Yardımcı olmalı mıyız?

Ne yapmalıyız

• Götürün

OY: 29 23,4%
  • Götürmeyin

OY: 95 76,6%

• Ankete Katılan
    124
Bence götürmeyin. Üniversite kazanan insan zaten yolu bulur. Çocuk değil ki eşiniz rehberlik yapsın. Kendi annesi babası yanında olabilir eşinizin bir artısı olmayacak ki.
Ayrıca görümcenizi yaparken size sormayanlar görevlerini niye abilerine yüklüyorlar anlayamıyorum.

Eskiden kardeşim yok diye düşünürdüm. Şimdi görüyorum ki kardeşler de el olmuş. Kardeşim yok diye seviniyorum:d

2 gün oldu araştırdın mı
ozge72 ve benden özür dileyecektin

Hatırlatmak istedim
Evet aklımda. Özel üniversiteleri arayıp soramadım çünkü kayıtlar bitmiş. Süt kardeşimi aradım bir de kuzenlerimi. Dedim ki kayda geldiğimizde öğretim görevlileri vs. var mıydı? Ben yoktu diye hatırlıyorum dedim. Yoktular yalnızca kayıt görevlileri vardı dediler. Zaten bizim kayıt yaptırmaya gittiğimiz bina normal lisans eğitiminin verildiği bina değildi. Ben daha sonra onlardan ayrılmıştım. Onlar ana yerleşkeyi gezmişler. Bir görevli gezdirdi bizim gibi başka öğrenciler de vardı onun haricinde kimse yoktu dediler. Benim duyduklarım bunlar.

Eğer sormazsanız bulamazsınız tabi
Alnımızda yazmıyor hoca diye
Belki de birçok hocanın yanından geçtiler ama haberleri yoktu
Evet biz de görevli öğrenciler eşliğinde gezdiriyoruz kampüsü, labları, atölyeleri vs.

Özelleri arayabilirsiniz.
Kayıt zamanı gelseydik bir hoca bulabilir miydik diye sorabilirsiniz

Tekrar ediyorum. sizin iddianız özellerde hocanın olmayacağı yönündeydi. Yani 100 özel varsa yüzünde de hoca yoktur diye açık bulduğunuzu iddia ettiniz.

Bende diyorum ki ben dahil bir çok farklı üniversite de çalışan arkadaşım oradaydık.

Hatta bu konuda ozge72 ve baklavacheesecake de kendi tecrübelerinden yola çıkarak kayda gittiklerinde orada olan hocalardan bahsettiler.

Hadi bana gıcık oldunuz.
Diğer örneklere neden inanmıyorsunuz?
Sizi haksız çıkarmak için sizce kendi aramızda anlaşıp yalan mı söylüyoruz?

Ve son olarak ben dahil 3 üyenin örnekleri aiİ haksız çıkarırken neden özür dilememekte ısrar ediyorsunuz?

Hanımefendi kabullenin... Özellerde hocalar olur :)

ekmekkadeyifii .!.:
Valla yurtdışında okuyorum, iki senedir yalnız başıma gidip geliyorum. Okuldaki işlerimi de kendim hallediyorum anlamadım ben bu kızı.
Evet doğru ben de kayda gittiğimde tüm hocalarla tanışmıştım
Siz şunu atlıyorsunuz. ekmekkadeyifii yurtdışında okuyormuş, Türkiye'de değil. Ayrıca ozge72 de konservatuvar ve güzel sanatlar akademileri için konuşmuş.

Bulunur,bizzat tanıdığım bir tanesini görmüştüm kayıt günü.Üstelik bu kadar kesin olduğunu düşündüğün bir bilgiyi de kuzeninden duymuşsun,Allah aşkına bırak artık nicedays.Haksızsın.

Sanırım siz çalışmıyorsunuz? Burada bu kadar sızlanacağınıza bir işe girseydiniz böyle ufak tefek hesaplar yapmak zorunda kalmazdınız...

Sanırım siz çalışmıyorsunuz? Burada bu kadar sızlanacağınıza bir işe girseydiniz böyle ufak tefek hesaplar yapmak zorunda kalmazdınız...

Ne alaka ? Saldırmak için yer mi arıyorsunuz ?
Konu sahibi çalışsa bile eşinin neden parası kesilsin,başka çözümler dururken ? Bol bol para mı dağıtıyorlar sokakta ben mi görmüyorum ?

Kuzenimden duymadım dikkatli okuduysan Dead Cell. Kuzenlerimin bizzat kayıt gününe gittim.

Kuzenimden duymadım dikkatli okuduysan Dead Cell. Kuzenlerimin bizzat kayıt gününe gittim.

Tamam benim kayıt günümde vardı diyorum ben de.2 kişi daha yazmış üstelik bunu.Bir de öğretim görevlisi var o kendisi yazmış bulunuyorum diye.
Yanlış bilgi deyip Türkiye'deki yüzlerce üniversite için konuşan sensin.Bir de o yorumla işin içinde bulunan birine laf sokmaya çalışmışsın,15 tane görmen kesin konuşman için yeterli değil işte kabul et.

Hangi üniversitedeydi mahsuru yoksa özelde yazar mısın?

Maalesef her ailenin bir uyanıgı, bırde eşeği var şanssızlık sıze bize eşeklik düşmüş Arsızların dunyasındayız ses cıkarmazsan binen çokk olur...

T torarikar al sana türkiyeden bir örnek
Hala bana yalancı demeye çalışıyorsun
Özür dilememek için ne tarafa kıvıracağını şaşırdın.
Ama ben bu kıvranışlarını özür olarak alıyorum.
Bir daha bilmediğin konularda ahkâm kesmemeyi öğrenmişsindir umarım

Kayıt gününde orada oturanlardan birinin hoca olmadığından nasıl eminsin?
Hepsine tek tek sordun mu?
Peki kayıt gününde hocalarla görüşebilir miyim dedin mi?
Yahu daha bu kayıtta bana 3 öğrenci geldi kaydolacağız ama bu bölümde kpss ataması var mıdır diye sormaya
Bende keşke tercihten önce sorsaydınız dedim

Nicedaysciğim, özrünü kabul ediyorum:)
ozge72 Sende kabul et de daha fazla çırpınmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…