Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl spor acaba hareket miSpor yap.
Böyle kucucuk basenlilere özeniyorumyok vucut yapısı değişmiyor
aynı oranda büyüyüp küçülüyo sadece
3 senedir plates yapıyorum sadece küçüklsü
tek çözüm estetik ameliyat
Benim de sonradan bu kadar olduBende tam tersi incecikken sonrasında oluştu. aileye çekiyor birazda bu vücut tipleri ya sonumun böyle olacağı belliydi![]()
Aynen öyle.Nasıl spor acaba hareket mi
Kemik yapısı değil bildiğiniz yağ yanikemik yapinizdan bahsetmiyorsunuz dimi?
diger her sey dogru sporla buyuyup kuculuyor cunku :)
hem bacaklariniz da inceymis,
onlar daha zor basene gore.
Bisiklet eritir mi kondisyon bisikletiAynen öyle.
Bazen incelten sıkılaştıran ve şekle sokan bir sürü hareket,spor aleti var.
Bir spor salonuna yazılırsanız sorununuzu çok rahat çözebilirsiniz.
Bunun için yeme içme alışkanlığının tamamen değiştirilmesi,hayatınızı spora göre şekillendirmeniz gerekiyor.
Ama çok saplıklı dinç bir birey olursunuz.
+'sı say say bitmez,-sini arasanız da bulamazsınız. :)
O kadarını bilmiyorum ama bir spor salonuna gidip kendinize özel bir program hazırlatabilirsiniz beslenme listesiyle birlikte. Çok çok cüzi bir ücret alırlar ya da ücretsiz yardımcı olurlar.Bisiklet eritir mi kondisyon bisikleti
Kemik yapısı değil bildiğiniz yağ yani![]()
Kızlar ergenlik ne zaman basladı bende bir basen sorunu alt bacaklarım ince ama basen kotu gözüküyor eskiden büyük olup da şimdi incecik oldu diyen var mı
Teşekkür ediyorumO kadarını bilmiyorum ama bir spor salonuna gidip kendinize özel bir program hazırlatabilirsiniz beslenme listesiyle birlikte. Çok çok cüzi bir ücret alırlar ya da ücretsiz yardımcı olurlar.
Nasıl erittinizo bildigimiz yag eriyor,
hem de 2 sezeryan dogum yapmis,
hayatimda hep koca popoya sahip biri olarak yaziyorum.
cok calistim oldu benim de kucumen popom
ama sonra dikkat etmedim, e vucut da meyilli koca popoya geri dondum gene![]()
Yaptığınız bir hareket var mı peki onerebilceğinizAlt bacakların ince olduğu için şanslısın. Üst bacak için bölgesel egzersiz yapman gerekiyor