- 27 Kasım 2014
- 4
- 2
- 3
- 33
merhaba arkadaşlar! Ben öncelikle sorunuma şuradan başlamak istiyorum . Hayatıma ilk gördüğüm anda aşık olduğum bir insanla başlamak istedim. Onun olmazlarına hayırlarına rağmen kimseyi sık boğaz etmeden kendi içimde yaşadım duygularımı. Öyle bir zaman geldiki beni tanıdıkça sevmeye başladı çünkü ona olan sevgimin çıkarsız beklentisiz olduğunu ve herşeye rağmen ona saygı gösterdiğimi görebildik benim için geleceği umutlu gördüğüm güzel bir birliktelik başlamış oldu. Ancak her geçen beni sık boğaz etmeye kararlarıma saygı göstermemeye kız arkadaşlarımla olan ilişkime kadar müdahale etmeye başladı kurtuğum cümleleri söylediğim anlamın dışında bam başka yerlere çekiyor. benimle ilgili her konuda yakınmaya başlıyor ve yakınacak birşey bulamadığında benimle konuşmuyordu bile. tabiki bunlar benim görüp hissettiklerim objektif olabilmek için onunda dinlenmesi gerektiğini biliyorum. Ben iki kişilik çıktığımız bu yolda yükleri hep omzumda hissettim ve artık dayanamayıp gerekçelerimide bildirerek 4 yıllık ilişki mi sona erdirdim. Ancak yorgunluğun verdiği bir kötümserlikle ne yapmam gerektiğini bir türlü bilemiyorum .