arkadaşlar aslında yardımistemek okadar zor ki ancak artık çok üzülüyorum evimde malesef eşyam yok ben 39 yaşında ev hanımıyım maddi gücüm yok oturma gurubu yada kanepeye ihtiyacım var eşyalarını değiştirmek isteyen arkadaşlar lütfen salon bomboş isteyenler gelip bakabilir ankara sincanda yaşıyorum
uzun bir müddet hastalık la boğustuk maddi gücümüz cok az lütfen para istemiyorum sadece kullanmadığını ev eşyası buzdolabım yok yardım edin artık mutlu olmak istiyorum burası bana bir arkadaş gibi geliyor ve derdimi anlatıyorum lütfen yanlış anlaşılmak istemiyorum misafirim geldiğinde oturacak yerim olsun istiyorum eşimde alamadığı için çok üzülüyor
para istemiyorum ki ama kanepe almak istiyorum sadece ankarada çok pahalı bugün dolaştım daha 1000tl istanbulda bir spotcuda 250tl gördüm kapıda ödemeli istiyorum sadece para yardımı istemem zaten temizliğe gidiyorum paramı biriktirdim
Size yardımcı olacak birilerini yönlendircem bana özelden iletişim bilgilerini yazarsanız o tarafta oturan arkadaşlarım var çok şey beklemeyin ama yardımcı olmaya çalışırlar. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.