• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var, isin içinden çikamiyorum

Seni seven bi insanın böyle davranmaması gerekiyor sevgilinin belliki kişiliği oturmamis benim abimde böyle annem ne derse inanır onun dolduruşuna gelir surekli hep allah onunla evlenecek kişiye yardim etsin diyorum

Boyle insanlar, nasil evlenip , nasil aile kuracaklar ? ben bunu yuzune de soyledim , daha kendi kararlarini veremeyen bir insan nasil aile sorumlulugunu alacak ya ...

Bunlar bir sazan yakaladik kacirmayalim diye acele edip seni oldu bittiye getiriyor. Seviyorsun ya her seye evt diyeceksin. Evet desen bes kurus masraf yapmadan dugun yapacaklar sonra calisip ailesine vereceksin. Nerden baksan seni kapatmaya calisiyorlar. Kosarak kaç.. seni seven adam ailesine hizmetci yapmaya calismaz ev kurup evine hanim yapmak ister. Birak yol ver bi cacik olmaz. Duygusal davranip evt falan dersin hayatin kabus..

Sakin evlenme kaç kurtar kendini.çekilmez o aile şimdiden neler olacağı belli.kalbime söz geçmiyor diyorsan kvdeyle sorunlarının anlatıldığı tropiklerde oku biraz ilaç gibi gelir hemen terkedersin

Bunlar bir sazan yakaladik kacirmayalim diye acele edip seni oldu bittiye getiriyor. Seviyorsun ya her seye evt diyeceksin. Evet desen bes kurus masraf yapmadan dugun yapacaklar sonra calisip ailesine vereceksin. Nerden baksan seni kapatmaya calisiyorlar. Kosarak kaç.. seni seven adam ailesine hizmetci yapmaya calismaz ev kurup evine hanim yapmak ister. Birak yol ver bi cacik olmaz. Duygusal davranip evt falan dersin hayatin kabus..

Haklisin galiba...çunku bu konu açilmadan hersey çok iyiydi ve o gozumde 4 4luktu hatta sasiriyordum bu kadar iyi bir insan olabilir mi diye.

Boyle insanlar, nasil evlenip , nasil aile kuracaklar ? ben bunu yuzune de soyledim , daha kendi kararlarini veremeyen bir insan nasil aile sorumlulugunu alacak ya ...
Canım sanslisin bence cogu insan bunu evlendikten sonra fark ediyor.okumuş bir insan gibi davranmıyor benim abimde okumuş işi arabası evi olan biri bi kızla gorusuyordu abim annem durmadan herşeye mudahil oluyor diye kız vazgeçti ama Abim hala annesini suclamiyor yanı ilerde değiştireceğini dusunuyorsan yaniliyorsun ya öyle kabul edicen ya da yol yakınken donucen

Sakin evlenme kaç kurtar kendini.çekilmez o aile şimdiden neler olacağı belli.kalbime söz geçmiyor diyorsan kvdeyle sorunlarının anlatıldığı tropiklerde oku biraz ilaç gibi gelir hemen terkedersin
Canım sanslisin bence cogu insan bunu evlendikten sonra fark ediyor.okumuş bir insan gibi davranmıyor benim abimde okumuş işi arabası evi olan biri bi kızla gorusuyordu abim annem durmadan herşeye mudahil oluyor diye kız vazgeçti ama Abim hala annesini suclamiyor yanı ilerde değiştireceğini dusunuyorsan yaniliyorsun ya öyle kabul edicen ya da yol yakınken donucen

Kabul edemem ya, omrum baskalarina fedakarlik yaparak geçecek ve hep ben uzulcem yiprancam.. karsiliginda da koca bir HIC :110:

Kabul edemem ya, omrum baskalarina fedakarlik yaparak geçecek ve hep ben uzulcem yiprancam.. karsiliginda da koca bir HIC :110:
Hanı derler ya koca dengeyi sağladıktan sonra bisey olmaz diye aynı evde yaşadıktan sonra oda kurtarmaz.ancak yıpranıp tukenirsin ömrün heba olduğuyla kalır.gönül bu sevmeyi bildiği gibi unutmayida ogrenecek

Hanı derler ya koca dengeyi sağladıktan sonra bisey olmaz diye aynı evde yaşadıktan sonra oda kurtarmaz.ancak yıpranıp tukenirsin ömrün heba olduğuyla kalır.gönül bu sevmeyi bildiği gibi unutmayida ogrenecek

Evet sonuçta evde herseye karisan bir kv olacak ve biz ayni sehirde bile yasamiyoruz 3 saatlik uzaklikta, hem ben oraya gidicem, hem ayni evde kalcam kv ile, sonradan kim bilir daha neler çikar ..

