• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım nasıl geri gelir, nasıl yaparım ?

Eger gercekten seviyorsan gercekten bir gelecek dusunuyorsan ve gercekten onu hak ediyorsan ne yap ne et gonlunu al...yer yuzunde boyle adamlar kalmadi....

Gerçekten sevdiğime inanıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :'( Çok uğraştım bir şans tanı gör bak değiştiğimi dedim ama yok dedi bitirdin sen hem ilişkimizi hem bende ki seni dedi yeniden başlasakta o huzursuz olacakmış raha edecemeyecekmiş bu yüzden benide sıkacakmış yıpratmayalı bir birimizi boşuna dedi.

ben de 18 yaşındayım, hayatımdaki adam da 26 yaşında. Biz de facede tanıştık, hiç huyum değildir sanaldaki muhabbetleri telefona dökmek.. ama olacak ya illa :), kavga ederken tanıştım facede :) istanbulda yaşyordu o da. Ama sadece fotoğraflarımızı biliyorduk birbirmizn, 1 sene boyunca hergün saatlerce konuştuk,iyidik filan. Benim hayatım da zor açıkcası, üni.de istediğim bölüm olmadı bir sürü sebeple, mükemmel bi acı vardı içimde, sınavdan ziyade hayatıma dair, çok karışık, acı oralar :) ben de kaçmak istedim ondan, hattımı kapattım, hesabı dondurdum, çektiğim acı çok derindi, kaçabildğim kadar uzağa kaçtım, tabi biraz direndim önce onsuzluğa ama dedim ya zordu benim hayatım, tüm hayallerim elime patlamıştı, neler neler öğrenmştm kendme dair, yapamadım biri vardı kabul ettim kendimden kaçmak için.., ben 18 sevgilim 18 , neyse benim 18 yaşındaki sevgilim öyle sahtekarlıklar, öyle yüzsüzlükler yaptı ki bana, dedim ki x olsaydı çok daha farklı olurdu, işte o gün itiraf ettim kendime x i nasıl özlediğimi. Daha önce hep kaçtım bu fikirden. Biliyordum aslında ama hem yeni bi ilşkm vardı, hem de bir sürü yarım hayal..Ama baktım, 18 yasnda olan öyle böyle değil. 18 yaşında olan çocukla olan ilişkimi de bitirdim, mecburdum. En doğrusu da buydu, sonra cesaretimi toplayıp , bi süre sonra x i aradım. Ama ararken çok korkuyodum çünkü, sorunlarmdan dolayı 1.5 aya yakın kaybolmuştum ve öyle bi kızmstı ki bana anlatamam, ve bana bi daha benden kaçıp beni bu kadar üzersen sakın arama demişti. Ki senin bahsettiğn şahıs gibi çok ılımlı da değildir, aksine kuralları vardır, ciddidir.. Ama ben dayanamadım, aradım sonra noldu dersin ? Parça parça yazıyorum tatlım, okuduğunu göriyim de boşuna yazmiyim diye.
yaz lutfen bende merak ettim...

ben de 18 yaşındayım, hayatımdaki adam da 26 yaşında. Biz de facede tanıştık, hiç huyum değildir sanaldaki muhabbetleri telefona dökmek.. ama olacak ya illa :), kavga ederken tanıştım facede :) istanbulda yaşyordu o da. Ama sadece fotoğraflarımızı biliyorduk birbirmizn, 1 sene boyunca hergün saatlerce konuştuk,iyidik filan. Benim hayatım da zor açıkcası, üni.de istediğim bölüm olmadı bir sürü sebeple, mükemmel bi acı vardı içimde, sınavdan ziyade hayatıma dair, çok karışık, acı oralar :) ben de kaçmak istedim ondan, hattımı kapattım, hesabı dondurdum, çektiğim acı çok derindi, kaçabildğim kadar uzağa kaçtım, tabi biraz direndim önce onsuzluğa ama dedim ya zordu benim hayatım, tüm hayallerim elime patlamıştı, neler neler öğrenmştm kendme dair, yapamadım biri vardı kabul ettim kendimden kaçmak için.., ben 18 sevgilim 18 , neyse benim 18 yaşındaki sevgilim öyle sahtekarlıklar, öyle yüzsüzlükler yaptı ki bana, dedim ki x olsaydı çok daha farklı olurdu, işte o gün itiraf ettim kendime x i nasıl özlediğimi. Daha önce hep kaçtım bu fikirden. Biliyordum aslında ama hem yeni bi ilşkm vardı, hem de bir sürü yarım hayal..Ama baktım, 18 yasnda olan öyle böyle değil. 18 yaşında olan çocukla olan ilişkimi de bitirdim, mecburdum. En doğrusu da buydu, sonra cesaretimi toplayıp , bi süre sonra x i aradım. Ama ararken çok korkuyodum çünkü, sorunlarmdan dolayı 1.5 aya yakın kaybolmuştum ve öyle bi kızmstı ki bana anlatamam, ve bana bi daha benden kaçıp beni bu kadar üzersen sakın arama demişti. Ki senin bahsettiğn şahıs gibi çok ılımlı da değildir, aksine kuralları vardır, ciddidir.. Ama ben dayanamadım, aradım sonra noldu dersin ? Parça parça yazıyorum tatlım, okuduğunu göriyim de boşuna yazmiyim diye.

