arkadaşlar size danışmak istediğim bişey var.aşağıdaki resimlerde olduğu gibi,altalta,mekanizmalı mutfak dolabı kullanan var mı acaba?yukarı doğru açılcak şekilde yani...kullanımı nasıl?rahat mı,kullanışlımı?yada bi süre sonra bozuluyo mu?yardımlarınıza ihtiyacım var:uhm:
tatlım mekanizmalı benim annemin dolabı var kaç yıldır kullanıyor hiç birşey olmadı ama 2 dolap üst üste mekanizmalı bence kullanışlı olmaz çünkü alttakini açınca üstekini açınca göremezsin ne bileyim zor olur ama ilk raf mekanizmalı ikinci raf normal açmalı olursa daha kullanışlı olur. tabi son karar senin canım
tatlım mekanizmalı benim annemin dolabı var kaç yıldır kullanıyor hiç birşey olmadı ama 2 dolap üst üste mekanizmalı bence kullanışlı olmaz çünkü alttakini açınca üstekini açınca göremezsin ne bileyim zor olur ama ilk raf mekanizmalı ikinci raf normal açmalı olursa daha kullanışlı olur. tabi son karar senin canım
yorumun için teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3ya gördüğüm(internetten)dolapların nerdeyse %60 ı öyle.görüntü olarak hoşuma gidiyo da acaba kullanışı nasıl diye kullananlardan da tavsiye almak istedim bide...