• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ön dişim

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
160
1
116
Malatya
arkadaşlar bugun okula gıderken otobus anı fren ve kaza yaptı bende o kargasada on dısımı otobusun demırıne carpmısım sımdı dısım agırmıyor ama bıraz sallanıyor sızce ne yapmalıyım korkmaya basladım ya dısım dusmez demı :gitme: aytt ya hep hayatımda bır aksılık olacak

Canım korkmana gerek yok düşse bile dolgu yaparsın ( bir parçası düşerse )eyer dişinin tümü düşersede takma diş taktırırsın ama ben bir dişçiye görün derim =) Bu sorunun doğru cevabını ancak dişçiler verebilir =)

Canım korkmana gerek yok düşse bile dolgu yaparsın ( bir parçası düşerse )eyer dişinin tümü düşersede takma diş taktırırsın ama ben bir dişçiye görün derim =) Bu sorunun doğru cevabını ancak dişçiler verebilir =)

canım ya ön üst diş oldugu ıcın korkuyorum cok sukur sımdıye kadar dıslareımde herhangı bır sorun olmadı sımdı boyle olunca korktum çarsamba gunu dıscıye gıtmeyı planlıyorum baska bos gunum yok off carsambaya kadar cok var:lepi:

Back