• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kovid karantinası yuzundendir haha erkek kardesımın de başına vurdu
Az kaldı ezicem o kafasını

Mart değil kovid ayı
Ahahhaha bu çok iyiydi.. yalnız bekar erkekletin bi kısmı virüs mirüs bize işlemez hacı diye geziyolar, yolda biri yüzüne hapşırsa yaka paça dalar ama iş fanfiniye gelince yelkenler fora 🥴

Bana hıc nasihat eden olmadı hep söylerim bunu, keske birileri benide durdursaydı veya yönlendirseydı.
Verdikleri tek nasihat sigara ıcmeydı, onu da dedıgın gıbı dinlemedim gunde bir paket içiyorum yıllardır 😂😂
Bırakıcak irade de kadınsın seenn, kan emici kocanı bırakmış kadınsın sigara da kimmiş pehhh 🤭

Ahahhaha bu çok iyiydi.. yalnız bekar erkekletin bi kısmı virüs mirüs bize işlemez hacı diye geziyolar, yolda biri yüzüne hapşırsa yaka paça dalar ama iş fanfiniye gelince yelkenler fora 🥴
Yazacam da yazamıyorum bdv kuralları elimi kolumu bağlıyor
Fanfini kovid ilişkisini bir kk sempozyumunda açarız ckkxkx
Burası başka konu

Seni kaybetmek istemiyorum,yoksa bu çabaya girmem akışına bırakalım diyor

Bir abla olarak tercüme ediyorum bunları:

Hani biz mesafe olarak biraz uzağız ya, bu dönemde ben başka bir kızdan hoşlanmaya başladım. Ama ondan bana net sinyaller gelmiyor, o yüzden sana senden ayrılmak istiyorum deyip seni de elden kaçırmak istemiyorum. Öbür kızla yakınlaştıkça sana çabaladım ama olmadı deyip ayrılabilirim. Bir de ayrılmanın sebebi benmiş gibi olmak istemiyorum. Heyecan katmıyorsun diye sana da suç atayım ki diğer kızla görüştüğüm için vicdan azabı hissetmeyeyim, kendimi rahatlatmış olayım. Sen de orada düşün dur nerde hata yaptım diye.

Üzgünüm ama şu an yedektesiniz.

sanırım bıraz daha fazla sey ıstıyor yasamadıgınız bırseyler varsa onu yasamak ıstıyor gıbı
ama acık soyleyeyım heyecan katmazsak bıter falan dıye konusan kısıye sahsen ben olsam sans vermezdım
dunya 2 gunluk degıl bu kısıyle her kosulda bırlıkte olamayacagınızı soylemıs aslında bu sıkılganlıkla habıre onun gonlunu eglendıremezsınız sonucta
Bende aynı fikirdeyim. Eğer cinsellik yaşanmadıysa istediği bu bence. Yoksa düzeltebiliriz, bizim elimizde diye neyi kast ediyor olabilir ki?

Ayda bir gördüğüm bir ilişkiyi Bende istemezdim mesela tercih meselesi.heyecan katalim demeleri boş palavra yakında biter hoşlandığı biri de olabilir 😶

Uzaktan sürdürdüğünüz bu ilişki nasıl başladı yanyana iken mi? Güven duygunuz birbirinize nasıl oluştu?
Bu arada bir şey yapması gereken tek başına siz de değilsiniz o da değil. Ayda bir görüşmek de uzaktan ilişki için bence gayet iyi. Patlak teker gibi görülen bir ilişki 8 ayda oluyorsa çok kısa bir süreç ve yol verin gitsin.

Öncelikle herkese teşekkür ederim fikirlerinizi söylediğiniz için
İnstagramdan tanıştık uzun bir süre yüzyüze görüştük ben 6 ay önce taşındım
İlişkimiz harikaydı taa ki Düne kadar
Gece gece konuyu açtı
Düşünmekten gözüme uyku girmedi
Heyecan ne istiyorsun dediğimde de bilmiyorum diyor
Ayrılalım o vakit düzgün değil demek ki ilişki dedim
Halledebiliriz hâla diyo
Ben hiç ayrılmak istemiyorum o da
Akışına bırakalım dedi

Maalesef heyecan yaratamayacağımı söyledim çünkü sorduğumda bilmiyorum diyo
Bilmediğin bir şey nasıl sorun olabilir ki?
Çıkmaza girdim

8 ay da nasil sohbet muhabet biter? Yani burda herkes tabiki heycani seks olarak görür öyle yazar. Tüm mesajlari okumadim fakat adama suç atanlar vardir kesin.

Ortak noktalariniz nedir? Beraber sevdiginiz filmler, hobbyler,..? Bulusmalariniz nasil geçiyor?

