21. Haftada Eski Kıyafetlerini Hala Giyebilen Var Mı?

rihen97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
24
6
1
27
Merhaba,

21 haftalık hamileyim. Kız bebek bekliyorum. 58 kiloydum, şimdi 65 kiloyum ve özellikle altlarımı asla giyemiyorum içine giremiyorum. Basenden çıkmıyor direk. Bugün M beden altlar aldım olmadı, bazılarında modele bağlı olarak L aldım-40 beden aldım yine olmadı bacaklardan basenden oturdu. Göbeği zaten saymıyorum. Bu durumda olan var mı yoksa herkes bu haftaya kadar eski vücudunu muhafaza ediyor mu hiç değilse alt giyim açısından merak ediyorum

Merhaba,

21 haftalık hamileyim. Kız bebek bekliyorum. 58 kiloydum, şimdi 65 kiloyum ve özellikle altlarımı asla giyemiyorum içine giremiyorum. Basenden çıkmıyor direk. Bugün M beden altlar aldım olmadı, bazılarında modele bağlı olarak L aldım-40 beden aldım yine olmadı bacaklardan basenden oturdu. Göbeği zaten saymıyorum. Bu durumda olan var mı yoksa herkes bu haftaya kadar eski vücudunu muhafaza ediyor mu hiç değilse alt giyim açısından merak ediyorum
Çoğu herkes kilo alıyor merak etme :) benim en büyük avantajım tatlıdan tiksinmemdi o fazla kilo almamama sebep oldu bende 24.haftadaym Ben yeni yeni artık bu bana olmuyor diyorum dedigim gibi birde zaten ekmek fazla yemiyorum bebege kilo aldıracak şeyler tüketmeye calısıyorum

31. Haftadayım hala pantolonlarımı giyiyorum sadece belini biraz aşağı indiriyorum, he bu arada lastikli pantolon hamile kalmadan önce de o şekil kullanıyordum çünkü. Henüz hamile giyim hiç almadım. Ama sanki artık almalıyım gibi hissettim bugün 😅

25.teyim Lastikli olanları giyiyordum da bı şekilde, sıkıyor artık, daha rahat seyelre geçtim, totoma doğru kilo almisim darliyor artık olmuyor

Benim ikinci gebeliğim 13. Haftadayım eksi kiloyla devam ediyorum ama pantolonlarım formalarım belden çok rahatsız ediyor sıkıyor göbüş erken çıktı

14.haftayım pantalonlarımla vedalaştım. muhtemelen hamile pantolonumu yarın hurçtan çıkarıcam :D

doğuma kadar üstlerim hep oldu, altlarımsa 16.haftadan itibaren olmadı. ben de 40 beden altlar almistim belki olur diye ama olmadı. en son hamile giyim alışverisi yaptım h&m den.

ama son haftalar 30+ itibari ile onlar da darlamaya başladı. bu sefer de erkek reyonundan eşofman altları aldım 😂 doğurdum su an esim giyiyor hepsini 😂

ama üstler hep oldu dediğim gibi. alt giyimde sorun yasadım sadece

Merhaba,

Ben 23e kadar bel genişleticiyle kullanabildim giysilerimi sonra da hamile taytı aldım m beden 32 itibariyle xl bedene geçtim ama belini vs ayarlıyorum. Basen tabi ki genişliyor memeler büyüyor ama benim karnım top gibi. Cinsiyeti kız bebeğimin. Toplamda 12 kg aldım. Üstlerim oluyor kazaklarım falan ama bodylerim crop gibi olduğu ve darladığı için giymiyorum. Sadece hamile taytı ve hamile takımı aldım H&M den etekli kazaklı. onun dışında beğendiğim giysilerin büyük bedenini aldım. Hamile giyimini beğenmiyorum. Evde de giymek için hamile eşofmanı aldım onu da l aldım belini ayarlamama gerek kalmadı bu hafta artık sona kadar da götürür bence. Triko elbiseler falan da giyiyorum ben.

Back
X