• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hemfikirim, fakat bize de nasihat ediyorlardı da amaannn zırt diyoduk çoğu zaman 🤪 yaşayarak deneyimlemek başka bi şey ama dediğin gibi yaşamadan bu aşamaya geleydik tadından yenmezdi
Bir şeylerin yaşamadan öğrenilebileceğini pek düşünmüyorum.
Mesela insanlar hem de tecrübeli insanlar ilişki icin, erkekler için bir öğüt verse belki yine dinlerdik ama en nihayetinde 'yaa onun karşısına çıkan öyleymiş benimki başka' der yine bildiğimizi okurduk.
Ama o başka sandıklarımız padişah gibi değer verdiklerimizin en büyük keyiflerinin harem kurmak olduğunu yaşayınca anlıyoruz birşeyleri.
Padişah dediklerimiz, prens dediklerimiz soytarı çıkınca bu konularda tecrübelenmeye, kendimizi, duygularımızı, emeklerimizi safça inanıp da kullandırmamaya, artık yaş tahtaya basmayıp o tahtayı kafalarında kırmaya başlıyoruz.
Değerliyle değersizi, sevenle sevmeyeni ayırt edebiliyoruz.

Kısacası karşıdaki beyinsiz, kafası uçkurunda bir adam, heyecan isterken düzenli seks istiyorum diyor, öylemi? Sizi alıştıra alıştıra, kafanızı karıştırarak yapmaya çalışıyor. Tecrübesizsiniz.

Sizi gerçekten seven insan, sizi üzecek, kıracak hiç bir şey için ısrar etmez ve sizi cinsellikle tehdit etmez. Siz nasıl bir yaratıkla berabersiniz farkında mısınız? Ayrılın, kendinize en ufak saygınız varsa.

Ben bu kk'ündeki kadinlari anlamiyorum. Adam sohbet muhabet yok diyor. Üstüne sadece ayda 1 defa görüsülüyor diyor.

Bizdeki kadinlarda hemen SEKS NASIL SEKS ISTERRRRRe dönüştürdü.

Ki 1 Seks tüh kaka değil. Adam gayette isteyebilirde, kadinda isteyebilir. Seks istemek insani 'yaratik' yapmaz. Sadece ilişkiden beklentiler farkli deriz.

Ve 2 Adam öyle birşey demedi bile. Eger bulusmalarida onun için sikici geçiyorsa, durum böyle oldu.

Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
Annem ablamlar yakın çevrem biliyor hep
İstanbuldaydım bir süre taşınmak zorunda kaldım
Sevgilimle ayda bir kere görüşebiliyoruz
Buraya geliyor ben onun yanında gidiyorum falan
Bugün bana mesajlaşırken çok soğuk yapmaya başladı
Kavga etmeye başladık derken kendisi bombayı patlattı
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış
Heyecan yok ilişkimizde diyo
Tamam görüşemiyoruz falan ama heyecan kalmadı diyo
Ve düzgün ilişkisinin olmasını istiyormuş
Şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz!
Bu bir sorunmuş onun için
Düzeltemezsek zaten geleceğimiz olmaz diyo
SİZCE NE YAPMALIYIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
Kafada bitirmiş. Geleceğimiz yok haklısın. Bende bu durumda böyle bir ilişkiye devam etmek istemiyorum diyorsunuz kestirip atıyorsunuz

Ay sinir oldum vallahi. Halledebiliriz ne demek? Neyi halledecek? Adamın beklentileri çok farklı bu çok açık. Herkes yanlış anlamış olamaz değil mi? Bak kardeşim en güzel yaşlarındasin 19 ne ki. Daha da güzel günlerin olacak. Bu adam için hiç olmaya değer mi? Kendin yazmışsın o bana günaydın dese mutlu oluyorum diyorsun. Peki aynı şey hakkında o ne diyor sıkıldım, heyecan katalım. Bu adam seni hiç eder. Düşünme bile. O heyecan bulmuştur bile kendine. Vallahi üzüldüm yapma bunu kendine

Ben bu kk'ündeki kadinlari anlamiyorum. Adam sohbet muhabet yok diyor. Üstüne sadece ayda 1 defa görüsülüyor diyor.

Bizdeki kadinlarda hemen SEKS NASIL SEKS ISTERRRRRe dönüştürdü.

Ki 1 Seks tüh kaka değil. Adam gayette isteyebilirde, kadinda isteyebilir. Seks istemek insani 'yaratik' yapmaz. Sadece ilişkiden beklentiler farkli deriz.

