cnm çok teşekkürler bilgin için .... Tabi doğru sölüyorsun herşey allahın taktiri. yani bende vajinal muayenede ortaya çıktı...Yumurtlama sorunum olup olmadığını öğrenmek için hormon testi istedi doktorum...Bakalım hayırlısı cnm belkide senin dediğin gibi olur kim bilir belkide tedaviye gerek kalmadan bebiş sahibi olurum senin gibi...İnşallah cnm çok sağol biraz rahatladım gerçekten...Peki sana hiç ilaç tedavisi falan vermedi mi doktorun merak ettim???
merhaba arkadaşlar bende adte düzensizliği ve gebe kalamama sorunuyla doktora gittiğimde bana polikistik over tanısı koydu ama benden hiç hormon tektiği istemedi sadece muyene ile konuldu .verdiği ilaçların dozajını en son seviyede vermesine rağmen genede yumurtalarım hiç büyümedi kistcikler yerinde syıyordu yani ilk işim bu hastalığın ne oldugunu neleri sevmedğini araştırdım spor pko sporu sevmiyor evet hemen kendime bir koşu bandı aldım düzenli spor yaptım yediklerime dikkat ettim bir iki kilo verdim ve gunde en az 2 fincan adaçayı birde sabahları aç karnına 1 çay kaşığı toz safran içtim o ayın sonunda gittiğimde hamileydim:)))doktorum çok ama çok şaşırdı çünki bana artık bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylemişti oğlum şu anda 2.5 yaşında sizde başarabilrisiniz..korkmayın spor yapın zayıflayın..
cnm merhaba peki ne kadardır pko lusun ve tedavi süreci oldumu nasıl bebek sahibi oldun? Hayırlı olsun bu arada allah bizede nasip eder inşallah.şu an burada olan birileri var ise ben bebek sahibi oldum size yardım etmek istiyorum
bunları yaptıgım ay yumurtlama ilacı kullanmadım çünki doktorum artık yapacak bir şey kalmadıgını benim tüp bebk merkezine gitmem gerektiğini söylemişti tüp bebek aşamlarını bildiğim için korkudanmıdır yoksa yaptıgım bu spor veya diğerleri her neyse benim hamile kalmamı sağladı..sorunun özeti kısaca hayır o ay hiçbir ilaç kullanmadım.
canımmmm ben dün görmemişim demiştimya hersey normal dıye doktor sen yınede kılo ver dedı 79 dan 68 e düştüm gene nasıp olmadı 4 ay boyunca gonophene hapı yuttum ve pregly vurdurdum igne hafıf yakıyo ama korkma bebek için deger hala bebek sahıbı olamadım sonra benım tayınım cıktı 7 aydır bı tedavı görmedım ama hersey ultrasyonda bellı olmuyo mesela belkıde tüplerım tıkalı bunuda rahim içi filminde anlıycaklar pazartesı eskısehırde bı doktora gıdıcem hayırlısı bakalım cok ümitliyim hayırlısı
arkadaşlar merhaba..bu pkos dediğiniz polikistikover mi..öyleyse bende de 6 aydan bu yana böyle..galiba bu ay ben de fortucal alıcam..ben de bebişiçin ugraşıyorum..bi de prolaktin yüksek..sürekli dostinex diye bi ilaç kullanıcam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?