• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var, isin içinden çikamiyorum

Tıpış tıpış geri geliyorda .. yine ayni tas ayni hamam. Geri gelmelerinin arkasinda hic birsey yok, hic bir degisim ya da gelecege dair bir garanti.

Bir erkek icin hayatindan hayallerinden vazgecme pişman olursun.
Ben bir erkek diyorum tabikii senin icin onemi yeri ayridir..
Amaaa bi insan senin ozgurlugunu kisitliyorsa ve sende buna izin verirsen daha sonra hakki olmayan bi cok sey ister senden

Bir erkek icin hayatindan hayallerinden vazgecme pişman olursun.
Ben bir erkek diyorum tabikii senin icin onemi yeri ayridir..
Amaaa bi insan senin ozgurlugunu kisitliyorsa ve sende buna izin verirsen daha sonra hakki olmayan bi cok sey ister senden

Istiyorda zaten daha ortada birşey yokken bile ... tesekkur ederim yorumunuz için

Kızlar yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim, yardimci oldunuz bana kalbime yenik dusmedim ve tavrimi koydum bundan sonra da ne olur bilmem hayirlisi :KK52:

Off bir omur bu adami cekecekmisin gercekten tahsillisin yol ver gitsin gerikafali sevgiline .beraber yasama sacmalini yasamis biri olarak askindan olsemde gebersemde kabul etmem arkadas .kendine baska hizmetci bulsun kesinlikle ayni teklif devam ederse ayril ki bu cocuk anasina karsi seni ilerde de korumaz

Off bir omur bu adami cekecekmisin gercekten tahsillisin yol ver gitsin gerikafali sevgiline .beraber yasama sacmalini yasamis biri olarak askindan olsemde gebersemde kabul etmem arkadas .kendine baska hizmetci bulsun kesinlikle ayni teklif devam ederse ayril ki bu cocuk anasina karsi seni ilerde de korumaz

Şimdi bile korumuyor ki sonradan da korusun iki lafinin birisi annem hasta annem yorgun ...bir basit mesaji 100 defa gundeme getirdi. Annesinin hicbir seyi yok bu arada maşallah. Yani soyle diyim onun için beni savunmak (hakli olsam bile) ailesine saygisizlik, sevdigimi bildigi halde ailesi bu kiz seni oyaliyor dediginde hayir oyalamiyor deme cesaretinde bulunamayan bir insan.

Kv ile ayni evde yasamaya 10 Ay zor dayanan bir olarak sana tek tavsiyemmmm : arkanaaaaaaaa bakmaaaa ve kaccccc!
Bide disardab herkes Kayinvalideme melek gibi kadin dedigi halde, artik gerisini sen düsün;)

Kv ile ayni evde yasamaya 10 Ay zor dayanan bir olarak sana tek tavsiyemmmm : arkanaaaaaaaa bakmaaaa ve kaccccc!
Bide disardab herkes Kayinvalideme melek gibi kadin dedigi halde, artik gerisini sen düsün:KK66:

Ne kadar iyi olursa olsun, insanin özeli olmaz, kendi düzeni olmaz , rahatligi olmaz e ben bunlat olmadiktan sonra neden baba evindeki rahatligimi birakip gideyim ki. Beni tutan bir kocam bile olmayacak... uzaktan davulun sesi kulaga hep hoş gelir sorsan herkes iyi ama ayni evde yasamadikca kimse bilemez kimin nasil oldugunu :110:

Merhaba kizlar, mesaj biraz uzun olabilir simdiden kusura bakmayin...

Oncelikle biraz kendimden bahsedeyim, 22 yasindayim geçen yil laborantlik bolumunden mezun oldum ve hala is ariyorum. Ilk defa birine kalbimi açtim ve asik oldum ve onunla tanisali daha 1 sene bile olmadi...ilk zamanlar hersey çok guzel gidiyordu ama ne zamanki annesine ablasina benden bahsetti ondan sonlar isler degisti. Ben oncelikle is bulmak kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyordum ve tabi onu daha fazla tanimak ama ailesi surekli reddetti hemen tanisma, soz gibi seyler olsun istediler kabul etmedigim için beni onu oyalamakla suçladilar...o da tabi ailesinin doldurusuna geldi. Sirf bu konu yuzunden surekli tartismalar yasadik, ozunde çok kuçuk birsey ama buyudukçe buyudu...en sonunda annesine uzunca bir mesaj attim derdimi anlatmak için ve yine olan bana oldu. Sevdigim insan sen anneme nasil boyle bir mesaj atarsin diye bana çikisti ( mesaj da kotu içerikli birsey yoktu) ve ya is ya ben diye restini çekti.. hatta bundan sonra olucaksa annesiyle ayni evde yasamamiz gerekecegini de eklemeden geçmedi. 25 yasinda fakat ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuramayan bir insan, mantigim tamamen kestir at diyor ama kalp...iste ona soz geçmiyor sizce ne yapmaliyim arkadaslar ?
Şimdi mantığını devre dışı bırakıp kalbinin peşinden gidersen ileride çok büyük sorun yasayacaksın. Birde kv adayı ile mesajlasmak nedir allah aşkına.

Back