Ve 2 Adam öyle birşey demedi bile. Eger bulusmalarida onun için sikici geçiyorsa, durum böyle oldu.

Seks “ tü kaka “bir şey değil, eğer karşınızdaki adam sizin sevginize karşılık akıl oyunlarıyla, zorlamalarla sizi o yola getiriyorsa buna ben doğal canım, normal diyemem. Kızın anlattığı safça sevgi, karşıdaki heyecan istiyorum, düzen getirelim, ayrılalım diyor. Tamam ayrılalım denince yine bir açıklama getirmeden çaba sarfedelim diye muğlak bir şey söylüyor. Buna istinaden yazdım. Böyle bir ilişkide şefkat, merhamet olmadan, karşılıklı sevgi olmadan böyle karşıdakine baskı, stres yaratarak yapılmasını doğru bulmuyorum. Konuyu anlayışımız farklı.

Ama uzaktan süren
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış

Ben bu jenerasyondaki erkekleri tanırım, hem de pek yakından.
20 yaşımdayken ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Üstelik ikimiz de aynı şehirdeydik, sadece ailelerimiz anlamasın diye doğru düzgün buluşamazdık. Biz bu şartlar altında 6 yıllık bir ilişki sürdürdük, ama bu sürenin yarısından çoğu boş geçti dersem yalan söylemiş olmam.
Daha önce yorum yapanlardan biri güzel söylemiş, ''bize nasihat verilse bile 'onunki farklıymış, bende farklı olacaktır' diye düşüneceğimiz için o nasihate uymayız'' derken. Bu sözü yıllar önce icraate geçirdim ve onaylıyorum.
Karşınızda, aranızdaki mesafeyi de bahane ederek size gözdağı veren biri var. Sizden bir şey istiyor; ama doğru düzgün söyleyemiyor veyahut ima ediyor. Üstünüze baskı kuruyor, size aklınca vicdan muhasebesi yaptırıyor. Tüm işi size bırakıyor ve utanmadan ''ben seviyorum'' diyor. Neymiş, ilişki rutine binmiş. E bu daha önce belli değil miydi kardeşim? Beraberken yılanlarla mı uyuyordunuz, bungee jumping mi deniyordunuz? Hiç mi ortak zevkler paylaşmadınız?
Sevgiliniz oldukça manipülatif görünüyor. Açık konuşayım, benim için cinselliğin evlilik öncesi ve sonrası evreleri yoktur. Kendi adıma da konuşacak olursam, yaşadıklarımdan kesinlikle pişman olmamakla birlikte, keşke onun iknalarına inanmasaydım diye düşünürüm. Daha anlayışlı ve bana bu konuda dolaylı yollardan baskı kurmayan ve yaşadıklarına sahip çıkan biriyle olabilirdim. Daha sadık ve sahiplenici biriyle tanışsaydım, emin olun onunla da cinsellik yaşardım. Böyle mahrem bir konu zorlamayla ne dile gelebilir, ne de uygulanabilir.
Sözlere inanmayın n'olur. Benim yaşadıklarımı yaşadıktan sonra ''keşke'' demenizi istemem. Öyle yapan biri sadece kendini düşünüyor ilişkide ve bir ilişki kesinlikle ekip çalışmasından ibarettir.
Sekiz ay sonra birbirinizi asıl halinizle tanıyorsunuz artık. Bu ilişkiyi yürütmemenizden yanayım.

Ne yazsam heyecanlanır ki?
“Günaydın, Şüphelerim vardı, dün test yaptılar pozitif çıktı, bende de varmış virüs, Allah kahretsin :(“ diye mesaj atın yarın sabah, alsın bakalım heyecanın, nabzın alası 😏
Editistan: tövbe tanrıma bu arada, amaç ilişkiye biraz heyecan katmaksa ve ne olduğunu kendisi de bilmiyorsa ucu açık bir şey bekliyor sizden heyecan namına, siz de bunu uygun görün ona 😈

Seks “ tü kaka “bir şey değil, eğer karşınızdaki adam sizin sevginize karşılık akıl oyunlarıyla, zorlamalarla sizi o yola getiriyorsa buna ben doğal canım, normal diyemem. Kızın anlattığı safça sevgi, karşıdaki heyecan istiyorum, düzen getirelim, ayrılalım diyor. Tamam ayrılalım denince yine bir açıklama getirmeden çaba sarfedelim diye muğlak bir şey söylüyor. Buna istinaden yazdım. Böyle bir ilişkide şefkat, merhamet olmadan, karşılıklı sevgi olmadan böyle karşıdakine baskı, stres yaratarak yapılmasını doğru bulmuyorum. Konuyu anlayışımız farklı.

