Ya bugün iyice sinir geldi yaaaaa... Dolunay mı, hormon mu her ne ise artık.. Kaçta buluşuruz diyorum, sen bilirsin.. nereye gidelim rezervasyonumuz yok hiç bir yerde diyorum sen bilirsin... bugün farklı birşey yapalım dans etmeye gidelim mi diyorum.. nasıl istersen....
Dün görüşecektik aslında, 1 haftadırda yoğunluktan görüşememiştik. Heyecanlandım. Akşam buluşurken etek giyecektim, kilotlu çorabım yoktu, sabahın köründe işten önce fıldır fıldır kilotlu çorap aradım buldum aldım, işe başladım, akşam gecikmeyeyim duştu saç baştı diye, öğle arasında hallettim onları, yine çalışırken aralarda 3 dakika 5 dakika aralarla parça parça makyajımı yaptım. Bitirince üstümü giydim süslendim. Sonra bugün çok yoğun geçti 1-2 saat uyusam öyle buluşsak olur mu dedi. Tamam dedim. Öylece kanepede oturdum 2 saat. Sonra tekrar yazdı, kolumu bile kıpırdatamıyorum bugün çok yorgunum uyumaya devam edeyim ama yarın tüm gün boşum ne istersen yaparız...
Kalktım sildim makyajımı, çıkardım üstümü gittim sinir ola ola yattım. Bugün oldu sabahtan beri kaçta buluşalım kaçta buluşalım. E sen bişey düşün organize et, saat söyle de buluşalım ayı......