yardım :(

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar meraba

son çare buraya yazmak aklıma geldi benim sol karın boşluğumda ayda 1 kere regl öncesi/veya sonrası bir ağrı oluşuyo ama kıvranıyorum hastaneye zor atıyorum kendimi. karnımda bi kist vardı 4.5 cm ama onun bu kadar ağrı yapmayacağı söyleniyor gitmediğim dr araştırma hastanesi kalmadı

dün netten araştırırken gaz sıkışmasını aynı benım şikayetlerime benzediğini farkettim sık sık tuvalete çıkıyorum afedersiniz büyük tuvalete. gaz çıkarmaya çalışıyorum çünkü nette gaz sıkışmasının tedavisi ancak yellenmek diyo ama olmuyo doktorlar bi teşhis koymuyolar her tahlilim yapıldı yok yok yok. ne yapıcam ben nasıl yellenicem egzersiz falan mı yapmam lazım o ağrı geldiğinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum su an biraz daha iyiyim bilen varsa nolur yardım

Öncelikle geçmiş olsun. Gaz çıkarmak istiyorsan beslenmene dikkat etmelisin baharatlardan falan belli bi süre uzak dur. Sebze ağırlıklı beslen. Su iç ve biraz tempolu yürü.

Merhaba probiyotik kullaniminizi arttirin .
Sicak su torbasi kullanin .
Rezene tohumu faydali .
Iki fincan icin gunde .
Bir de sabahlari kalkinca sicaga yakin suyun icine yarim limon gercekten iyi geliyor ..

Laktoz intoleransiniz olabilir mi ?
Ya da gluten ?

kayınbabam da vardı bu şikayetlerin aynısı. siz gastroentroloji bölümüne gidin. babam da çıkan bağırsağı tıkayan ufal birşeydi ve kolonoskopi ile hemen çözüldü problem.

hepinize cok teşekkür ederim.. gerçekten cok zor bi acı. netten araştırdım biraz rezene iyi geliyormuş ama şu an bulamadım papatya suyu aldım inşallah iyi gelir..

Gaz için de kist için de bir numaralı ilaç KARBONAT inş. İnternetten bi araştır.

Canim cok gecikme hemen kolonoskopi yapılsın..kolit olabilir günde ne kadar siklikla buyuk tuvalete cikiyorsun 2 den fazla ve ishal yada ishale yakinsa bagirsakta sikinti var demektir....kolit olabilir bak burada kadinlar kulubunde gasteroloji bolumune bak orada yasanan sikintilar sende var mi....

benim de regl olduğumda gaz sıkıntım olur

kasların durumu ile alakalıymış galiba

sıcak tutmak ve egzersiz önemli hızlı yürüyüş vs

kaslarının gevşemesi lazım o dönemde

tabii bunu ağrı başlamadan yapacak düzenli olacaksın ki ağrı kıvrandırmasın zira kıvranırken yürüyüş vs olmaz

canım bende arkadaşlarıma onu söylüyordum. ben günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum bu bence de normal değil. ama bu ağrı varken kendimi cok zorluyorum. tamamdır cok tesekkürler

gaz ağrısı midede ise de çok ağrı yapar . onu da kendinizi sıkarak çıkaramazsınız

valla ben baya bi sıkıyorum
yılda bir kez falan oluyor bana da . çok ağrı oluyor . nefes aldırmıyor. soda içiyorum . eğil kalk yapıyorum . biraz rahatlatıyor ama bi şey yapmaz isem . ağrı arttıkça artıyor

canım bende arkadaşlarıma onu söylüyordum. ben günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum bu bence de normal değil. ama bu ağrı varken kendimi cok zorluyorum. tamamdır cok tesekkürler
4 veya 5 cok fazla bi zamanlar bende boyle atak donemi gecirdim kolonskipu sartti ama korktum olmadim sonra benimde karnimin sag tarafinda göbek deligine yakin bir ağrı vardi drlar yok sebep bulamadilar en son kolonoskopi ile bakalim dediler...ama tahliller ultrason hersey yapıldı bisey cikmadi bende kefir icmeye basladim cook iyi geldi kefir hem midemde de asiri yanma vardi hem o bitti hemde tuvalet sikliklari...

Gastroentroloji bolumune mutlaka gorun derim ben. Ben de siddetli mide agrisiyla gittim rontgende nerdeyse tum karin boslugumda gaz obekleri cikti. Cok sukur doktorum cok iyi ilgilendi simdi gecti. Cok fenadir onun agrisi ya Allah sifa versin canim

Kefir bagirsaktaki florayi fazlalastiriyor .
Hazir kefir mi yoksa kendiniz mi mayaladiniz acaba ?

Gastroentroloji bolumune mutlaka gorun derim ben. Ben de siddetli mide agrisiyla gittim rontgende nerdeyse tum karin boslugumda gaz obekleri cikti. Cok sukur doktorum cok iyi ilgilendi simdi gecti. Cok fenadir onun agrisi ya Allah sifa versin canim

Neler yaptiniz buNun icin ?
Endoskopi falan mi yapildi ?
Kolonoskopiden bende tirsiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…