Ben çok merak ettim anlatır mısınız devamını :1:

Ne oldu okuyorum elbette bi yol bulmam lazım. Evet çevremde yaşıtlarımı da görüyorum herkes keyfinde belki bulunduğum ortamdan bilemiyorum o onlar gibi değildi olmadı asla belki yaşım küçük yeniden biri olacak onun gibi ama onu geri istiyorum ben. Bir gün kırmadı beni başımdan gitsin diye de bişeylerde yaptım seviyorum napim ya diyordu hep nasıl getiririm geri ?

Olgun biri doğru yeri geldiğinde çocuk gibidir de ortama göre yani ama gelse bir daha asla acı yaşatmam ona meğeer çok şeymiş aslında.

o zamn şöle yap derim hemen atlamış gibi davranmada
yine eskiden olduğu gibi yani ilk zamnlar gibi
sevimli kız halinle davran istekte bulun
bakarsın oda bunun hoşuna gider
eğer san ışık veriyorsa hemen özürünü dile
ama yoksa o ışık gözlerinde
üzgünüm KAYBETTİN
hiç zorlama aşk da olsa bi bayana yakışır gibi davran ve yoluna devam et

Gerçekten sevdiğime inanıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :'( Çok uğraştım bir şans tanı gör bak değiştiğimi dedim ama yok dedi bitirdin sen hem ilişkimizi hem bende ki seni dedi yeniden başlasakta o huzursuz olacakmış raha edecemeyecekmiş bu yüzden benide sıkacakmış yıpratmayalı bir birimizi boşuna dedi.
Seni asla istemeyen kisi hicbir sekilde sana cevap yazmaz. Belli iste istiyor naz yapiyor burnunun surtmesini istiyor. İsrarla hatani telafi etmek istedigini cahillik yaptigini simdi olgunca dusunebildigi soyle. Affetmek buyukluktur diye ara gazini da ver...biraz sabredeceksin malesef. Ama pes etme. Gelecek inaniyorum.

ben de 18 yaşındayım, hayatımdaki adam da 26 yaşında. Biz de facede tanıştık, hiç huyum değildir sanaldaki muhabbetleri telefona dökmek.. ama olacak ya illa :), kavga ederken tanıştım facede :) istanbulda yaşyordu o da. Ama sadece fotoğraflarımızı biliyorduk birbirmizn, 1 sene boyunca hergün saatlerce konuştuk,iyidik filan. Benim hayatım da zor açıkçası, yorucu. ben de kaçmak istedim ondan, hattımı kapattım, hesabı dondurdum, çektiğim acı çok derindi, kaçabildğim kadar uzağa kaçtım, tabi biraz direndim önce onsuzluğa ama dedim ya zordu benim hayatım, tüm hayallerim elime patlamıştı, neler neler öğrenmştm kendme dair, yapamadım biri vardı kabul ettim kendimden kaçmak için.., ben 18 sevgilim 18 , neyse benim 18 yaşındaki sevgilim öyle sahtekarlıklar, öyle yüzsüzlükler yaptı ki bana, dedim ki x olsaydı çok daha farklı olurdu, işte o gün itiraf ettim kendime x i nasıl özlediğimi. Daha önce hep kaçtım bu fikirden. Biliyordum aslında ama hem yeni bi ilşkm vardı,sorumluluktu bu, hem de bir sürü yarım hayal..Ama baktım, 18 yasnda olan öyle böyle değil. 18 yaşında olan çocukla olan ilişkimi de bitirdim, dürüstçe. En doğrusu da buydu, sonra cesaretimi toplayıp , bi süre sonra x i aradım. Ama ararken çok korkuyodum çünkü, sorunlarmdan dolayı 1.5 aya yakın kaybolmuştum ve öyle bi kızmstı ki bana anlatamam, ve bana bi daha benden kaçıp beni bu kadar üzersen sakın arama demişti. Ki senin bahsettiğn şahıs gibi çok ılımlı da değildir, aksine kuralları vardır, ciddidir.. Ama ben dayanamadım, aradım sonra noldu dersin ? Parça parça yazıyorum tatlım, okuduğunu göriyim de boşuna yazmiyim diye.

