Merhaba iyi aksamlar. Soze nasil baslayacagimi bile bilemiyorum mazur gorun lutfen. Universite ogrencisiyim 4. Yilimi doldurdum bu sene okulumun bitmesi gerekiyordu fakat ailem yuzunden 2. Siniftan sonra 1 sene okudugum sehire yalnizca sinavlara gidip gelmek zorunda kaldim. Babam memur, gunumuz sartlarinda cokda azimsanmayacak miktarda maas aliyor. Fakat maasinin neredeyse 3/2 si kumar bagimliligi yuzunden yaptigi kredi borcuna gidiyor. Haliyle beni okutmak hatta evlattan saymak güç geliyor sanirim babama. 3. Senemde derslere gidemedigim icin devamsizliktan kaldigim, notlari toparlayamadigim icin yarim yamalak calisip girdigim sinavlarin bir cogundan kaldim. Sene sonunda en azindan annem ve kardesim maddi anlamda biraz rahat eder diye dusunerek merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis yaptim. 3. Senemde ortalamam dustugu icin yani 2.00 in altinda oldugu icin 1. Siniftan baslattilar ki bolumum sahiden zor bir bolum. ailemin yaninda oldugum 1 sene boyunca yaptigim fedakarligin bir zerresini haketmediklerini dusunerek eski okuluma geri donme karari aldim. Fakat oyle zor bir surecki ogrenim kredisi aliyordum 4. Yildan sonra devam etmiyor malesef babamin maddi anlamda bir kurus destek cikmayacagini da biliyorum. Uzun yillar burs aradim fakat genellikle ya cok basarili ogrencilere ya da tanidiklarina veriyor insanlar ve kurumlar. Insan caresiz kalinca oyle seyler dusunuyorki gercekten dun aksam bobregimi satmayi bile dusundum ve son olarak aklima gelen malum ramazan ayindayiz rahatsizliklari yuzunden orucunu tutamayan insanlar var tutamadigi gunler icin ihtiyac sahiplerine belli bir miktar fitre odeyen insanlar var. Belki icinizde belki etrafinizda yardim edecek birileri vardir diye yaziyorum. Lutfen yardim edin guven saglamak adina herseyi yaparim. Gercekten cok ihtiyacim var.