Öyle birsey yazmiyor ki. Hani adam ben seks istiyorum ve bunun için konu sahibini baskiladigini okumadim. Bu senin ve burdaki baska kadinlarin yorumu. Heycan kelimesi hemen seks olarak algilaniliyor. Evet bu olabilir fakat baska seyleride kast ediyor olabilir. Konu sahibi kendisi bu konuda daha açiklayici olmali.

Ve zorlamada görmedim. Yani ne bilim adam sanal seks istese, yada konu sahibin açik fotosunu felan, konu sahibin bu konuda fikirlerini bilmesine ragmen, evet zorlama derdim. Ancak böyle bir durum yok. Cok çabuk yargiliyorsun gibime geliyor. Hemen merhamet felanda söz konusu ediyorsun. Hani diyelim adam seks istiyor, merhametsizmi oluyor?

Konu sahibide bu konuda sefkat olmali. Hayata dair bir durusu olmali. Seks, sanal seks, açik fotoraflara karsi ise bunu belirtmesi lazim. Ve bu dogrultuda birini bulmali. Eger karsidakinin bu istekleri var ise, bu onu merhametsiz, uçkura düskünde yapmaz. Yalan ile dolan ile birseyler yapildiginida henüz ikimizde bilmiyoruz.

Öyle birsey yazmiyor ki. Hani adam ben seks istiyorum ve bunun için konu sahibini baskiladigini okumadim. Bu senin ve burdaki baska kadinlarin yorumu. Heycan kelimesi hemen seks olarak algilaniliyor. Evet bu olabilir fakat baska seyleride kast ediyor olabilir. Konu sahibi kendisi bu konuda daha açiklayici olmali.

Ve zorlamada görmedim. Yani ne bilim adam sanal seks istese, yada konu sahibin açik fotosunu felan, konu sahibin bu konuda fikirlerini bilmesine ragmen, evet zorlama derdim. Ancak böyle bir durum yok. Cok çabuk yargiliyorsun gibime geliyor. Hemen merhamet felanda söz konusu ediyorsun. Hani diyelim adam seks istiyor, merhametsizmi oluyor?

Konu sahibide bu konuda sefkat olmali. Hayata dair bir durusu olmali. Seks, sanal seks, açik fotoraflara karsi ise bunu belirtmesi lazim. Ve bu dogrultuda birini bulmali. Eger karsidakinin bu istekleri var ise, bu onu merhametsiz, uçkura düskünde yapmaz. Yalan ile dolan ile birseyler yapildiginida henüz ikimizde bilmiyoruz.

Her kişi okuduğu şeyden aynı şeyi anlamaz. Böyle bir forumun olmasının nedeni bu. Herkesin hayatında tecrübe ettiği veya gözlemlediği şeyler farklı. Farklı bakış açılarına saygı duymak gerekir.
Siz böyle anladınız, ben böyle. Size gerekli açıklamayı yaptım. Farklı düşünüyorsunuz, ben farklı düşünüyorum. Genel olarak yazanlarda da benim gibi düşünenler olduğunu görüyorum, sizin gibi düşünenler de var.
Konu sahibi herkesin yorumunu okur, gerekli olana kendisi karar verir.

Baska bir sehire is dolayisiyla gitmek zorunda olan o olsaydi yine ayni seyi soyleyebilecek miydi acaba?
Sana acikca istanbula dön diyor. Yeterince sevmiyor demek ki

Ama uzaktan süren
Çok sıradanlaşmış
çok haklı.siz seviyor olabilirsiniz (ağırlıklı olarak alışkanlıktır o bence), ama gözden ırak gönülden ırak diye bir şey de var.gerçekten sevmediğini anlamış olabilir bu sürede.

