Yardımcı olur musunuz (cinsellik ve evliliğim)

Size linç ekibi rast gelmiş, geçmiş olsun. Ben gerçek olduğunuza inanıyorum. Eşinizin ereksiyon ve erken boşalma sorunu varsa kesinlikle doktora gitmeli, şimdi eşinizi çok seviyorsunuz ama ileride bu kadar sevmeyeceksiniz. Kaç yaş var aranızda gerçi 40lı yaşların başı bile olsa normal sayılmaz eşinizin durumu. İkiniz de isterseniz eteksiyon problemine rağmen bu işi nisbeten çözme şansınız var, penis kılıfı yapay penis ya da eşinizin sizin üzerinizde kullanacağı bir vibratörle bir şeyleri size iyi hissettirecek noktaya çekebilirsinşz ama türkiyedeki erkekler buna sıcak bakmaz. Allah yardımcınız olsun

bence cok iyi niyetlisin

bence cok iyi niyetlisin
Ben alıntıladığım cümleleri çok içten buldum, bence fake değil. Herkes alaycı olmak zorunda da değil.

Bence kuzum senin psikoloğa gitmen gerek çünkü bu normal değil

İki çocuk annesi olmuşsunuz ama uslubunuza bakın.

Yahu niye kadını linç ediyorsunuz hanımlar kötü bir soru sormamis evliliğimi nasıl duzeltirim demiş ne var bunda bazen linclemeye yer arıyorsunuz gerçekten
Şok oldum gerçekten şaka gibi çok üzüldüm ne değişik şeyler, o saatte yazdım çünkü bebeğimi emziriyorum geceleri eşimde uyuduğu için rahatça yazabildim. Görürse kalbi kırılır diye çekiniyorum

Merhaba çok teşekkür ederim düzgün bir yorum okumak beni mutlu etti söylediklerinizin hepsi bende var penis kılıfı da kullaniyoruz ama yinede yoruluyorum diyor, sürekli çok özür diliyorum ben üstte oluyorum ve sıkıcı bu , baskın karakter olmak istemiyorum ilişkide biraz sahiplenilmek istiyorum hemen uykum geldi diyor..

Merhaba eşim 35 yaşında, ereksiyon problemi yok ama canım istemiyor diyor, böyle yanına yatıyorum saçımı oksuyo falan benim derdim başka onun başka, sapik gibi hissediyorum böyle olunca

Evlenmeden eşinizle cinsel uyumunuza da bakmamış mıydınız? Daha önce de ilişkilerim oldu dediğiniz için merak ettim. Bu kadar önemliyse göz ardı etmeseydiniz keşke

Evlenmeden eşinizle cinsel uyumunuza da bakmamış mıydınız? Daha önce de ilişkilerim oldu dediğiniz için merak ettim. Bu kadar önemliyse göz ardı etmeseydiniz keşke
Ya ben pek yazamıyorum değişik yazmışım kusura bakmayın bunu yazmak için üye olmuştum daha tam çözemedim forumu kullanmayı

Ya ben pek yazamıyorum değişik yazmışım kusura bakmayın bunu yazmak için üye olmuştum daha tam çözemedim forumu kullanmayı
Anladım sorun değil. Evet tam anlaşılmamış olabilir dediğiniz gibi daha heyecanlı olduğundan ayrımı çıkaramadınız belki de. Yani adam sizi seviyorsa sizi mutlu etmek ister diye düşünüyorum. Libido da değiştirilemiyor pek. Fikir olarak yorulduğu için (kas gücü alakalı ise) spor, sağlıklı beslenmeye yönlenebilirsiniz. Konuşarak çözülür mü emin değilim ama haftada 3 gün ayarlayıp düzenli yapmayı teklif ederseniz belki bir süre sonra alışkanlık olup vücut otomatik ister diye düşünüyorum

Kalbini kırmadan konusmak istiyorum, evlilik yıl donumuz geliyor inşallah o gün bütün düşüncelerimi toparlayip konuşacağım, dediğiniz gibi rutin haline getirmek lazım, her gün demiyorum en azından 3 gün

Aseksüel olma ihtimali çok yüksek, buna yapabileceğiniz çok bir şey yok sanki. İçten gelmesi gereken bir şey sonradan eklenemez. Eklenince ancak bu kadar olur. Enerjisini yükseltmek için macunlardan ya da afrodizyak gıdalardan faydalanmayı deneyebilirsiniz ama çok kalıcı bir çözüm bulmanız mümkün görünmedi bana. Dokunup öpüşmek ne kadar yorabilir ki insanı. Şeker hastalığı kısmını yeni gördüm. Şekeri yükseltmeyecek şeyler bulabilirsiniz, iyi araştırın derim ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…