Sürekli 'sen ne istersen' 'nasıl istiyorsan' diyip duran erkek

Sıkıcı bir durum kirmadan anlatırsanız dikkat edebikir. Benim de ufak ama böyle gözüme batan bisey vardı güzelce konustum düzeldi

6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
11 yıllık sevgililik + 2 yıllık evlilik sürecimde eşim de hep böyleydi 😃 ve hala böyle...
Bana yüz tane seçenek sunar, sen hangisine gitmek istiyorsan ona gidelim der.
Ne yemek yapayım, canın özel birşey istiyor mu dediğimde hiç fark etmez sana hangisi kolay geliyorsa onu yap der. Çay mı kahve mi desem fark etmez der.
Yani hep ben ne istersem o olur 😃 bazen ben de sitem ediyorum açıkçası, sen de fikrini söyle diye. Bana hiç fark etmez seninle herşeye de her yere de razıyım diyor. Çok kafaya takılacak birşey mi bilmiyorum ama eşim bana çok değer verdiği için sanırım tolere edilebilecek bir durum.

Ahanda benim eşim....dogum günlerimde bile sana ne alayım diye sorar. Asla gezi veya tatil plani yapmaz, yıllardır her şeyi ben ayarlarim. Bana fark etmez favori lafidir. Asla gidecegimiz bir cafeyi ,restorani bile seçmez. Ben kontrolcu bir tip oldugum için baslarda bana çok güzel gelen bu durum artık omrumu curutuyor gibi hissediyorum.. istersen ortada ikiye catla degismez bu arada

Benim eşim görüşelim derdi ama yeri hep ben belirlerdim.
Şöyle diyeyim, değişmedi bu konuda ama her şeyi sizin düşünmeniz çok yorucu oluyor bazen.
Ben organizasyon yönü kuvvetli biri olduğum için sorun etmiyorum. Yani böyle erkeklerde var hağğnımlar🙆‍♀️

Ahanda benim eşim....dogum günlerimde bile sana ne alayım diye sorar. Asla gezi veya tatil plani yapmaz, yıllardır her şeyi ben ayarlarim. Bana fark etmez favori lafidir. Asla gidecegimiz bir cafeyi ,restorani bile seçmez. Ben kontrolcu bir tip oldugum için baslarda bana çok güzel gelen bu durum artık omrumu curutuyor gibi hissediyorum.. istersen ortada ikiye catla degismez bu arada
Aynı bizim durum:KK70:
Ama eşime hak veriyorum. Bi kaç kez bir yerlere götürdü hep kusur buldum hxbsjdjd
Adam pes etti :KK70: artık asla ağzını açmıyor.

Aynı bizim durum:KK70:
Ama eşime hak veriyorum. Bi kaç kez bir yerlere götürdü hep kusur buldum hxbsjdjd
Adam pes etti :KK70: artık asla ağzını açmıyor.
Ay yok valla ben biraz yonetsin istiyorum, yonetmeyi geçtim bir varlik gostersin fıkir sunsun. Şunu da o düşündü diyeyim ama yok. Çok yorucu bir durum

Bu birkaç triple çözülebilecek bir problem. Büyük bisey değil hatta güzel bisey. Benim eşim de böyledir.

Biraz da siz ona sen bilirsin diyip havada bırakın, erteleyin.
Bakalım o ne yapacak
Bildiğiniz havada kalıyor.. Bi çok kez ondan fikrini almak için zorladım ama olmuyor olmuyor. Yaaa onun yemeğini bile ben seçiyorum restoranda :mad: onun yemeğini bile... Belki tadına bakmak isterim diye onuda bana seçtiriyor.Bilmiyorum ne istersen onu ye diyorum, garson gelmiş başımızda dikiliyor bekliyor, o hala 'şu mu şu mu?' iyi tamam hadi bunu ye diyorum artık uzatmamak için

Bu birkaç triple çözülebilecek bir problem. Büyük bisey değil hatta güzel bisey. Benim eşim de böyledir.
Ya trip atınca daha çok böyle yapıyo sanki. Ben biraz uzak davranınca, mesaj yağmuru, o olabilir şu olabilir bu olabilir, şöyle yapabiliriz, nasıl istersen ne istersen..... Daha çok üstüme düşüyor.

