hormon testlerinin sonuçları aynı gün çıkıyor.
teşekkür ederim. sitenin birinde 9 gün falan diye okudum, çok şaşırdım...
sabah 10'da vermiştim tahlilimi öğleden sonra saat 14.00 de almıştım.
kızlar ben de pko yum. duphaston kullanıyorum, regl olmayı bekliyorum, hormon testleri yapılcak. bu hormon testlerinin sonuçları kaç gün içinde çıkıyor acaba???fisfisfisCADIARZU
Ben De Geçenlerde Hormon Testlerimi Yaptirdim.doktorum Pko Olmadiğimi Söyledi.değerler
Estradiol:57.06
Fsh:6,49
Lh:4,84
Prol:16,86
St3:4,13
St4:12,15
Tsh:0,515 Sizce Nasil Değerlerim.arasira Adet Düzensizliği Oluyorr.ama çok şükür Pko Değilmiş.strese Bağli Gecikme Olabilir Hormonlarin Normal Dedi.list Te Yok Muşşş.
Kizlar Sizce Nasil Değerler.
merhaba burcucuk seninde yenigaliba bu hastalığı öğrenişin...ben fotucal diye bir ilaç kullandım 6 gun içiyorsun sonra adetin geliyor daha sonra hormon testi yaptırıyorsun adetin 2. yada 3. gunu sonuçlar doktorunun verdiği çeşide göre değişiyor...mesela ben yeni yaptırdım sonuçların çoğu 3 gunde çıktı ama 1 tanesi 10 gun sonra dediler bakalım hayırlısı pko yu yenelim hep beraber inşallahhh: )
evet tam bir hafta önce öğrendim pko olduğumu maalesef
cnm çok sevindim senin adına peki bebek olmuyormu onun için mi gittin doktora??her zaman mı gecikiyordu ve ne kadar gecikti??? ben önce bi doktora gideyimde ona göre sana değerlerini bildiririm cnm bende merak ediyrum çünkü....
YOK BENİM ARASIRA GECİKİYOR.3-4 GÜNLÜK GECİKMELER.BEN GENEL MUAYNE İÇİN SIK SIK GİDİYORUM DOKTORA..
YİNEDE HER AY ADET OLUYORUM.Bİ YANDAN DA TEDBİR OLSUN DİYEYAPTIRDIK BU TESTLERİ EĞER VARSA ÖNLEM ALALIM DİYE.32-33 GÜNDE 1 ADET OLUYORUM.VAJİNAL ULTRASON VE TAHLİL SONUÇLARINA GÖRE PKO YOK SENDE DEDİ.KİST BİLE YOKMUŞ.
ben de 7 aylık evliyim. daha yeni yeni bizim de bebişimiz olsa diye düşünmeye başlarken bunu öğrenmek üzdü biraz beni. eşimi üzmek en çok üzen şey beni. inan hastalığım için bile bu kadar çok üzülmüyorum. ya ona babalık duygusunu yaşatamazsam diye çok üzülüyorum...
süper o zaman üzülme bişeyin yoksa ama tabi kontrole gitmekte fayda var cnm sevindim senin adına:)
selamm mervess canım doktora gıttım bende pko sendromu yokmuş cok küçük kis varmış ama pko sendromu degilmişim doktor tüylenme ve adet düzensizligin yoksa pko degılsındır dedı ama rahımde iltıhap cıktı ilaç kullanıyorum hayırlısı bakalımm inş.. bi gün bebişlerimize kavusuruz :)
Ben de pkosum.hem de yıllardır.ilk adet dönemimde doğum kontrol haplarıyla tanıştım.daha 12-13 yaşımda.sora adet düzensizliğim azaldı ama tüylenme oldu hem de çok.aradan 10 yıldan fazla zaman geçti çok doktorlara gittim ama durum hep aynı.ya ilaç kullan ya kistlerle yaşa.her türlü hormon tahlilleri yaptırdım.doktorlar bi çözüm bulamadı.en son gittiğim doktor endokrinoloji bölümüne gidip ordaki tahlilleri yaptırmamı istedi.o da olmadı.şimdi nişanlıyım ve çok endişeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?