Aynen öyle.mantık geri geldi.kararlı ol.arkana bile bakma.

Mantik ile kalp yarisiyor, ama ne zaman ki mantik biraz one geçse..ne zamanki kafam biraz baska seylerle mesgul olsa..o insan bir sekilde kendini hatirlatiyor ve tekrar basa donuyorum :KK12:

Mantik ile kalp yarisiyor, ama ne zaman ki mantik biraz one geçse..ne zamanki kafam biraz baska seylerle mesgul olsa..o insan bir sekilde kendini hatirlatiyor ve tekrar basa donuyorum :KK12:
Aman ben seni oyalamayim sen annene başka hizmetçi bul diyeceksin bitecek sen öyle dedikten sonra o kendini hatırlatmak merak etme

Aman ben seni oyalamayim sen annene başka hizmetçi bul diyeceksin bitecek sen öyle dedikten sonra o kendini hatırlatmak merak etme

:KK70: guzelmis bu, bi daha ki mesajda kullanacagim. O bana en son ben mutsuzlugu kabullendim, artik sende kabullen çunku hiç mutlu olamayacaksin dedi :63:

Bugün büyük bir coşkuyla atan ve söz geçiremiyorum dediğiniz kalbiniz, 3-5 sene sonra da tüm gerçeklikleri kamufle edebilecek mi acaba? Çalışmayacağınız için ekonomik özgürlüğünüz olmayacak ve eşinize bağlı hala geleceksiniz. Hayat bu, işler yolunda gitmediğinde ve ayrılmak istediğinizde ne kadar güçlü olacaksınız? Güçlü olabilecek misiniz daha doğrusu? Yoksa ekonomik özgürlüğünüz olmadığı için istemediğiniz bir evliliği sürdürmeye mi mahkum olacaksınız?

Çok iyi düşünün. Bir an için duygusallığı kapılıp büyük resmi gözden kaçırmayın.

Merhaba kizlar, mesaj biraz uzun olabilir simdiden kusura bakmayin...

Oncelikle biraz kendimden bahsedeyim, 22 yasindayim geçen yil laborantlik bolumunden mezun oldum ve hala is ariyorum. Ilk defa birine kalbimi açtim ve asik oldum ve onunla tanisali daha 1 sene bile olmadi...ilk zamanlar hersey çok guzel gidiyordu ama ne zamanki annesine ablasina benden bahsetti ondan sonlar isler degisti. Ben oncelikle is bulmak kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyordum ve tabi onu daha fazla tanimak ama ailesi surekli reddetti hemen tanisma, soz gibi seyler olsun istediler kabul etmedigim için beni onu oyalamakla suçladilar...o da tabi ailesinin doldurusuna geldi. Sirf bu konu yuzunden surekli tartismalar yasadik, ozunde çok kuçuk birsey ama buyudukçe buyudu...en sonunda annesine uzunca bir mesaj attim derdimi anlatmak için ve yine olan bana oldu. Sevdigim insan sen anneme nasil boyle bir mesaj atarsin diye bana çikisti ( mesaj da kotu içerikli birsey yoktu) ve ya is ya ben diye restini çekti.. hatta bundan sonra olucaksa annesiyle ayni evde yasamamiz gerekecegini de eklemeden geçmedi. 25 yasinda fakat ailesiyle benim aramdaki dengeyi kuramayan bir insan, mantigim tamamen kestir at diyor ama kalp...iste ona soz geçmiyor sizce ne yapmaliyim arkadaslar ?

dediğin gibi kestir AT

Bugün büyük bir coşkuyla atan ve söz geçiremiyorum dediğiniz kalbiniz, 3-5 sene sonra da tüm gerçeklikleri kamufle edebilecek mi acaba? Çalışmayacağınız için ekonomik özgürlüğünüz olmayacak ve eşinize bağlı hala geleceksiniz. Hayat bu, işler yolunda gitmediğinde ve ayrılmak istediğinizde ne kadar güçlü olacaksınız? Güçlü olabilecek misiniz daha doğrusu? Yoksa ekonomik özgürlüğünüz olmadığı için istemediğiniz bir evliliği sürdürmeye mi mahkum olacaksınız?

Çok iyi düşünün. Bir an için duygusallığı kapılıp büyük resmi gözden kaçırmayın.

Evet çok dogru, o basinda bana once ev tutariz sonra kendi evimizi aliriz diyordu, sen calisirsin bence bir bayanin ekonomik ozgurlugu olmali diyordu.. ama kv ile yasama konusunda 360 derece donunce diger konu içinde emin olamiyorum açikcasi

Back