- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 103
- 26
- Konu Sahibi Hayvansevgisi
Doğum çantasını ne zaman hazirlamaliyiz ve neler koymalıyız hangi ürünleri tavsiye edersiniz hangi markalar daha iyi ilk gebeligim eksik bişey olmasın istiyorum yardım edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doğum çantasını ben 30 haftalıkken hazırlamıştım.icerisine hasta bezi koydum.prima yeni dogan on tane çocuk bezi, yeni dogan ıslak mendili, terlik, havlu, göğüs pedi, çocuk için iki tane takım nefesinden tut ağız mendiline kadar köy canım.kendin içinde emzirme sütyeni loğusa külotları atlet ve iki tane takım koy.ben üç tane koydum ne olur ne olmaz diye.bu kadar canım.saglikli doğumlar...Bilen kimse yok mu ya
Teşekkürler canım çocuk için bibeon falan almama gerek var mi varsa hangi markayı oneririsinCanım doğum çantasını ben 30 haftalıkken hazırlamıştım.icerisine hasta bezi koydum.prima yeni dogan on tane çocuk bezi, yeni dogan ıslak mendili, terlik, havlu, göğüs pedi, çocuk için iki tane takım nefesinden tut ağız mendiline kadar köy canım.kendin içinde emzirme sütyeni loğusa külotları atlet ve iki tane takım koy.ben üç tane koydum ne olur ne olmaz diye.bu kadar canım.saglikli doğumlar...
Canım tabi onları kesinlikle almalısın ama doğum çantasına koymana gerek yok.wee babynin aldım ben herseyini.emzik biberon tırnak makası burun acıcı pompa biberonu cam al canım.sampuan ve bebek yağını sebamedin aldım pişik kremi de bepantol aldım.Teşekkürler canım çocuk için bibeon falan almama gerek var mi varsa hangi markayı oneririsin
Teşekkürler canımCanım tabi onları kesinlikle almalısın ama doğum çantasına koymana gerek yok.wee babynin aldım ben herseyini.emzik biberon tırnak makası burun acıcı pompa biberonu cam al canım.sampuan ve bebek yağını sebamedin aldım pişik kremi de bepantol aldım.
Doğum çantasını ne zaman hazirlamaliyiz ve neler koymalıyız hangi ürünleri tavsiye edersiniz hangi markalar daha iyi ilk gebeligim eksik bişey olmasın istiyorum yardım edermisiniz
TesekurlerBazı hastaneler süt sağma mak. Veriyor.
Ama çalışan biriysen mecbur alacaksın.
Bari erken al.
Ben doğuma üc canta gittim birini anca kullandım.
En önemlileri elbise tarzı önü düğmeli gecelik, bol olursa daha iyi.
Terlik.
Depent hasta bezi kilot şeklinde.
Alt açma.
Karton bardak.
Sarj aleti.
Çocuğun ilk hastane çıkışı. Herşeyi olsun içinde birde 0_3değilde 0_1ay olsun büyük geliyor çocuğa.
En önemlileri bunlar.
Ben 2 hafta önce yani 32 haftalikken hazırladım çantamı iki çanta hazırladım bir bana bir kızıma (sezeryan olacağım )Doğum çantasını ne zaman hazirlamaliyiz ve neler koymalıyız hangi ürünleri tavsiye edersiniz hangi markalar daha iyi ilk gebeligim eksik bişey olmasın istiyorum yardım edermisiniz
Teşekkür ederim faydası çok oldu eksiklerimi görmüş oldumBen 2 hafta önce yani 32 haftalikken hazırladım çantamı iki çanta hazırladım bir bana bir kızıma (sezeryan olacağım )
Kızım için
1. 3 adet 5 li hastane çıkışı aldım. Hepsini ayrı ayrı paketledim. Her paketin içine ağız mendili çıtçıtlı atlet ekledim ve ilk giyeceği birinci yedek ikinci yedek diye kağıda yazıp içine koydum. İlk giyeceginin içine bir adet bebek bezi ve hastane çıkışında bulunan battaniyeyi de koydum.
2.10 adet göbek bağı oyuntulu yenidogan bez
3. 2 paket yenidogan ıslak mendil
4.cam biberon ve bir çay kaşığı (süt hemen gelmediği için mama vermek zorunda kalırsam diye. Biberona alismasin diye diğer iki cocugumda mamayi çay kaşığıyla verdim )
5. Bebek çarşafı ve yedek ince battaniye (kışın dogacaksa kalın battaniye alınır )
6. Yüzünu örtmek için beyaz ince tülbent (kimi sarı örtüyor ben sevmiyorum )
7. Hastaneden çıkışta bebegi koymak için portbebe
Kendim için :
1. Bir adet gecelik 2 adet pijama
2. 2 takım iç çamaşırı
3. Hasta bezi
4. Kağıt havlu ıslak mendil
5. Göğüs pedi ve kremi
6. Nescafe bisküvi karton bardak çay kaşığı meyve suyu ve su bunları hastaneye giderken marketten alacağım.
Ben hastaneye terlikle gidiyorum. O yüzden terlik almıyorum. Ama yanında kalacak kişi terlik alırsa iyi olur. Bir de hastaneden çıkarken normal kıyafet almayı gerek görmüyorum bence yük. Hamileligimle çıkıyorum. Ayrıca kendimi iyi hissetmek için makyaj malzemesi de aldım. Diş macunu ve fırça da alınabilir. Ben götürüp kullanmadan getirdim. Hem ağrı sızıdan insanin aklına gelmiyor hem de zaten pek birşey yemediğin için gerek yok bence.
Tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım. İnşallah faydali olmuştur.