Yanlıs anlama da alt metinde sanal seks yapalım gibi bisey yatıyor olabilir mı
Cunku izolasyon donemındeyken telefonda nasıl heyecan katmanı bekliyor?
böyle deyince aklıma şey geldi , günümüz sanal seks örneği "hayal et şimdi yavaşça maskeni çıkarıyorum kjfnsn". ulu orta maske çıkarmak yeterince heycan katar bence şu an.

burda konu sahıbının sevgılısının heyecan ıstıyorum derken bungee jumpıng gıbı heyecan verıcı atraksıyonlardan bahsetmedıgıne yemın edebılırım :KK70:

heyecan katmazsan bu ask bıter demesıde bır baskıdır :) konu sahıbı pekı heyecandan kastın ne dedıgınde de bılmıyorum dıyormus :KK70:

mesela ben sıze gelsem desem kı su konusmamıza heyecan katmazsan bu konusma bıter :KK70: sız bana ne dersınız
suan bıle tahmın ettım ne dıyecegınızı de burda severek takıp ettıgım bırısınız :KK70:

anlatabıldım mı demek ıstedıgımı

yoksa tabıkı her heyecan arıyoruz dıyen uckuruna duskun oldugundan demıyor...
mesela ben :KK70:
bende heyecan arıyorum
gecen gun oje lazım oldu ben evın bır ucunda esımde dıger ucundaydı kalkmaya usendım esım gıttı getırmeye
hanı bızım vardır ya hepsı aynı gıbı duran ama bırbırıne benzemeyen nude serılerımız :KK70: sadece surunce anlasılan
hangısı ya nasıl bılcem dedı :KK70: sur tırnagına dedım

bı geldı tum tırnakları renk renk ojelı al sana heyecan :KK70:

Son düzenleme:
Uzak mesafe ilişkisinin bir yerde sıkması çok normal değil mi ya ? 'Günler rutine binmiş, oooyle gidiyoruz. Bu can sıkıcı' demis. Siz de sanki akrabaniza sövmüş gibi 'ben bu sözleri nasıl unuturum!' demişsiniz.
Komik geldi bana. Bunun alınacak güvenecek tarafi nerede? Adam o an öyle dusunmustur seninle paylaşmıştır. İlişki içinde yaşayan insanların 'ay onu demiyim alınır, vay bunu demiyim gücenir' diye diye yalandan her şey yolunda gibi davranmasina kıl oluyorum. Bence adamı hislerine açtığına pişman etmeyin.
Sizin için de sıkıcı değil mi mesela bu süreç? Bence karşılıklı hisleriniz bunlar,sadece o açtı konusunu.
Maaaaaalesef benim de uzak mesafe ilişkim oldu. Ama epey uzak. Yok yani böyle uzaklık, buluşmak için bilet parasından fazla vize ödenecek kadar uzak... Sıkıcıydı yani. Bir yerde insanı bayardı.
Hayatımdaki insan ne zaman uzak mesafeden yakınsa 'al benden de o kadar' diye ben de ona katılırdım. Ya da ben uzak mesafeden yakinsam o da birlikte olmamanın can sıkıcılığından yakinirdi.
Mesela adam hasta, gidip de bir tavuk suyuna çorba yapamıyorsun. Ya da bir davete gidecek, güzel elbiseleri giyip eşlik edemiyorsun. Haftasonu tatile gitme planı yapıyorsun,sevgilin ötede olduğu için bir başına gidiyorsun. Mektup yazıyorsun,bazen gitmiyor. Aldığın hediyeyi bile gün geliyor üç ay yanında saklıyorsun , gelince veirirm diye.
Bütün bunları görmezden gelip her gün ay çiçekler böcekler ne de güzel aşkımız diye dolasamaz ya insan...
Madem ilişkiniz rutine bindi, bence bir tatil planı yapın. Gerçi şimdi koronavirus muhabbeti var, zor biraz ama iki sonraki buluşma için onun şehrine gitmeyin de mesela orta noktta bir yerde buluşun. Sapancada, İzmir'de,ayvalikta... İki günlük bir tatil planlayın (hatta kamp olursa tadından yenmez. Bir günlük otel parasına kaliteli çadır var decatlonda)
O günün hayali planı falani filani, şu günleri atlatırsınız
Ya da adresini biliyorsanız ona hediye gönderin ,şaşırsin. Adresini bilmiyorsanız Mahallesi'ndeki kargoya gönderin-alici aramalı şeklinde. Kargo şubeye gidince onlar arar çağırırlar, ne oluyor ki ne kargosu derken görür mutlu olur...
Ya da ilişkiye tat verecek başka şeyler bulun. Her ilişkinin dinamiği farklıdır neticede .
Bu kadar küçük olaylar için de 'ay ben bunu nasıl unuturum' tarzı abartı tepkilere lütfen girmeyin. Bunun üç adım ötesi birbirine laf söylemeden beş kere düşünüp susmaya karar verme. O da eşittir sağlıksız iletisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back