Sürekli 'sen ne istersen' 'nasıl istiyorsan' diyip duran erkek

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum.
Senin sevgi dilin kelimeler ve sohbet ise, bu adamla bir ömür zorlanırsın. Duygusal anlamda beklentilerin karşılanmaz. Her şeyi sana soran adamla evlenmeyi düşünüyorsan iyi düşün. Evlilik hayatında mutfak, çocuklar, ev işleri hep kadınlarda. Bilfiil yapmasan da organizasyon sende olacak. Dolayısıyla gezmeyi bari plansa, dolap takmaya usta ne zaman gelecek karar verse, kendisi düşünüp hadi bugün mangal dese isteyeceksin.

Ahanda benim eşim....dogum günlerimde bile sana ne alayım diye sorar. Asla gezi veya tatil plani yapmaz, yıllardır her şeyi ben ayarlarim. Bana fark etmez favori lafidir. Asla gidecegimiz bir cafeyi ,restorani bile seçmez. Ben kontrolcu bir tip oldugum için baslarda bana çok güzel gelen bu durum artık omrumu curutuyor gibi hissediyorum.. istersen ortada ikiye catla degismez bu arada
6 aydır 1 kere bile organizasyon yapmadı ve ne istediğini söylemedi. Ben çok denedim ama dediğiniz gibi, değişecek gibi durmuyor.
Bide, ilk tanışmamız geçen yıl anneler gününden 1 hafta önceydi, konuşurken arada sorduk birbirimize annen için ne yapacaksın diye. O, '3 tane restoranda rezervasyon yaptırdım, ogün annem hangisini isterse ona gideceğiz, sonra da onu şu mağazaya götüreceğim, ne isterse onu alacağım hediye olarak' demişti. Şaşırmıştım..
Adam böyle, sadece bana özgü değil yani

Senin sevgi dilin kelimeler ve sohbet ise, bu adamla bir ömür zorlanırsın. Duygusal anlamda beklentilerin karşılanmaz. Her şeyi sana soran adamla evlenmeyi düşünüyorsan iyi düşün. Evlilik hayatında mutfak, çocuklar, ev işleri hep kadınlarda. Bilfiil yapmasan da organizasyon sende olacak. Dolayısıyla gezmeyi bari plansa, dolap takmaya usta ne zaman gelecek karar verse, kendisi düşünüp hadi bugün mangal dese isteyeceksin.
Bende hiç mıç mıç değilim. Aşkım canım cicim diye konuşmasakta olur, hatta daha iyi olur benim için. Ama özledim dediysemde, bi karşılık versin yav, bu ne

Bildiğiniz havada kalıyor.. Bi çok kez ondan fikrini almak için zorladım ama olmuyor olmuyor. Yaaa onun yemeğini bile ben seçiyorum restoranda :mad: onun yemeğini bile... Belki tadına bakmak isterim diye onuda bana seçtiriyor.Bilmiyorum ne istersen onu ye diyorum, garson gelmiş başımızda dikiliyor bekliyor, o hala 'şu mu şu mu?' iyi tamam hadi bunu ye diyorum artık uzatmamak için
aaa bu kadar mı kötü durum

Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
:KK53::KK53::KK53:
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......
eee adam istediğini söylyor. farkettemdiği zaman farketmez diyor. bende öyleyimdir . mekan önemsizdir , 1-2 saatin önemi yoktur. karşı tarafa bırakırım. hastaysam keyfim yoksa belirtirirm. yani farketmiyorsa farketmiyordur. farkettiği zamna söyler. zaten söylemiş. niye sıkıntı ettiniz , adam uykusuz ve yorgunsa niye buluşsun ( 6 ay kısmını atlamışım , yeni ilişki sandım )illa fikir vermeliydi.

Bende hiç mıç mıç değilim. Aşkım canım cicim diye konuşmasakta olur, hatta daha iyi olur benim için. Ama özledim dediysemde, bi karşılık versin yav, bu ne
Mıç mıç olmak başka. 5 sevgi dili kitabını okumadıysanız tavsiye ederim

6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Merak etme evlenince normal ayarına döner, klasik sevgililik sendromu😆

Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......
Bunu yapan adam kocam olsa bosarim.hadsiz

Valla çok haklısınız benimde hayatimda böyle biri vardı kendi fikri yoktu hep benim yönlendirmelerimle gidiyordu ilişki bir yerden sonra sinir oldum sanki tek başıma ilişki yaşıyormuş hissine kapıldım çünkü hep kendi düşüncelerim vardı o zaman ben niye sevgili yaptım ki? insan birazda onun kanatları altına girmeyi onun fikirlerini düşüncelerini bilmeyi istiyor bu konuyu onunla konuşun bakalım biseyler değişecek mi?