Tamda yerinde bırakmışsın ama yaa çok merak ettim :1:

üzgünüm KAYBETTİN

Tam anlayamadım eskiden de sevimli kız gibi değildim ki çok fazla hep serttim ben ya :( Anlayamadım özür dilerim.

Seni asla istemeyen kisi hicbir sekilde sana cevap yazmaz. Belli iste istiyor naz yapiyor burnunun surtmesini istiyor. İsrarla hatani telafi etmek istedigini cahillik yaptigini simdi olgunca dusunebildigi soyle. Affetmek buyukluktur diye ara gazini da ver...biraz sabredeceksin malesef. Ama pes etme. Gelecek inaniyorum.

O bana yazmıyor zaten öyle haftada bir yada iki defa hal hatır sorar. Ben yazdığımda ise soğuk cevap veriyor arkadaşım sen napıyorsun gibi yazıyor.

O bana yazmıyor zaten öyle haftada bir yada iki defa hal hatır sorar. Ben yazdığımda ise soğuk cevap veriyor arkadaşım sen napıyorsun gibi yazıyor.
senden nefret etse hal hatir sorar mi dusun bir. Elbtte arkadasim diyecek askim.diyecek hali yok. Burdaki " arkadasim" kinaye. Yani seni uzmek icin yapiyor. Bak bir iki konus sonra cok ustune gitme bekle birsz. Yazacak sana. Benim dusuncem bu. Cokta havaya sokma...

üzgünüm KAYBETTİN

çok mu sevimliydi ki:60::60:

senden nefret etse hal hatir sorar mi dusun bir. Elbtte arkadasim diyecek askim.diyecek hali yok. Burdaki " arkadasim" kinaye. Yani seni uzmek icin yapiyor. Bak bir iki konus sonra cok ustune gitme bekle birsz. Yazacak sana. Benim dusuncem bu. Cokta havaya sokma...

Anladım sizi dikkat edeceğim buna çok teşekkürler. Ama şimdi yurttan bi kaç kızla ortak arkadaşım gözüküyor :(

O kadar yaptıklarınıza karsı yine iyi dayanmıs ben cok üzüldüm gercekten .. artık olgunlaştıgınızı bi sans daha vermesini isteyin artık verirsede olanları telafi edinn :=)

O kadar yaptıklarınıza karsı yine iyi dayanmıs ben cok üzüldüm gercekten .. artık olgunlaştıgınızı bi sans daha vermesini isteyin artık verirsede olanları telafi edinn :=)

Ah o şansı verse değiştiğimi göstereceğim ama vermiyor.

klasik hikaye

kaybedene kadar neye sahip olduğunuzu anlamamışsınız . Herkes için böyle erkekte farkında hiç bi şey eskisi gibi olmayacak . Ama erkekler daha merhametli yeterince yalvarır ikna edersen bi kere daha dener .

Okuda devamini yazacagim diyen arkadasim.allah rizasi icin yaz artik. Yatacagim.seni bekliyorum...

İnsan elindekinin değerini hep kaybettikten sonra anlıyor işte.. :ssz:

klasik hikaye

kaybedene kadar neye sahip olduğunuzu anlamamışsınız . Herkes için böyle erkekte farkında hiç bi şey eskisi gibi olmayacak . Ama erkekler daha merhametli yeterince yalvarır ikna edersen bi kere daha dener .

Çok dil döktüm ben ama olmadı ne ettiysem olmadı teşekkürler yine dil dökmeye devam edeceğim.

Gercekten istiyosanız eğer pesinde kosacaksınız :=))) Ve kacan kovalanır deyimini bir kez daha gördük :=))

O başka ya ne zaman bu konuyu açsam lütfen bunu konuşmayalım bırak mutlu olayım senin yapın bu değişemezsin inanmıyorum ben değişecebileceğine arkadaş kalalım dedin bırak kalalım diyor :(

Back