- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Bebeginizin Bas cevresi kac cm acaba
kızıma bu şapkadan örmek istiyorum örgüye yeni başladığım için nasıl başlanmış hiç bir fikrim yok yardım eder mısınız.
42 cm canımBebeginizin Bas cevresi kac cm acaba
İp inceyse 45 ilmekle baslasaniz uyar saniyorum ama ust kismini tarif edemicem.ormeden ben de ogluma oreyim :)42 cm canım
Beraber örelim o zamanİp inceyse 45 ilmekle baslasaniz uyar saniyorum ama ust kismini tarif edemicem.ormeden ben de ogluma oreyim :)
Orerken daha iyi cozumlerim ama saniyorum ilmekleri iki esit parcaya bolmus 15 cm kadar duz ormus yukari ayrima gelince once ortadan iki ilmek kesmis sonr da o iki kulagi olusturmak icin her dort kenardan birer ilmek kesmis ucgenlemis daha sonra sapkanin arkasini dikip sonra da kulakciklari dikmis icini disina getirip ..
Su an elimde baska isim var onu bitirip orebilcem ancak :)
He ben orayı anlamadigim için bir ters bir dUz lastikle başladım. 1. Şisteyim daha:) bitti sayilir :) alt kismina lastik orulmedigi icin kivrilmis otomatikmen :)
Galiba ben kulaklarını biraz daha uzun yapmayı düşünüyorum öyle güzel olur mu acaba.Acaba kulakları nasıl olmuski her sirada bir ilmek kucultulmus galiba dimi
TeşekkürlerBiraz daha uzun olsun derseniz iki sirada bir ilmek kesersiniz olur..
Kız canım benim bebiş. 4.5 aylık teyzesiDün tesadüf eseri gordumde fikir olur diye sanada yollayimda dedim senin cocuk kizmi erkekmi böyle değişik şeyler gorursem yollayim resim