evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur
KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)
doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon
aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz?
Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts
yapmanız gerekenler çok basit
1-tıklayıp beğenin
2-hemen katıl butonuna basın
3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın
kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak
lütfen destek olalım
evet ben de biliyorum burda olmamalı ama çok az bi sayı kaldı sadece 185 kişi arkadaşlar 1000 kişi katıldı siz de katılın
çocuklarımızın yüzü bir nebze olsun gülsün :)
geçen defa konu buradan taşındı (bu benim derdim değil mi onca saçma şey paylaşılıyorken bi okula yardım etmek çok saçma sanırım)
İstediğin sayfa bulunamadı.
diyor canım
canım yapıcam ama 2 secenek çıkıyor hangini işaretlicem ki
Siirt Atabağı İlkokulu
Baykan, Siirt
Projeksiyon için 183 desteğe daha ihtiyacı var.
bende de yukardaki gibii çıkıyor... emin olmak için sordum fakat yanıt alamadım tek tıklama hakkımız olduğu içinnn... henüz onaylamadımm....
Bende 2 tane çıktı arkadaş 183 demiş doğru olan o sanırım cevap alsam arkadaşlarımada söylicem doğuya gitmesi daha önemli tabii facebookta sayfam var oradada paylaşırım.
doğu batı önemli değilde emin olmak için ....sonuçta
arkadaşlar siirt atabağı ilkokulu
bunu destekleyelim lütfwn
Önemli değil ama sonuç olarak onların imkanları çok kısıtlı benim öğretmen bir arkadasım var çocuklar hikaye kitabı okumamış diyor kız kendi maaşı ile onlara kitap alıyor silgi alıyor kalem alıyor o yüzden öyle dedim. Sosyal aktivite yok sinema yok onlar için projeksiyon çok büyük bişey.
Ttalım ben arama yaptım 2 seçenek çıktı ben 183 kişiye ihtiyaç var yere tıkladım oldu sanırım ne zamana kadar lazım ki arkadaşlarıma mesaj atım tek tek faceden versinler oy facem kalabalık baya elbet toparız :)
ben yaptım şimdi arkadaşlarıma mesaj attım 5 tane geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?