yılda bir kez falan oluyor bana da . çok ağrı oluyor . nefes aldırmıyor. soda içiyorum . eğil kalk yapıyorum . biraz rahatlatıyor ama bi şey yapmaz isem . ağrı arttıkça artıyor
4 veya 5 cok fazla bi zamanlar bende boyle atak donemi gecirdim kolonskipu sartti ama korktum olmadim sonra benimde karnimin sag tarafinda göbek deligine yakin bir ağrı vardi drlar yok sebep bulamadilar en son kolonoskopi ile bakalim dediler...ama tahliller ultrason hersey yapıldı bisey cikmadi bende kefir icmeye basladim cook iyi geldi kefir hem midemde de asiri yanma vardi hem o bitti hemde tuvalet sikliklari...
Gastroentroloji bolumune mutlaka gorun derim ben. Ben de siddetli mide agrisiyla gittim rontgende nerdeyse tum karin boslugumda gaz obekleri cikti. Cok sukur doktorum cok iyi ilgilendi simdi gecti. Cok fenadir onun agrisi ya Allah sifa versin canim
cok sağolun.. inanın benim de gitmediğim bölüm kalmadı. genel cerrah dahiliye acil kadın doğum.. sadece bir kist ve idrar yolu enf diyolar ama imkansız bu kadar ağrı olması. netten araştıra araştıra kendime teşhis koydum bende. bu gaz sıkışması yani belli resmen ter döküyorum. usg tomografi mr hepsini yaptırdım hiç bir şey yok.. kefiri deniycem, gastroentrolojiye de gidicem.. cok teşekkür ederim tekrardan hepinize