6 aydır 1 kere bile organizasyon yapmadı

6 yıllık evlilikte benim eşim de 1 kere bile organizasyon yapmamıştır.

En son bu sene tatildeyken dedim ki bu akşam da sen karar ver nerede ne yemek yiyeceğimize :)

Benim için büyük avantaj bu durum. Yönetmeyi sevdiğim için açıkçası çok problem olmuyor , aksi olsaydı kesinlikle o karakterde ki bir insanla evliliğimi sürdüremezdim. Eşim yönetilmeye alışmış , ben de yönetmeye :) Yorucu mu evet ama bence keyfini çıkarın.

Demek ki hep siz ne isterseniz olmuyormuş:KK53:
Konunuzu gözlerimi böyle 😒😒 devirerek okudum.
Hödüklerle ömür geçirenlerin kalbi 💔💔

hiç bişey istemiyorum nalet olsun:mad:
yengeç burcu mu sizinki de :KK70: benimki yengeç de
utangaç erkekler klübüne hoşgeldiniz
evet sıkıcı görünüyor bazen bende çok kızıyorum benimkine
kaç yıldır evliyiz hala da böyle :)

buluştuğunuzda açık açık söyleyin bence hoşuna da gider
eleştirilmekten korkuyordur.. beğene beğene burayı mı beğendin vs diyeceksiniz diye

Valla sinir bozucu.
Talep eden, karar veren birisi olmalı karşımızda.

Eşimle nişanlıyken kocaman bir kavga etmiştik sebebi yemek tercihlerini hep ona bırakmammış. :KK70:

O zaman salak salak kavga sebebi buluyorsun demiştim de bugün dönüp bakınca haklı.

Şimdi hak veriyorum.

Sürekli seçeneği ikiye indirip bilemedim demek sanki yapay bir nezaket gibi görünüyor uzaktan bakınca.

O da bana hak veriyor bu kadar ikizler burcu etkisi altında kaldığımı evlenince farketti. 11 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmamıza rağmen.

Ha ne oldu dün hiç karar veremeyen ben her gün akşam yemeğine karar vermek zorunda kaldım :KK70:

Benim sevgilim de bu modeldi. Sevgisini belli etmeme gibi bir durum yoktu da hep benim istediğim olurdu. Önceleri umursamaz olduğunu düşünüp sinir oldum, sonra baktım ki kendi arkadaşları ile böyle değil. Sebebini açıkça sordum, hep senin mutlu olmanı istiyorum, ben yanyana olunca zaten mutluyum dedi. Arada diyorum bugün sen ne dersen o yapılacak. Bazen pişman oluyorum 🤣 diyor sen kaşındın. Belki sizinki de böyle düşünüyordur, açıkça sorun.

6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Çok bayan bir laf bir süre sonra sarpa sarıyor. Bu lafın satır arasında birkaç cümle gizli.. çıkar yakında kokusu. Mantığınıza ve hislerinize güvenin. Ben sizin yerinizde olsam bana yaptığının aynısını ona yaşatır sonrada ayrılırdım.

sanki beni anlatmışsınız.
Tam olarak erkek arkadaşınız ben ya :)

Bu kadar itici göründüğümü bilmiyordum.
Bilerek yapmıyorum ben. Sanki özledim görüşelim dersem onu çok sıkarım gibi geliyor. O yüzden hep ben de müsaitim istersen görüşebiliriz ya da yarın da olabilir sana hangisi uygunsa diyorum.
Bunu kesinlikle onu özlemediğim , sevmediğim için değil sıkmamak için yapıyorum.

Biraz biraz aşmaya çalışıyorum bunu. Erkek arkadaşım bazen hiç özledim demiyosun dediği için.
bir kaç kez özledim görüşelim dedim . Sanki baskıladım gibi hissettirdi. Sevmedim bu duyguyu.
Psikolojik bir şey galiba bu.

Sizi okuyunca kendimi gördüm. Belki erkek arkadaşınız da benim gibidir.
Ben de düzeltmeye çalışacağım.

Muhtemelen aileden ogrendigi bir seydir. Annesi Nasil biri? Cok mudaheleci ya da supheci biri mi? Belki cok fazla elestirildigi icin fikirlerini soylememeyi ogrenmis olabilir. Bence acik acik konusmayi dene Bakalim kendisi de farkinda mi

X