Tamam canım yazarım merak etme evet toz aldım 9'luk acıcısı var birde.Canım sen benim istedigim rengi gördün ve suanki saclarımın da geride kalan sayfalara eklemistim..Sence tonununu ne kadar acmam gerekiyo o rengi elde etmem icin yada ona yakın bir rengi elde etmem icin..
Ayrıca tarcın bakırla altın sarı karıstırcam sacma bir renk cıkmaz degil mi??CADIARZU
cnım boyaları karıştırma saçını aç çnce sonra fotoyu ekle bakayım ona göre konuşalım
canım ben bazı sebeplerden dolayı isleme daha gecemedim..sen ne zamana kadar burdasın acaba??
merhaba yeldacım...seni ilgiyle takip ediyorum .Bir şey sormak istiyorum canım.Ben kızıllık olmayan kkaheye boyamak istiyorum saçım çok koyu değil ne yapmalıyım.
yeldacım grileşen yerleri beyaz sabunla yıkadım bayağı azalttı biraz daha yıkamaya devam edip röflemi yapacağım,saçlarım çok yoruldu şu son 2 gündür
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
merhaba ben açık tenli kahverengi gözlüyüm. saçımı sarı yaptırmak istiyorum ama doğal dursun yani çiğ durmasın istiyorum 2 resim ekliycem mesela bu sarılar gibi ama bunu kuaföre nasıl anlatcam bilmiyorum.
acaba sarı balyaj dahamı doğal durur yardımcı olursanız cok sevinirim.
Yeldacım benim merak ettiğim bi konu var.
saçımızı açık sarı boyayı sürdükten sonra naylon poşet ile kaplayıp fön makinasıyla ısı verirsek daha mı çok açılır?? bazı arkadaşlar öyle yapıyormuş da...
merhaba yelda
benim saçım açık kumral aralardada röfle var kendim attım röfle setiyle.ama ben heryerinin sarı olmasını istiyorum .hangi boayyı boyarsam sarı olur. röfle çok yıpratıyor bu işlemi boya ile yapmak istiyorum çünkü yıpranmıyo o şekilde. röfle mahfetti valla tamam renk gzüel ama saç gitti :)
yardım lütfeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?