yılda bir kez falan oluyor bana da . çok ağrı oluyor . nefes aldırmıyor. soda içiyorum . eğil kalk yapıyorum . biraz rahatlatıyor ama bi şey yapmaz isem . ağrı arttıkça artıyor
4 veya 5 cok fazla bi zamanlar bende boyle atak donemi gecirdim kolonskipu sartti ama korktum olmadim sonra benimde karnimin sag tarafinda göbek deligine yakin bir ağrı vardi drlar yok sebep bulamadilar en son kolonoskopi ile bakalim dediler...ama tahliller ultrason hersey yapıldı bisey cikmadi bende kefir icmeye basladim cook iyi geldi kefir hem midemde de asiri yanma vardi hem o bitti hemde tuvalet sikliklari...
Gastroentroloji bolumune mutlaka gorun derim ben. Ben de siddetli mide agrisiyla gittim rontgende nerdeyse tum karin boslugumda gaz obekleri cikti. Cok sukur doktorum cok iyi ilgilendi simdi gecti. Cok fenadir onun agrisi ya Allah sifa versin canim
cok sağolun.. inanın benim de gitmediğim bölüm kalmadı. genel cerrah dahiliye acil kadın doğum.. sadece bir kist ve idrar yolu enf diyolar ama imkansız bu kadar ağrı olması. netten araştıra araştıra kendime teşhis koydum bende. bu gaz sıkışması yani belli resmen ter döküyorum. usg tomografi mr hepsini yaptırdım hiç bir şey yok.. kefiri deniycem, gastroentrolojiye de gidicem.. cok teşekkür ederim tekrardan hepinize
dıişardan bir marka aldım bilindik onu içiyorum sadesi olandan ama çok iyi geldi özellikle mide yanmasına o kadar mide yanması için ilaç içtim onlardan kurtuldum....bağırsakta ağrım kalmadı ama kendiniz mayalaya biliyorsanız onu yapın daha etkiliymiş ... ben beceremem diye hiç bakmadım nasıl yapılır diye...
cok sağolun.. inanın benim de gitmediğim bölüm kalmadı. genel cerrah dahiliye acil kadın doğum.. sadece bir kist ve idrar yolu enf diyolar ama imkansız bu kadar ağrı olması. netten araştıra araştıra kendime teşhis koydum bende. bu gaz sıkışması yani belli resmen ter döküyorum. usg tomografi mr hepsini yaptırdım hiç bir şey yok.. kefiri deniycem, gastroentrolojiye de gidicem.. cok teşekkür ederim tekrardan hepinize
Ayy cok konustum ama doktor bana
Sicaga yakin ilik suyu gun icinde yavas yavas tuket demisti
Gazi dagitiyormus
Gecmis olsun ..
Limonlu suyu ve rezeneyi deneyin
Papatya da iyi bi secenek ..
Soda ve asitli icecekler tuketmedin ..
Gida intoleransiniza baktirin belki de laktoz ve glutene alerjiniz olabilir ..
Ben o kramplardan sicak su torbasiyla bi nebze rahatliyorum .
Sanki bicak sokuyorlar gibi geliyor
Soguk terler dokuyorum
Allah yardim etsin
Cok zor
birde canım kudret narı zeytinyağlı olandan bul al oda çook iyi geliyormuş yetişme yeri yalovaymış orada köylerde yapılıyormuş aktardan alma .. ben yalavodan bir arkadaştan rica ettim anca köylerden zor buldu gönderecek. aklında bulunsun imkanın varsa araştır al derim kudret narını nette bir incele çok iyi geliyormuş...
Aliskanlik haline getireyim bari bunu
Bi gun icip bi hafta icmiyorum
Tesekkur ederim .
Benim sIk tuvalet sorunum yok ama gaz beni olduruyo
Sabahlari sanciyla kalkiyorum
Tuvalletten sonra bitiyor bu
birde canım kudret narı zeytinyağlı olandan bul al oda çook iyi geliyormuş yetişme yeri yalovaymış orada köylerde yapılıyormuş aktardan alma .. ben yalavodan bir arkadaştan rica ettim anca köylerden zor buldu gönderecek. aklında bulunsun imkanın varsa araştır al derim kudret narını nette bir incele çok iyi geliyormuş...
dene canım ne bileyim haniii ben tam etkili olsun diye köyler yapılanları tercih ettim zaten 6 ay bekletilmesi gerekiyormuş sonra kullanılması gerekiyormuş....benim korkum annem tarafında bağırsak kanseri var annemin babası bu yüzden ölmüş... teyzem şuan 66 yaşında bğırsak kanseri onunla mücadele ediyor... dr sordum onlar senin birinci dereceden yakının değil dedi... anne baba kardeşte varsa sende de olabilir dedi....
Geçmiş olsun.
bağırsak floranıza bakıldı mı ?
aslında doktor rahatlıkla gaz çıkarabilmeniz için neden ilaç vermedi acaba size ki bildiğim bir ilaç var, isim vermem doğru olmaz o ayrı.
peki bu aralar antibiyotik kullandınız mı
antibiyotik iyi ve kötü bütün bakterilerin etki alanıdır
eğer yararlı bakterileriniz de ölmüşse bağırsak floranız bozulmuş demektir.