• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım...:(

Ev üstüne ev olmaz, evliliğim tadını çıkaramazsın hiç evlenmemiş gibi büyüklerle yaşanır mı hemde yabancı hayatına yeni giren insanlarla
Konuştuk anlaşamadık ve böyle düşündüğüm için evlenme kararından vazgeçtiğini söyledi.annesi olmadan bi hayat düşünemediğini söyledi,annesinden aynı ev içinde rahatsız olan biriyle evlenemezmiş.söylediklerini duyunca bende böyle bi insanla evlenemeyeceğimi farkettim şuan çok üzgünüm ama ömür boyu üzülmekten daha iyidir umarım...

Konuştuk anlaşamadık ve böyle düşündüğüm için evlenme kararından vazgeçtiğini söyledi.annesi olmadan bi hayat düşünemediğini söyledi,annesinden aynı ev içinde rahatsız olan biriyle evlenemezmiş.söylediklerini duyunca bende böyle bi insanla evlenemeyeceğimi farkettim şuan çok üzgünüm ama ömür boyu üzülmekten daha iyidir umarım...
Ana kuzusu çıkmış resmen. Annesine seni ezdirir bu. Annemsiz yaşayamam ne demek 10 yaşında mı bu nasıl erkek

Kabul etmisin, artık. Olumsuz yorumlara kulak tıka, herkes bir değil. Birlikte yaşamanın pozitif taraflarını düşün
Atamizi sokağa atacak halimiz yok.
Mutluluklar

Yaa üzüldüm bende ilk mesajına gör yorum yaptım. 8 ay felan geçici süre diyordu, şimdi onsuz yaşayamam mi dedi :oha:

Neyse ki geç olmadan gerçek yüzünü göstermiş. 8-9 ay da seni kandırmak için söylediği bir yalanmış demek ki. Ömür boyu beraber yasayacaktin. Kurtulduğun için sadaka filan ver derim...

Neyse ki geç olmadan gerçek yüzünü göstermiş. 8-9 ay da seni kandırmak için söylediği bir yalanmış demek ki. Ömür boyu beraber yasayacaktin. Kurtulduğun için sadaka filan ver derim...
Ana kuzusu çıkmış resmen. Annesine seni ezdirir bu. Annemsiz yaşayamam ne demek 10 yaşında mı bu nasıl erkek
31 yaşında ...maalesef böyle ve daha kırıcı sözler sarfetti

Yaa üzüldüm bende ilk mesajına gör yorum yaptım. 8 ay felan geçici süre diyordu, şimdi onsuz yaşayamam mi dedi :oha:
Evet annesini tek başına bırakamazmış

Kahvaltı ve yemekte berabersiniz zaten . Günün kaç saati kaldı ki aramadan gelmeyecekler sık sık gelmeyecekler
Bu söylediklerim hergün olmuyor. Benim 2 ayda 1 misafirim gelir. 2 haftada 1 de ya kahvaltiya cikariz yada yemege.

Sizce bu cok mu?

Kötü olmuş böyle yapması sonuçta ömrünü sizinle geçirecekti annesiyle sizi aynı evde yaşamaya mecbur bırakamaz siz de o zaman annenizi yanınıza alın diyin ben annesiz duramam bakalım kabul edecek mi
Annesiyle yaşamak istiyorsa evlenmesin saçmalıyor şu anda
Ama üzüldüm siz nasıl hissediyorsunuz peki

Kötü olmuş böyle yapması sonuçta ömrünü sizinle geçirecekti annesiyle sizi aynı evde yaşamaya mecbur bırakamaz siz de o zaman annenizi yanınıza alın diyin ben annesiz duramam bakalım kabul edecek mi
Annesiyle yaşamak istiyorsa evlenmesin saçmalıyor şu anda
Ama üzüldüm siz nasıl hissediyorsunuz peki
Şuan çok üzgünüm tabi büyük bir hayalkırıklığına uğrattı beni organizasyonu iptal etmekle meşgulum tabi artık ...

Yorum yapmaya hazırlanıyordum sen kafayı mı yedın dıye kiii.
Allaha şükür görmüşssün o herifin gerçek yüzünü .
Verilmiş sadakan varmış .

Biz de de daha söz bile olmadan konuşuldu ama reddettim rahat rahat davranamazsın kocanla baş başa vakit geçiremezsin hiç mi oluru yok ?

Back