Kusura bakmayın güldüm istemsiz:)ben nasıl yellenicem
Gaz için de kist için de bir numaralı ilaç KARBONAT inş. İnternetten bi araştır.arkadaşlar meraba
son çare buraya yazmak aklıma geldi benim sol karın boşluğumda ayda 1 kere regl öncesi/veya sonrası bir ağrı oluşuyo ama kıvranıyorum hastaneye zor atıyorum kendimi. karnımda bi kist vardı 4.5 cm ama onun bu kadar ağrı yapmayacağı söyleniyor gitmediğim dr araştırma hastanesi kalmadı
dün netten araştırırken gaz sıkışmasını aynı benım şikayetlerime benzediğini farkettim sık sık tuvalete çıkıyorum afedersiniz büyük tuvalete. gaz çıkarmaya çalışıyorum çünkü nette gaz sıkışmasının tedavisi ancak yellenmek diyo ama olmuyo doktorlar bi teşhis koymuyolar her tahlilim yapıldı yok yok yok. ne yapıcam ben nasıl yellenicem egzersiz falan mı yapmam lazım o ağrı geldiğinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum su an biraz daha iyiyim bilen varsa nolur yardım
Canim cok gecikme hemen kolonoskopi yapılsın..kolit olabilir günde ne kadar siklikla buyuk tuvalete cikiyorsun 2 den fazla ve ishal yada ishale yakinsa bagirsakta sikinti var demektir....kolit olabilir bak burada kadinlar kulubunde gasteroloji bolumune bak orada yasanan sikintilar sende var mi....arkadaşlar meraba
son çare buraya yazmak aklıma geldi benim sol karın boşluğumda ayda 1 kere regl öncesi/veya sonrası bir ağrı oluşuyo ama kıvranıyorum hastaneye zor atıyorum kendimi. karnımda bi kist vardı 4.5 cm ama onun bu kadar ağrı yapmayacağı söyleniyor gitmediğim dr araştırma hastanesi kalmadı
dün netten araştırırken gaz sıkışmasını aynı benım şikayetlerime benzediğini farkettim sık sık tuvalete çıkıyorum afedersiniz büyük tuvalete. gaz çıkarmaya çalışıyorum çünkü nette gaz sıkışmasının tedavisi ancak yellenmek diyo ama olmuyo doktorlar bi teşhis koymuyolar her tahlilim yapıldı yok yok yok. ne yapıcam ben nasıl yellenicem egzersiz falan mı yapmam lazım o ağrı geldiğinde kıvrım kıvrım kıvranıyorum su an biraz daha iyiyim bilen varsa nolur yardım
hmm karbonat. peki çok çok teşekkürlerGaz için de kist için de bir numaralı ilaç KARBONAT inş. İnternetten bi araştır.
canım bende arkadaşlarıma onu söylüyordum. ben günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum bu bence de normal değil. ama bu ağrı varken kendimi cok zorluyorum. tamamdır cok tesekkürlerCanim cok gecikme hemen kolonoskopi yapılsın..kolit olabilir günde ne kadar siklikla buyuk tuvalete cikiyorsun 2 den fazla ve ishal yada ishale yakinsa bagirsakta sikinti var demektir....kolit olabilir bak burada kadinlar kulubunde gasteroloji bolumune bak orada yasanan sikintilar sende var mi....
valla ben baya bi sıkıyorumgaz ağrısı midede ise de çok ağrı yapar . onu da kendinizi sıkarak çıkaramazsınız
yılda bir kez falan oluyor bana da . çok ağrı oluyor . nefes aldırmıyor. soda içiyorum . eğil kalk yapıyorum . biraz rahatlatıyor ama bi şey yapmaz isem . ağrı arttıkça artıyorvalla ben baya bi sıkıyorum
4 veya 5 cok fazla bi zamanlar bende boyle atak donemi gecirdim kolonskipu sartti ama korktum olmadim sonra benimde karnimin sag tarafinda göbek deligine yakin bir ağrı vardi drlar yok sebep bulamadilar en son kolonoskopi ile bakalim dediler...ama tahliller ultrason hersey yapıldı bisey cikmadi bende kefir icmeye basladim cook iyi geldi kefir hem midemde de asiri yanma vardi hem o bitti hemde tuvalet sikliklari...canım bende arkadaşlarıma onu söylüyordum. ben günde 4-5 defa büyük tuvalete çıkıyorum bu bence de normal değil. ama bu ağrı varken kendimi cok zorluyorum. tamamdır cok tesekkürler
valla ben baya bi sıkıyorum
4 veya 5 cok fazla bi zamanlar bende boyle atak donemi gecirdim kolonskipu sartti ama korktum olmadim sonra benimde karnimin sag tarafinda göbek deligine yakin bir ağrı vardi drlar yok sebep bulamadilar en son kolonoskopi ile bakalim dediler...ama tahliller ultrason hersey yapıldı bisey cikmadi bende kefir icmeye basladim cook iyi geldi kefir hem midemde de asiri yanma vardi hem o bitti hemde tuvalet sikliklari...
Gastroentroloji bolumune mutlaka gorun derim ben. Ben de siddetli mide agrisiyla gittim rontgende nerdeyse tum karin boslugumda gaz obekleri cikti. Cok sukur doktorum cok iyi ilgilendi simdi gecti. Cok fenadir onun agrisi ya Allah sifa versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?