Okulumuza yardım

merve56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
844
2
96
Bursa
evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur

KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)

arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?

doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon

aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz

Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricanimokulum/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

yapmanız gerekenler çok basit

1-tıklayıp beğenin

2-hemen katıl butonuna basın

3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın

kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak

lütfen destek olalım

Son düzenleme:
Hemen destekledim çok güzel bir davranış gerçekten bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler her gün bir sürü insan kendi derdinden bahsediyor burada arada bu tür davranışları gördüğümde mutlu oluyorum umarım destekler işe yarar :)

Hemen destekledim çok güzel bir davranış gerçekten bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler her gün bir sürü insan kendi derdinden bahsediyor burada arada bu tür davranışları gördüğümde mutlu oluyorum umarım destekler işe yarar :)

çok ama çok teşekkür ederim burada o kadar çok sıkıntısını çekiyoruz ki anlatamam sadece 1 dk ayırarak aslında neler kazandırabiliriz değil mi umarım kazanırız çok duyarlısınız :16:

Son düzenleme:
çok ama çok teşekkür ederim burada o kadar çok sıkıntısını çekiyoruz ki anlatamam sadece 1 dk ayırarak aslında neler kazandırabiliriz değil mi umarım kazanırız çok duyarlısınız :16:
Anlıyorum gerçekten rica ederim tabiki umarım destek sayısı artar da hepsi güzel tebessümlere dönüşür..

kızlar tam 150 kez görüntülenmiş ama 10 tane falan sayı değişti inanın

keşke bakan kişi kadar yapan da olsa

1 dk yetiyo inanın

Canım valla herkese mesaj atıyorum ben faceden 5 kişi döndü verdim diye bulcaz en kısa zamanda

Back
X