Ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz!
Kendini kandırıyosun :)
Adam sıkılmış. Ayrılık kararını senin anlayıp, bitirme bekliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şeylerin yaşamadan öğrenilebileceğini pek düşünmüyorum.Valla hemfikirim, fakat bize de nasihat ediyorlardı da amaannn zırt diyoduk çoğu zaman yaşayarak deneyimlemek başka bi şey ama dediğin gibi yaşamadan bu aşamaya geleydik tadından yenmezdi
Kısacası karşıdaki beyinsiz, kafası uçkurunda bir adam, heyecan isterken düzenli seks istiyorum diyor, öylemi? Sizi alıştıra alıştıra, kafanızı karıştırarak yapmaya çalışıyor. Tecrübesizsiniz.
Sizi gerçekten seven insan, sizi üzecek, kıracak hiç bir şey için ısrar etmez ve sizi cinsellikle tehdit etmez. Siz nasıl bir yaratıkla berabersiniz farkında mısınız? Ayrılın, kendinize en ufak saygınız varsa.
Kafada bitirmiş. Geleceğimiz yok haklısın. Bende bu durumda böyle bir ilişkiye devam etmek istemiyorum diyorsunuz kestirip atıyorsunuzYaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
Annem ablamlar yakın çevrem biliyor hep
İstanbuldaydım bir süre taşınmak zorunda kaldım
Sevgilimle ayda bir kere görüşebiliyoruz
Buraya geliyor ben onun yanında gidiyorum falan
Bugün bana mesajlaşırken çok soğuk yapmaya başladı
Kavga etmeye başladık derken kendisi bombayı patlattı
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış
Heyecan yok ilişkimizde diyo
Tamam görüşemiyoruz falan ama heyecan kalmadı diyo
Ve düzgün ilişkisinin olmasını istiyormuş
Şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Bu bir sorunmuş onun için
Düzeltemezsek zaten geleceğimiz olmaz diyo
SİZCE NE YAPMALIYIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
Yalan ya. Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Ne çabasıAyrılmak istemiyorum heyecan katıp ilişkiyi canlandırmaya çalışmak istiyorum dedi
Ama düzeltebiliriz diyo bu bizim elimizde diyo heyecanı bizim katmamız lazım diyo ayrılmak istemiyor o da
Ben bu kk'ündeki kadinlari anlamiyorum. Adam sohbet muhabet yok diyor. Üstüne sadece ayda 1 defa görüsülüyor diyor.
Bizdeki kadinlarda hemen SEKS NASIL SEKS ISTERRRRRe dönüştürdü.
Ki 1 Seks tüh kaka değil. Adam gayette isteyebilirde, kadinda isteyebilir. Seks istemek insani 'yaratik' yapmaz. Sadece ilişkiden beklentiler farkli deriz.
Ve 2 Adam öyle birşey demedi bile. Eger bulusmalarida onun için sikici geçiyorsa, durum böyle oldu.
Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış
“Günaydın, Şüphelerim vardı, dün test yaptılar pozitif çıktı, bende de varmış virüs, Allah kahretsin “ diye mesaj atın yarın sabah, alsın bakalım heyecanın, nabzın alasıNe yazsam heyecanlanır ki?
Seks “ tü kaka “bir şey değil, eğer karşınızdaki adam sizin sevginize karşılık akıl oyunlarıyla, zorlamalarla sizi o yola getiriyorsa buna ben doğal canım, normal diyemem. Kızın anlattığı safça sevgi, karşıdaki heyecan istiyorum, düzen getirelim, ayrılalım diyor. Tamam ayrılalım denince yine bir açıklama getirmeden çaba sarfedelim diye muğlak bir şey söylüyor. Buna istinaden yazdım. Böyle bir ilişkide şefkat, merhamet olmadan, karşılıklı sevgi olmadan böyle karşıdakine baskı, stres yaratarak yapılmasını doğru bulmuyorum. Konuyu anlayışımız farklı.
Öyle birsey yazmiyor ki. Hani adam ben seks istiyorum ve bunun için konu sahibini baskiladigini okumadim. Bu senin ve burdaki baska kadinlarin yorumu. Heycan kelimesi hemen seks olarak algilaniliyor. Evet bu olabilir fakat baska seyleride kast ediyor olabilir. Konu sahibi kendisi bu konuda daha açiklayici olmali.
Ve zorlamada görmedim. Yani ne bilim adam sanal seks istese, yada konu sahibin açik fotosunu felan, konu sahibin bu konuda fikirlerini bilmesine ragmen, evet zorlama derdim. Ancak böyle bir durum yok. Cok çabuk yargiliyorsun gibime geliyor. Hemen merhamet felanda söz konusu ediyorsun. Hani diyelim adam seks istiyor, merhametsizmi oluyor?
Konu sahibide bu konuda sefkat olmali. Hayata dair bir durusu olmali. Seks, sanal seks, açik fotoraflara karsi ise bunu belirtmesi lazim. Ve bu dogrultuda birini bulmali. Eger karsidakinin bu istekleri var ise, bu onu merhametsiz, uçkura düskünde yapmaz. Yalan ile dolan ile birseyler yapildiginida henüz ikimizde bilmiyoruz.
çok haklı.siz seviyor olabilirsiniz (ağırlıklı olarak alışkanlıktır o bence), ama gözden ırak gönülden ırak diye bir şey de var.gerçekten sevmediğini anlamış olabilir bu sürede.Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
Çok sıradanlaşmış
böyle deyince aklıma şey geldi , günümüz sanal seks örneği "hayal et şimdi yavaşça maskeni çıkarıyorum kjfnsn". ulu orta maske çıkarmak yeterince heycan katar bence şu an.Yanlıs anlama da alt metinde sanal seks yapalım gibi bisey yatıyor olabilir mı
Cunku izolasyon donemındeyken telefonda nasıl heyecan katmanı bekliyor?
burda konu sahıbının sevgılısının heyecan ıstıyorum derken bungee jumpıng gıbı heyecan verıcı atraksıyonlardan bahsetmedıgıne yemın edebılırımÖyle birsey yazmiyor ki. Hani adam ben seks istiyorum ve bunun için konu sahibini baskiladigini okumadim. Bu senin ve burdaki baska kadinlarin yorumu. Heycan kelimesi hemen seks olarak algilaniliyor. Evet bu olabilir fakat baska seyleride kast ediyor olabilir. Konu sahibi kendisi bu konuda daha açiklayici olmali.
Ve zorlamada görmedim. Yani ne bilim adam sanal seks istese, yada konu sahibin açik fotosunu felan, konu sahibin bu konuda fikirlerini bilmesine ragmen, evet zorlama derdim. Ancak böyle bir durum yok. Cok çabuk yargiliyorsun gibime geliyor. Hemen merhamet felanda söz konusu ediyorsun. Hani diyelim adam seks istiyor, merhametsizmi oluyor?
Konu sahibide bu konuda sefkat olmali. Hayata dair bir durusu olmali. Seks, sanal seks, açik fotoraflara karsi ise bunu belirtmesi lazim. Ve bu dogrultuda birini bulmali. Eger karsidakinin bu istekleri var ise, bu onu merhametsiz, uçkura düskünde yapmaz. Yalan ile dolan ile birseyler yapildiginida henüz ikimizde bilmiyoruz.
Eee işte sizden açık açık panter gibi davranmanızı bekliyor, artık aklına ne geliyorsaAma düzeltebiliriz diyo bu bizim elimizde diyo heyecanı bizim katmamız lazım diyo ayrılmak istemiyor o da