yardım sabiha paktuna keskin

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
arkadaşlar merhaba 9 aylık bi bebeğim var. konuyuda doğru yeremi açtım bilemiyorum ama bilgisi olanlar bi yardımcı olursa sevinirim. ben bebeğimi büyütürken bilinçli olmak istiyorum sabiha hnmı televizyondan takip ettim hep hani bi kitabını almak istiyorum ama bana şimdide yardımcı olsun istiyorum siz faydasını gördünüzmü bide ismini yazarsanız kitabın çok sevinirim teşekkürler..

reklama girer mi bilmiyorum ama Boyut Yayıncılıkta Sabiha Paktuna Keskin'in kitapları var. oradan bir bak istersen.

hemen bakıyorum teşekkür ederim ben derdimi anlatamadım aslında hani şöyle diyen varmı "ben bebeğim şu aylıkken aldım şu yaşına kadarda en büyük yardımcım oldu" bilemedim bende bakalım...

bebeğim sanırım 2-3 aylıktı.... tv da '' 0-3 yaş çocuğu kesinlikle ağlatılmamalı '' dedi ve benim idolüm oldu... 3 önemli başlangıç kitabı var... sitesindeki makaleler ve faceteki, grubuna katılırsanız çocuk yetiştirmenin nedenli keyifli olduğunu farkedeceksiniz... ben yararını tabiki görüyorum... çocuğum anlayabiliyorum sayesinde... şiddetle tavsiye ederim... bu uzun annelik yolculuğunuzda da bol şans ve sevgiler.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…