Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim Pkos Hastalari Için Hormon Testi
- Konu Sahibi mervess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hormon testlerinin sonuçları aynı gün çıkıyor.
teşekkür ederim. sitenin birinde 9 gün falan diye okudum, çok şaşırdım...
teşekkür ederim. sitenin birinde 9 gün falan diye okudum, çok şaşırdım...
sabah 10'da vermiştim tahlilimi öğleden sonra saat 14.00 de almıştım.
sabah 10'da vermiştim tahlilimi öğleden sonra saat 14.00 de almıştım.
cnm aslında hormon testi çeşidine göre değişiyor.mesela benim testlerim 3 gun sonra çıktı hatta bi tane var ne olduğunu bilmiyorum ama doktor 10 gun sonra sonuç gelir dedi hala alamadım yani anlıycanız biraz çeşitli bu testler...
kızlar ben de pko yum. duphaston kullanıyorum, regl olmayı bekliyorum, hormon testleri yapılcak. bu hormon testlerinin sonuçları kaç gün içinde çıkıyor acaba???fisfisfisCADIARZU
merhaba burcucuk seninde yenigaliba bu hastalığı öğrenişin...ben fotucal diye bir ilaç kullandım 6 gun içiyorsun sonra adetin geliyor daha sonra hormon testi yaptırıyorsun adetin 2. yada 3. gunu sonuçlar doktorunun verdiği çeşide göre değişiyor...mesela ben yeni yaptırdım sonuçların çoğu 3 gunde çıktı ama 1 tanesi 10 gun sonra dediler bakalım hayırlısı pko yu yenelim hep beraber inşallahhh: )
Ben De Geçenlerde Hormon Testlerimi Yaptirdim.doktorum Pko Olmadiğimi Söyledi.değerler
Estradiol:57.06
Fsh:6,49
Lh:4,84
Prol:16,86
St3:4,13
St4:12,15
Tsh:0,515 Sizce Nasil Değerlerim.arasira Adet Düzensizliği Oluyorr.ama çok şükür Pko Değilmiş.strese Bağli Gecikme Olabilir Hormonlarin Normal Dedi.list Te Yok Muşşş.
Kizlar Sizce Nasil Değerler.
Tsh:0,515 Sizce Nasil Değerlerim.arasira Adet Düzensizliği Oluyorr.ama çok şükür Pko Değilmiş.strese Bağli Gecikme Olabilir Hormonlarin Normal Dedi.list Te Yok Muşşş.
Ben De Geçenlerde Hormon Testlerimi Yaptirdim.doktorum Pko Olmadiğimi Söyledi.değerler
cnm çok sevindim senin adına peki bebek olmuyormu onun için mi gittin doktora??her zaman mı gecikiyordu ve ne kadar gecikti??? ben önce bi doktora gideyimde ona göre sana değerlerini bildiririm cnm bende merak ediyrum çünkü....
merhaba burcucuk seninde yenigaliba bu hastalığı öğrenişin...ben fotucal diye bir ilaç kullandım 6 gun içiyorsun sonra adetin geliyor daha sonra hormon testi yaptırıyorsun adetin 2. yada 3. gunu sonuçlar doktorunun verdiği çeşide göre değişiyor...mesela ben yeni yaptırdım sonuçların çoğu 3 gunde çıktı ama 1 tanesi 10 gun sonra dediler bakalım hayırlısı pko yu yenelim hep beraber inşallahhh: )
evet tam bir hafta önce öğrendim pko olduğumu maalesef
evet tam bir hafta önce öğrendim pko olduğumu maalesef
cnm geçmiş olsun valla burada paylaştıkça bazı şeyler azalıyor mesela önceleri çok kafama takıyordum ama şimdi o kadarda değil bende yeni öğrendim sayılır ama onunla yaşamayı öğrendim ve hormon testlerimi de yaptırdım sıra doktoruma tekrar gidip ne kadar ilerlemiş onu öğrenicem peki sen ne kadardır adet göremiyorsun , doktorun ne dedi?
benim çok uzun süredir düzensizdi adetlerim. daha önceki doktorum bir sorun olmadığını söylemişti. ben de ona inanıp verdiği ilaç tedavisini 3 ay hiç aksatmadan uyguladım tabii. ilacı kullanırken adetlerim düzene girdi. ilacın bittiği ay yine adet olamadım. en son aralık ayının başında oldum. şimdi şubat biticek nerdeyse, düşün yani ne kadar geciktiğini. yaşadığım şehirde çok methedilen bir doktora gittim geçen hafta. vajinal muayene ve ultrason sonucu pko teşhisi kondu. diğer tahliller yapıldı. şekerden şüphelenildi. tekrar tahliller derken şeker sorunumun olmadığını öğrendik. şimdi hormon testlerini bekliyoruz merakla. ilk öğrendiğimde resmen yıkıldım. eve gelip ağlama krizlerine falan giriyodum resmen. ama internetten araştırdıkça biraz daha rahatlıyorum şimdi. hele ki tek pko lunun ben olmadığımı bilmek, sizlerle konuşmak, çok şükür daha iyiyim şimdi...
Cnm korkma sakın bak bende senin dediğin gibi yaklaşık 2.5 ay adet görmedim ve doktora gittim senin gibi bende yıkıldım başlarda ama sonra burda paylaştıkça azalıyor acılar...1,5 yıllık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum allah diğer pko hastaları gibi bizlerede bebk sahibi olmak nasip etsin inşallah...Korkma sakın burda öle çok pko hastası olan var ki kimilerinin bebekleri bile olmuş:):)):) üzülme cnm herşey yoluna girer ....beraber paylaşalım....
cnm çok sevindim senin adına peki bebek olmuyormu onun için mi gittin doktora??her zaman mı gecikiyordu ve ne kadar gecikti??? ben önce bi doktora gideyimde ona göre sana değerlerini bildiririm cnm bende merak ediyrum çünkü....
