• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanal seks olduğunu düşünmüyorum
Arada cinsellikte konuşuluyor konuşmuyor değiliz ama ben çok çekingenim kendisine söyledim
O da durumun farkında üstüne gitmiyor
Evet hiç gelmiyor üstüne bir fikir belirtse seksin konu oldugunu dusunmem belki ama
Fikir belirtmeden senin ona bunu sunmanı bekliyor

Sonra çünkü fikir senden çıkmış diye
Sekse karşı değilim ama dayatılmasına karşıyım

Evet hiç gelmiyor üstüne bir fikir belirtse seksin konu oldugunu dusunmem belki ama
Fikir belirtmeden senin ona bunu sunmanı bekliyor

Sonra çünkü fikir senden çıkmış diye
Sekse karşı değilim ama dayatılmasına karşıyım
Alistıra Alistıra yapacak sonra da ben istemedim ki ikimizde istedik diyecek

Uzaktan ilişki derken? Internetten tanışmamışsındır umarım. Asıl sorununa gelecek olursan seni anlamayan ve kendisi çabalamayan biri icin uğraşma derim bence bahane arıyor o..

Canımsın♥
Gene Kucuk ve asık bir kızı uzmeye calısan cocuk konusu desene.
Yani tam bir seyler yazmaya niyetleniyorum. Yazmış oluyosun. Kızlarımız bu oğlanların fikirleriyle fikirlenmesin istiyorum. Gönül hoş etmeye çalışmasın. Belli ki bu çocuğun da libidolar yükselmiş. Heyecan heyecan ne yani kamikazeye mi binsin kiz naapsın. 🤷🏻‍♀️

Heyecan dediği şey cinsellik, ben öyle anladım. Telefonda görüntülü resimli veya canlı canlı.. kudurmuş herif bunun adını da heyecan koymuş size de yol yapıyor bizim elimizde diyerek. Ben szin yerinizde olsaydım, kıçına bir tekme atar o patlamış lastikle uçururdum onu. Heyecanı nirvanada yaşardı.

Sizde napabilirim akıl verin demeyin rica ederim, mart ayı kedileri değil insan ırkının erkeğini de vurmuş..

Yani tam bir setler yazmaya niyetleniyorum. Yazmış oluyosun. Kızlarımız bu oğlanların fikirleriyle fikirlenmesin istiyorum. Gönül hoş etmeye çalışmasın. Belli ki bu çocuğun da libidolar yükselmiş. Heyecan heyecan ne yani kamikazeye mi binsin kiz naapsın. 🤷🏻‍♀️
Ama iste kızlarımızın şöyle bir sorunu var BENİ COK SEVİYOR kafasındalar.

Bunun bir level ustu, ozunde ıyı bırı cocugumuz ona cok duskun cok iyi bir baba oluyor.

Tam yoruma canım seni sevmiyor bak söyle yapmis seven bunu yapmaz diyecek oluyorum bir bakıyorum son cumle birbirimizi cok seviyoruz
Hadi gel de sevılmedıgıne inandır.

Cocuk baya baya sanal seks istiyor, aldıgım elektrık bu yönde.
Ve kız cocugu kaybetmemek ıcın bunu yaparsa ilerde cooook pısman olacak adım kadar da emınım.

Cocuk simdı nabza göre şerbeti vermıs Hersey rutin sıkıcı dumduz diye
Kız da belli kı duzeltırız dıyıp alttan aldı hatta soz verdi, muneccım olmaya gerek yok bunu tahmin etmek ıcın.
Simdı iş kız da.
Mecbur heyecan katacak
Ee nasıl?

Bunun bir level ustu, ozunde ıyı bırı cocugumuz ona cok duskun cok iyi bir baba oluyor.

Tam yoruma canım seni sevmiyor bak söyle yapmis seven bunu yapmaz diyecek oluyorum bir bakıyorum son cumle birbirimizi cok seviyoruz

Ve kız cocugu kaybetmemek ıcın bunu yaparsa ilerde cooook pısman olacak adım kadar da emınım.

Kız da belli kı duzeltırız dıyıp alttan aldı hatta soz verdi, muneccım olmaya gerek yok bunu tahmin etmek ıcın.
Simdı iş kız da.
Mecbur heyecan katacak
Ee nasıl?
Bacım felek bizi çemberden geçirmiş ya nasıl tecrübe fışkırıyor :D yani şu aklımla 15yaşıma dönmeyi çok isterdim.. aaahhhh ah

Simdı iş kız da.
Mecbur heyecan katacak
Ee nasıl?
Aynen öyle bacım. Insanoglu kendinden emin olamamalıyken elin oğlundan emin olabiliyor. 🤦🏻‍♀️ sonra o bi tık üstlere biz bosan deyince yuva yıkıcı oluyoruz. Yine aynı tiplerdeki digerleri canim düzeltebilirsin şoyle de böyle yap diyolar. 🤷🏻‍♀️

Bacım felek bizi çemberden geçirmiş ya nasıl tecrübe fışkırıyor :KK70: yani şu aklımla 15yaşıma dönmeyi çok isterdim.. aaahhhh ah
Vallahi bende. O zaman kim kırabılırdı benim kalbımı kim uzebilırdı umugunu sıkardım😂😂

Yasaya yasaya ogrenmek tecrube oluyor ama keske yasamadan ogrenseydık bizde ♥️

Aynen öyle bacım. Insanoglu kendinden emin olamamalıyken elin oğlundan emin olabiliyor. 🤦🏻‍♀️ sonra o bi tık üstlere biz bosan deyince yuva yıkıcı oluyoruz. Yine aynı tiplerdeki digerleri canim düzeltebilirsin şoyle de böyle yap diyolar. 🤷🏻‍♀️
Yuva yıkıcı etiketini ustumden atmak kıskanc pozisyonundan cıkmak ıcın Bayadır terapist öneriyorum konularda.... 😂

Vallahi bende. O zaman kim kırabılırdı benim kalbımı kim uzebilırdı umugunu sıkardım😂😂

Yasaya yasaya ogrenmek tecrube oluyor ama keske yasamadan ogrenseydık bizde ♥
Valla hemfikirim, fakat bize de nasihat ediyorlardı da amaannn zırt diyoduk çoğu zaman 🤪 yaşayarak deneyimlemek başka bi şey ama dediğin gibi yaşamadan bu aşamaya geleydik tadından yenmezdi

Heyecan dediği şey cinsellik, ben öyle anladım. Telefonda görüntülü resimli veya canlı canlı.. kudurmuş herif bunun adını da heyecan koymuş size de yol yapıyor bizim elimizde diyerek. Ben szin yerinizde olsaydım, kıçına bir tekme atar o patlamış lastikle uçururdum onu. Heyecanı nirvanada yaşardı.

Sizde napabilirim akıl verin demeyin rica ederim, mart ayı kedileri değil insan ırkının erkeğini de vurmuş..
Kovid karantinası yuzundendir haha erkek kardesımın de başına vurdu
Az kaldı ezicem o kafasını

Mart değil kovid ayı

Valla hemfikirim, fakat bize de nasihat ediyorlardı da amaannn zırt diyoduk çoğu zaman 🤪 yaşayarak deneyimlemek başka bi şey ama dediğin gibi yaşamadan bu aşamaya geleydik tadından yenmezdi
Bana hıc nasihat eden olmadı hep söylerim bunu, keske birileri benide durdursaydı veya yönlendirseydı.
Verdikleri tek nasihat sigara ıcmeydı, onu da dedıgın gıbı dinlemedim gunde bir paket içiyorum yıllardır 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back