yardımcı olun lütfen !

evren0434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4
2
3
33
merhaba arkadaşlar! Ben öncelikle sorunuma şuradan başlamak istiyorum . Hayatıma ilk gördüğüm anda aşık olduğum bir insanla başlamak istedim. Onun olmazlarına hayırlarına rağmen kimseyi sık boğaz etmeden kendi içimde yaşadım duygularımı. Öyle bir zaman geldiki beni tanıdıkça sevmeye başladı çünkü ona olan sevgimin çıkarsız beklentisiz olduğunu ve herşeye rağmen ona saygı gösterdiğimi görebildik benim için geleceği umutlu gördüğüm güzel bir birliktelik başlamış oldu. Ancak her geçen beni sık boğaz etmeye kararlarıma saygı göstermemeye kız arkadaşlarımla olan ilişkime kadar müdahale etmeye başladı kurtuğum cümleleri söylediğim anlamın dışında bam başka yerlere çekiyor. benimle ilgili her konuda yakınmaya başlıyor ve yakınacak birşey bulamadığında benimle konuşmuyordu bile. tabiki bunlar benim görüp hissettiklerim objektif olabilmek için onunda dinlenmesi gerektiğini biliyorum. Ben iki kişilik çıktığımız bu yolda yükleri hep omzumda hissettim ve artık dayanamayıp gerekçelerimide bildirerek 4 yıllık ilişki mi sona erdirdim. Ancak yorgunluğun verdiği bir kötümserlikle ne yapmam gerektiğini bir türlü bilemiyorum .

sevginizi hak etmeyen biriymiş.. 4 sene çok bile böylesine.. ayrılmakla iyi etmişsiniz.. geçmiş olsun !

Eger kafanda tamamen bitirdiysen ve istemiyorsan hayatına kaldığın yerden devam ediceksin. Onun kısitladığı şeylere geri dönücekain ve kaybettiğin arkadaşların varsa kazanmaya çalısıcaksın.
Seni gerçekten yormuş olmalı ki bitirmişsin yoksa hiçbir bayan sevdiği adamı kaybetmek istemez. Yorulduğunu anlamış ve bırakmışsın, ya evlendiğiniz zaman buna dayanamasaydın iş senin için daha zorlaşacaktı.
Dediğim gibi eğer artık bu ilişkiyi istemiyorsan unutmaya çalış ve kendine zaman ver. Umarım karşına daha güzel insanlar çıkar.
Senin için hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

Hayırlı olmuş bence. Bitmesi gereken bir ilişkiymiş. Kendinizi dinleyin bir müddet. Umarım ilerde karşınıza çok mutlu olacağınız bir insan çıkar.

insanlar değişmiyor.can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememiş atalarımız.

çok yorulmuşsunuz belli...

ama umarım aynı hatayı tekrar yapmazsınız.

Cok iyi Yapmissin bitirmekle , Senide sevginide boyle biri hak etmiyormus ..

Zamanla yorgunlugunuzdan kurtulup unutacaksiniz herseyi.

En iyisi.. Sevgili olupta dogru kararı bulup vermek süper.. Evli olan baan bu kadar rahat olamıyo.. Kıymet bilin ve hayata dewam edin..
Yasamak için cok sebeb, sevmek için cok insan var önünüzde..

onun sizi tanimasini saglayarak sevgisini kazanabilmissiniz ancak onu tanimak zamanla sizde benzer bir etki yaratmamis,
ustelik var olanin sonumlenmesine neden olacak kadar da saygiyi yitirmissiniz.

Bence dogru bir karar almissiniz
ve acabalara yer birakmayacak kadar da son noktayi beklemissiniz,
bile bile lades demeyin, sans vermeyi dusunmeyin bence, degisecek olsa davranislarini duzeltmeye baslamis olurdu zaten.

Zamana guvenin, bocalama donemi de olsa elbet yeni aliskanliklar edineceksiniz...

senin sevginden şımarmış ama bu senin suçun değil onun karaktersizliği bazı insanları fazla para gerkeç ilgi saygı şımartıyor. tanınmaz hale geliyorlar.sen senin sevgine değer biriyle mutlu olmaya layıksın bırak artık o onu üzen kıran depresyona sokanlarda mutluluk arasın görsün ebesinin lacivertini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…