Bana öyle geliyor ki ilk basta birbirinizi begendiniz, hoslandiniz. Ancak iliskiye basladiktan sonra, sevgilin fark etti ki ortak noktalar yok. Iliskinin içi bos.

Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
Annem ablamlar yakın çevrem biliyor hep
İstanbuldaydım bir süre taşınmak zorunda kaldım
Sevgilimle ayda bir kere görüşebiliyoruz
Buraya geliyor ben onun yanında gidiyorum falan
Bugün bana mesajlaşırken çok soğuk yapmaya başladı
Kavga etmeye başladık derken kendisi bombayı patlattı
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış
Heyecan yok ilişkimizde diyo
Tamam görüşemiyoruz falan ama heyecan kalmadı diyo
Ve düzgün ilişkisinin olmasını istiyormuş
Şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz!
Bu bir sorunmuş onun için
Düzeltemezsek zaten geleceğimiz olmaz diyo
SİZCE NE YAPMALIYIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN

Kısacası karşıdaki beyinsiz, kafası uçkurunda bir adam, heyecan isterken düzenli seks istiyorum diyor, öylemi? Sizi alıştıra alıştıra, kafanızı karıştırarak yapmaya çalışıyor. Tecrübesizsiniz.

Sizi gerçekten seven insan, sizi üzecek, kıracak hiç bir şey için ısrar etmez ve sizi cinsellikle tehdit etmez. Siz nasıl bir yaratıkla berabersiniz farkında mısınız? Ayrılın, kendinize en ufak saygınız varsa.

Son düzenleme:
Gerçekten sizden ayrılmak isteseydi, ayrılalım o halde dediğinizde ikiletmezdi. Ama bu demek değil ki; sizi seviyor. Aksine seven insan için sevdiğinden gelen iki kelime bile paragraflar dolusu anlam içerir.

Kanımca erkek arkadaşınız sizi sizin sandığınız şekliyle sevmiyor. Öyle sanıyorum ki sizden farklı beklentileri var. Kuvvetle muhtemel cinsellik yaşamak istiyor. Üzerinizde psikolojik baskı kurarak sizi ikna etmeye çalışıyor.

İlla da cinsellik yaşanacaksa bu bir tarafın dayatması ile olmamalı, her iki taraf da gerçekten istemeli. Sırf erkek arkadaşınızın üzerinizde kurduğu psikolojik baskı sebebiyle ilişki yaşarsınız, ilerde olası bir ayrılık durumunda üzülüp, pişmanlık duyarsınız. Yaşınız daha çok genç, buradaki tavsiyeleri kulak arkası etmeyin.

Maalesef heyecan yaratamayacağımı söyledim çünkü sorduğumda bilmiyorum diyo
Bilmediğin bir şey nasıl sorun olabilir ki?
Çıkmaza girdim
bılmıyorum dıyor ya onun tercumesı
ben soylemem sen anla oluyor

tahmın ettıgımız sey ıste

Ama cinsellik konuşuyoruz problem o başında sınırlarımızın olduğunu geçilmeyeceğini ikimizde idrak ettik
Ne yazsam heyecanlanır ki? Çok saçma
Sabah ondan gelen günaydın mesajı bile beni mutlu ederken
Onun böyle düşünmesi beni gerçekten çok üzdü
Şuan konuşuyoruz ama soğuğuz ben kolay kolay unutamayacağım söylediklerini büyük ihtimal.

Ama cinsellik konuşuyoruz problem o başında sınırlarımızın olduğunu geçilmeyeceğini ikimizde idrak ettik
Ne yazsam heyecanlanır ki? Çok saçma
Sabah ondan gelen günaydın mesajı bile beni mutlu ederken
Onun böyle düşünmesi beni gerçekten çok üzdü
Şuan konuşuyoruz ama soğuğuz ben kolay kolay unutamayacağım söylediklerini büyük ihtimal.
artık yetmıyor konusmak ıste :)
bence suan son uzatmaları oynuyorsunuz kendınıze bosuna ezıyet edıyorsunuz
aslında soyledıklerı buyuk seylerde degıl heyecanım bıttı demıs acıkca.
ha oyle mı tamam o zaman deyıp orda bıtırmeyı bılmek gerekır :)

Uzaktan ilişki herkesin alabileceği bri sorumluluk değil zaten çocukta bunu erkenden anlamış ve bir yerden kurtarmaya çalışıyor ama dönmez o iş

Çoçucuğun problemi bence sabah günaydın öğlen kameralı konuş akşam telefonda konuş gece iyi geceler kapanış istiklal marşı açılış moduna bağlamanız olmuş :) Biraz farklılık istiyordur belki yada konuştuğunuz zamanlarda daha başka konular konuşmak illa cinsellik demiyorum yani çocuğun eskisi kadar seninle konuşma hevesi kalmamış sadece sevgisinden dolayı konuşuyormuş gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back