Bildiğiniz havada kalıyor.. Bi çok kez ondan fikrini almak için zorladım ama olmuyor olmuyor. Yaaa onun yemeğini bile ben seçiyorum restoranda :mad: onun yemeğini bile... Belki tadına bakmak isterim diye onuda bana seçtiriyor.Bilmiyorum ne istersen onu ye diyorum, garson gelmiş başımızda dikiliyor bekliyor, o hala 'şu mu şu mu?' iyi tamam hadi bunu ye diyorum artık uzatmamak için
Aslan burcu olarak sen, daha özgüvenli dozunda otoritesi olan erkek seversin 😂 bu seni inanılmaz "uğraşamam" hissettiriyordur. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben olsam yemeğini de kendin seç diye yükselirdim. Çok kötü çok.

6 aydır beraberiz. Çokta hoşlanıyorum. Ama sıktı artık sürekli bana sorması herşeyi. Ben istersem hergün görüşüyoruz nereye istersem gidiyoruz. Ama görüşmek istediğinde bile bunu soruş şekli ' bugün görüşmek ister misin?' , hiç demiyor ki ben seni görmek istiyorum özledim, şuraya gidelim, şunu yiyelim. Hep bana soruyor. Bi plan dahi zar zor yapıyoruz. Plan yapacakken en az üç seçenek koyuyor önüme, 'şuraya, şuraya ya da şuraya gidebiliriz. ya da istersen başka bir yere de gidebiliriz' diyor. Ben onun fikrini soruyorum 'o da olabilir, şu da olabilir, burada güzel olabilir, sen bilirsin' .........

Sevgi sözcükleri söyleyen, isteklerini belirten biri değil. Ben özledim seni görmek istiyorum diyorum. Karşılığında, istersen bugün görüşebiliriz, yada istersen yarın görüşebiliriz, çarşamba ve perşembe de boşum nasıl istersen.
Ne yani ne tip adamlar bunlar böyle anlamadım ki?

Artık bu kelimeyi duymaktan kusacağım.
Ama bu adam benim uzun zaman sonra bu kadar hoşlandığım tek adamdı.
Hem sinir oluyorum buna, hemde bazen düşünüyorum, sadece ben mi istiyorum onu? o beni istemiyor mu? ama o zaman niye böyle davransın.
Bir garip yaa, bana bi yardım edin böyle biri ile karşılaşanlar lütfen
Bence anlattigin profil cok tatli 😁

Dediğiniz gibi 56 yaşında bir kocam var benim gayet de güzel giden bir evlilik sahibi olabilirsiniz bu tipte birisiyle. Seçenekleri sunar ben de seçerim.. Bazen ben de şikayet ederim sen planla diye. Senin de gönlün olsun bencil davranmak istemiyorum diyor...

11 yıllık sevgililik + 2 yıllık evlilik sürecimde eşim de hep böyleydi 😃 ve hala böyle...
Bana yüz tane seçenek sunar, sen hangisine gitmek istiyorsan ona gidelim der.
Ne yemek yapayım, canın özel birşey istiyor mu dediğimde hiç fark etmez sana hangisi kolay geliyorsa onu yap der. Çay mı kahve mi desem fark etmez der.
Yani hep ben ne istersem o olur 😃 bazen ben de sitem ediyorum açıkçası, sen de fikrini söyle diye. Bana hiç fark etmez seninle herşeye de her yere de razıyım diyor. Çok kafaya takılacak birşey mi bilmiyorum ama eşim bana çok değer verdiği için sanırım tolere edilebilecek bir durum.
Ben alışamadım daha. ilk defa karşıma böyle biri çıkıyor. Genelde hep hayatımda yönlendiren erkekler olmuştu.. O da iyi değil, hiç fikir sormamak oldukça kaba. O yüzden başlarda onun bu huyuna içim gidiyordu. Ama koskoca 6 ay boyunca hiç bir zaman ne istediğini bana söylemedi. Ne kadar denesemde olmadı. Bi süre sonra ne yapacağımı şaşırmaya başladım. Ne istiyosun yani be adam ne istiyosun, benle kahvaltıya gitmek istiyor musun diyorum, olabilir diyor, oraya gitmek ister misin diyorum, sen bilirsin diyor, bunu yapalım mı, ne istersen diyor:olamaz: Daha hiç fikrini almayı başaramadım

X