• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var, isin içinden çikamiyorum

:KK70: guzelmis bu, bi daha ki mesajda kullanacagim. O bana en son ben mutsuzlugu kabullendim, artik sende kabullen çunku hiç mutlu olamayacaksin dedi :63:
:KK70:ayy hiç gulecegim yoktu. Anlamak için soruyorum onsuz kaldığınız icinmi mutsuz olacakmissiniz.o ozguvenden bende istiyorum. Sorsana bi nerden almis

Merhaba kizlar, mesaj biraz uzun olabilir simdiden kusura bakmayin...

Oncelikle biraz kendimden bahsedeyim, 22 yasindayim geçen yil laborantlik bolumunden mezun oldum ve hala is ariyorum. Ilk defa birine kalbimi açtim ve asik oldum ve onunla tanisali daha 1 sene bile olmadi...ilk zamanlar hersey çok guzel gidiyordu ama ne zamanki annesine ablasina benden bahsetti ondan sonlar isler degisti. Ben oncelikle is bulmak kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyordum ve tabi onu daha fazla tanimak ama ailesi surekli reddetti hemen tanisma, soz gibi seyler olsun istediler kabul etmedigim için beni onu oyalamakla suçladilar...o da tabi ailesinin doldurusuna geldi. Sirf bu konu yuzunden surekli tartismalar yasadik, ozunde çok kuçuk birsey ama buyudukçe buyudu...en sonunda annesine uzunca bir mesaj attim derdimi anlatmak için ve yine olan bana oldu. Sevdigim insan sen anneme nasil boyle bir mesaj atarsin diye bana çikisti ( mesaj da kotu içerikli birsey yoktu) ve ya is ya ben diye restini çekti.. hatta bundan sonra olucaksa annesiyle ayni evde yasamamiz gerekecegini de eklemeden geçmedi. 25 yasinda fakat ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuramayan bir insan, mantigim tamamen kestir at diyor ama kalp...iste ona soz geçmiyor sizce ne yapmaliyim arkadaslar ?
kestir at şekerim şimdiden böyleyse ilerde değişeceğini zannetme ya da umma, değişmez hatta muhtemelen daha da ailesinin sözünden çıkmamak için hayat arkadaşını ezip geçen biri olur. annesi tarafından böyle yetiştirilmiş erkekler, kızını buna hazırlayarak büyüten annelerin çocuklarıyla evlenmeli. sana belli ki uygun değil.

Evet çok dogru, o basinda bana once ev tutariz sonra kendi evimizi aliriz diyordu, sen calisirsin bence bir bayanin ekonomik ozgurlugu olmali diyordu.. ama kv ile yasama konusunda 360 derece donunce diger konu içinde emin olamiyorum açikcasi

180 derece diyelim biz ona. :)

:KK70:ayy hiç gulecegim yoktu. Anlamak için soruyorum onsuz kaldığınız icinmi mutsuz olacakmissiniz.o ozguvenden bende istiyorum. Sorsana bi nerden almis

Galiba, çunku kendisinde hiç hata aramiyor onun gibisini bulamayacagimi dusunuyor olabilir :KK12:

kestir at şekerim şimdiden böyleyse ilerde değişeceğini zannetme ya da umma, değişmez hatta muhtemelen daha da ailesinin sözünden çıkmamak için hayat arkadaşını ezip geçen biri olur. annesi tarafından böyle yetiştirilmiş erkekler, kızını buna hazırlayarak büyüten annelerin çocuklarıyla evlenmeli. sana belli ki uygun değil.

Degil, annemde bunu yasamis çunku ve beni bu konuda surekli uyariyor ve ben sahitim onun neler çektigine.

İse girmeden evleneceksin, sonra da calismana izin vermeyecekler. Calisan kadin her seye eyvallah etmez cunku, guvencesi vardir.
Yil olmus 2016, kiraya para verince acliktan ölmücekseniz aileyle yasamak da nedir ya, cahillikten baska bi sey degil.
Kac kurtar kendini daha ne bekliyosun?

