- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Ahahhaha bu çok iyiydi.. yalnız bekar erkekletin bi kısmı virüs mirüs bize işlemez hacı diye geziyolar, yolda biri yüzüne hapşırsa yaka paça dalar ama iş fanfiniye gelince yelkenler foraKovid karantinası yuzundendir haha erkek kardesımın de başına vurdu
Az kaldı ezicem o kafasını
Mart değil kovid ayı
Bırakıcak irade de kadınsın seenn, kan emici kocanı bırakmış kadınsın sigara da kimmiş pehhhBana hıc nasihat eden olmadı hep söylerim bunu, keske birileri benide durdursaydı veya yönlendirseydı.
Verdikleri tek nasihat sigara ıcmeydı, onu da dedıgın gıbı dinlemedim gunde bir paket içiyorum yıllardır
Yazacam da yazamıyorum bdv kuralları elimi kolumu bağlıyorAhahhaha bu çok iyiydi.. yalnız bekar erkekletin bi kısmı virüs mirüs bize işlemez hacı diye geziyolar, yolda biri yüzüne hapşırsa yaka paça dalar ama iş fanfiniye gelince yelkenler fora
Git me dur ne olursun Gitme dur yalan söyledim....Soylenecek her sey soylenmis ben gidiyorum.
Seni kaybetmek istemiyorum,yoksa bu çabaya girmem akışına bırakalım diyor
Bende aynı fikirdeyim. Eğer cinsellik yaşanmadıysa istediği bu bence. Yoksa düzeltebiliriz, bizim elimizde diye neyi kast ediyor olabilir ki?sanırım bıraz daha fazla sey ıstıyor yasamadıgınız bırseyler varsa onu yasamak ıstıyor gıbı
ama acık soyleyeyım heyecan katmazsak bıter falan dıye konusan kısıye sahsen ben olsam sans vermezdım
dunya 2 gunluk degıl bu kısıyle her kosulda bırlıkte olamayacagınızı soylemıs aslında bu sıkılganlıkla habıre onun gonlunu eglendıremezsınız sonucta
Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var
Ama uzaktan süren
Annem ablamlar yakın çevrem biliyor hep
İstanbuldaydım bir süre taşınmak zorunda kaldım
Sevgilimle ayda bir kere görüşebiliyoruz
Buraya geliyor ben onun yanında gidiyorum falan
Bugün bana mesajlaşırken çok soğuk yapmaya başladı
Kavga etmeye başladık derken kendisi bombayı patlattı
İlişkimiz patlak teker gibi ilerliyormuş sürekli naber günaydın rutin bi şekilde konuşuyormuşuz bunun dışında yokmuş
Çok sıradanlaşmış
Heyecan yok ilişkimizde diyo
Tamam görüşemiyoruz falan ama heyecan kalmadı diyo
Ve düzgün ilişkisinin olmasını istiyormuş
Şuan ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz!
Bu bir sorunmuş onun için
Düzeltemezsek zaten geleceğimiz olmaz diyo
SİZCE NE YAPMALIYIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
bılmıyorum dıyor ya onun tercumesıMaalesef heyecan yaratamayacağımı söyledim çünkü sorduğumda bilmiyorum diyo
Bilmediğin bir şey nasıl sorun olabilir ki?
Çıkmaza girdim
artık yetmıyor konusmak ıste :)Ama cinsellik konuşuyoruz problem o başında sınırlarımızın olduğunu geçilmeyeceğini ikimizde idrak ettik
Ne yazsam heyecanlanır ki? Çok saçma
Sabah ondan gelen günaydın mesajı bile beni mutlu ederken
Onun böyle düşünmesi beni gerçekten çok üzdü
Şuan konuşuyoruz ama soğuğuz ben kolay kolay unutamayacağım söylediklerini büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?