YOK BENİM ARASIRA GECİKİYOR.3-4 GÜNLÜK GECİKMELER.BEN GENEL MUAYNE İÇİN SIK SIK GİDİYORUM DOKTORA..
YİNEDE HER AY ADET OLUYORUM.Bİ YANDAN DA TEDBİR OLSUN DİYEYAPTIRDIK BU TESTLERİ EĞER VARSA ÖNLEM ALALIM DİYE.32-33 GÜNDE 1 ADET OLUYORUM.VAJİNAL ULTRASON VE TAHLİL SONUÇLARINA GÖRE PKO YOK SENDE DEDİ.KİST BİLE YOKMUŞ.
YOK BENİM ARASIRA GECİKİYOR.3-4 GÜNLÜK GECİKMELER.BEN GENEL MUAYNE İÇİN SIK SIK GİDİYORUM DOKTORA..
YİNEDE HER AY ADET OLUYORUM.Bİ YANDAN DA TEDBİR OLSUN DİYEYAPTIRDIK BU TESTLERİ EĞER VARSA ÖNLEM ALALIM DİYE.32-33 GÜNDE 1 ADET OLUYORUM.VAJİNAL ULTRASON VE TAHLİL SONUÇLARINA GÖRE PKO YOK SENDE DEDİ.KİST BİLE YOKMUŞ.
süper o zaman üzülme bişeyin yoksa ama tabi kontrole gitmekte fayda var cnm sevindim senin adına:)
ben de 7 aylık evliyim. daha yeni yeni bizim de bebişimiz olsa diye düşünmeye başlarken bunu öğrenmek üzdü biraz beni. eşimi üzmek en çok üzen şey beni. inan hastalığım için bile bu kadar çok üzülmüyorum. ya ona babalık duygusunu yaşatamazsam diye çok üzülüyorum...
Sıkma canını sen yani zaten bebiş olmasada eşin seni seviyorsa sorun olmaz bence....zaten olmayacak diyede bişey yok en son çare olarak tüp bebek ama onun öncesinde aşılama falan olyro cnm üzülme sen Allah dua et...bende eşime sölerken zorlandım ama sonuçta oda alıştı boşver eşinden önce kendini düşün şimdi ok cnm....
selamm mervess canım doktora gıttım bende pko sendromu yokmuş cok küçük kis varmış ama pko sendromu degilmişim doktor tüylenme ve adet düzensizligin yoksa pko degılsındır dedı ama rahımde iltıhap cıktı ilaç kullanıyorum hayırlısı bakalımm inş.. bi gün bebişlerimize kavusuruz :)
süper o zaman üzülme bişeyin yoksa ama tabi kontrole gitmekte fayda var cnm sevindim senin adına:)
SAĞOL CANIM BENİM.İNŞALLAH SENİNDE TAHLİLLERİN GÜZEL ÇIKAR.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.KENDİNE İYİ BAK.
selamm mervess canım doktora gıttım bende pko sendromu yokmuş cok küçük kis varmış ama pko sendromu degilmişim doktor tüylenme ve adet düzensizligin yoksa pko degılsındır dedı ama rahımde iltıhap cıktı ilaç kullanıyorum hayırlısı bakalımm inş.. bi gün bebişlerimize kavusuruz :)
Çok sevindim cnm senin adına...Ozaman iltihap sa sorun yoktur çünkü iltihap çölzülebilecek bişey antibiyotiklerin çok buyuk faydası var...Yakında düzelir merak etme...İnşallah bebişinde olur tez gunde eline alırsın...Sevinçli haberlerini bekliyorum...
R
Roselin
Ziyaretçi
Ben de pkosum.hem de yıllardır.ilk adet dönemimde doğum kontrol haplarıyla tanıştım.daha 12-13 yaşımda.sora adet düzensizliğim azaldı ama tüylenme oldu hem de çok.aradan 10 yıldan fazla zaman geçti çok doktorlara gittim ama durum hep aynı.ya ilaç kullan ya kistlerle yaşa.her türlü hormon tahlilleri yaptırdım.doktorlar bi çözüm bulamadı.en son gittiğim doktor endokrinoloji bölümüne gidip ordaki tahlilleri yaptırmamı istedi.o da olmadı.şimdi nişanlıyım ve çok endişeliyim...
Ben de pkosum.hem de yıllardır.ilk adet dönemimde doğum kontrol haplarıyla tanıştım.daha 12-13 yaşımda.sora adet düzensizliğim azaldı ama tüylenme oldu hem de çok.aradan 10 yıldan fazla zaman geçti çok doktorlara gittim ama durum hep aynı.ya ilaç kullan ya kistlerle yaşa.her türlü hormon tahlilleri yaptırdım.doktorlar bi çözüm bulamadı.en son gittiğim doktor endokrinoloji bölümüne gidip ordaki tahlilleri yaptırmamı istedi.o da olmadı.şimdi nişanlıyım ve çok endişeliyim...
merhaba cnm öncelikle çok geçmilş olsun...Pko hastalığı zaten doğuştan gelen bir hastalıkmış zamanla kendini yenilermiş ve öle ortaya çıkarmış...Yani anlayacağın tamamen kurtulmak söz konusu değilmiş...Sen üzülme hepimiz pkoluyuz bizler yani evli arkadaşlarımız,bebek konusunda biraz endişeliyiz,ama sen henuz nişanlısın korkma...Evlendikten sonra denersiniz olmazsa en son çare tüp bebek allahtaan ümit kesilmez cnm benimm herşey yoluna girer üzülme...