Kesinlikle katılıyorum.
Çalış, önce bir ayaklarının üzerinde dur hele. Hangi devirdeyiz.
Dünyanın bin türlü hali var...

Hadi onu geçtim aile ile yaşamak nedir? Kendi özelini de mi düşünmez insan hiç?
Saçmalık... Kaç kurtar kendini... Herşeyde bir hayır vardır, bence isabet olmuş bu tecrübeleri yaşaman.

Yüreğini hoplatacak, sana gerekli değeri verecek, aşık olacağın erkek elbet bir gün girer hayatına.
Fakat düzensiz bir yaşama başlayıp ardından "keşkeler" yaşamanın çözümü çok daha zor.
Gayet cahil bir insan var karşında, kaç kurtul...

Galiba, çunku kendisinde hiç hata aramiyor onun gibisini bulamayacagimi dusunuyor olabilir :KK12:
Mükemmel erkegi bulmussun:KK57:
Kıymet bil kıymet özgüveni :KK71:yüksek seni çalıştırmayan önemsemeyen ustune birde yanında annesini getiren erkek bulmussun daha ne istiyon bide ne yapacağını dusunuyorsun
Koşarak kac

Kesinlikle katılıyorum.
Çalış, önce bir ayaklarının üzerinde dur hele. Hangi devirdeyiz.
Dünyanın bin türlü hali var...

Hadi onu geçtim aile ile yaşamak nedir? Kendi özelini de mi düşünmez insan hiç?
Saçmalık... Kaç kurtar kendini... Herşeyde bir hayır vardır, bence isabet olmuş bu tecrübeleri yaşaman.

Yüreğini hoplatacak, sana gerekli değeri verecek, aşık olacağın erkek elbet bir gün girer hayatına.
Fakat düzensiz bir yaşama başlayıp ardından "keşkeler" yaşamanın çözümü çok daha zor.
Gayet cahil bir insan var karşında, kaç kurtul...

Hiç kimse farkli birsey soylemedi demek ki dogru olan gerçekten kestirip atmak..:KK43:

Mükemmel erkegi bulmussun:KK57:
Kıymet bil kıymet özgüveni :KK71:yüksek seni çalıştırmayan önemsemeyen ustune birde yanında annesini getiren erkek bulmussun daha ne istiyon bide ne yapacağını dusunuyorsun
Koşarak kac

Dimi :KK55: uçarak kaçiyorumm 1 kisi bile farkli yorum yapmadi ..

Kesınlıkle ayrıl evlendıkten sonra çok zor ne güzel bekarsın çok ıyısı çıkar inş herkes aynı fikirde herkes tecrübe etmıştır

vazgeçeceksin.. bu kadar basit..
dünyada erkek kıtlığı yaşanmıyor.. mutlaka sana uygun, seni seven, değer veren birileri çıkar karşına.

Illaki erkek kitligi yasanmiyor ama insan hep ilk sevdigi son sevdigi olarak kalsin istiyor yani.. ama malesef herkes bir yol tutturmus gidiyor.:110:

Illaki erkek kitligi yasanmiyor ama insan hep ilk sevdigi son sevdigi olarak kalsin istiyor yani.. ama malesef herkes bir yol tutturmus gidiyor.:110:
ne alakası var ki.illa ilk sevdiğin insanla evlenme gibi bir hükümlülük yok ki.. seversin, değer verirsin, bu aradada daha yakından tanırsın, sana uygun olmadığını fark eder, ayrılırsın.. bu kadar basit.. gemileri yakmaya değmez..

ne alakası var ki.illa ilk sevdiğin insanla evlenme gibi bir hükümlülük yok ki.. seversin, değer verirsin, bu aradada daha yakından tanırsın, sana uygun olmadığını fark eder, ayrılırsın.. bu kadar basit.. gemileri yakmaya değmez..

Tabiki alakasi var insan ciddi sevdiginde evlilik dusunerek yola basliyor.. oyle bir hukumluluk yok elbette hersey kader kismet.

Back