başka bir rahatsızlığım yokMide bulantısı olmazki 6 haftadan sonra başlar beta hcg yüksek olması lazım
Başka rahatsızlığınız olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka bir rahatsızlığım yokMide bulantısı olmazki 6 haftadan sonra başlar beta hcg yüksek olması lazım
Başka rahatsızlığınız olmasın
Canım merak ettim test yaptın mıaynen canım baş dönmem kokulardan rahatsız olma var gögüslerim aşırı hassas şişmiş gibi çözemedim bakalım hayırlısı olsun
Bana yazdin sanirim yanlis anlamadiysam. Ben yaptim canim pozitif gordum adete 1 gun kala kan verdim kandada cikti fakat kimyasal gebelik dendi hafif lekelenmem devam ediyo adetin baslamasini bekliyorum. Sende durum noldu insallah guzel sonuclar alirsin?Canım merak ettim test yaptın mı
Çok üzüldüm canım ya ben test yapmadım biraz korktumBana yazdin sanirim yanlis anlamadiysam. Ben yaptim canim pozitif gordum adete 1 gun kala kan verdim kandada cikti fakat kimyasal gebelik dendi hafif lekelenmem devam ediyo adetin baslamasini bekliyorum. Sende durum noldu insallah guzel sonuclar alirsin?
Sagolasin.. Bence artik yapabilirsin net cikar insallah guzel haber olsunÇok üzüldüm canım ya ben test yapmadım biraz korktum
Testler negatif çıkıyorsa bir doktora git istersen kadınsal bir hastalik olabilir kist olabilirMerhaba geçen ay adet olmam gerekirken adet olmadım.gecikmeden 1hafta sonra test yaptım negatifti 1 hafta daha gecikince tekrar test yaptım gene negatifti sonra hamile değilim adet olurum diye oluruna bıraktım ve 4.5 gün hafif peçeteye gelen silince kahverengi akıntım oldu sonra kesildi fakat adet olmadım. 1 hafta geçti açık kahverengi geliyor arada peçeteye sizce ne olabilir
Korunmuyoruz bu arada bebek istiyoruz yani,sizlere de danışmak istedim.
Çikolata kistim var. Ama hiç adet olmadığım ay olmadı.Testler negatif çıkıyorsa bir doktora git istersen kadınsal bir hastalik olabilir kist olabilir
Korunmayi bıraktığında hormonlar bir afalliyor canım zaten sen doktora bir görün derim Allah gönlüne göre versin inşallahÇikolata kistim var. Ama hiç adet olmadığım ay olmadı.
Ve korunmayı 3 ay önce bıraktık. O yüzden emin olamadım.
Teşekkür ederim :) aynen ilaç kullanımından sonra da vücut ilaçtan arınınca felan düzen de bozulmalar olabiliyormuş.Korunmayi bıraktığında hormonlar bir afalliyor canım zaten sen doktora bir görün derim Allah gönlüne göre versin inşallah
Ben 15 sene bekledim canımTeşekkür ederim :) aynen ilaç kullanımından sonra da vücut ilaçtan arınınca felan düzen de bozulmalar olabiliyormuş.
Asena basında muayene olmuştum doktora sıkıntı yoktu kist dışında tehlikeli birşey görünmemişti.
Bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırım. Beklemek çok zormuş sabretmek ilk olunca
Yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayıBen 15 sene bekledim canım
Son durumunuz nedirSagolasin.. Bence artik yapabilirsin net cikar insallah guzel haber olsun
Benim 2 gün süren çok açık pembe lekelenmem oldu adet tarihime 5 gün vardı 2 gün sonra test yaptım negatif adet olmam gereken tarihte yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım ama sanki hamile gibi de hissediyorum 10 15 gündür devam eden gögüs agrım hassasiyetim var normale göre şişler sabahları migde bulantım oluyo iştahım fazlasıyla açıldı sanki karnımda hafif büyüdü sanki bana da öyle geliyo olabilir :) çok istediğimizden yalancı hamilelik belirtileri gibi geliyo herseyin hayırlısıTeşekkür ederim :) aynen ilaç kullanımından sonra da vücut ilaçtan arınınca felan düzen de bozulmalar olabiliyormuş.
Asena basında muayene olmuştum doktora sıkıntı yoktu kist dışında tehlikeli birşey görünmemişti.
Bakalım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırım. Beklemek çok zormuş sabretmek ilk olunca
Vallaha ne olduğumu bende bilmiyorum :)Son durumunuz nedir
Aynen öyle :) psikolojik belirtiler oluyor hemenBenim 2 gün süren çok açık pembe lekelenmem oldu adet tarihime 5 gün vardı 2 gün sonra test yaptım negatif adet olmam gereken tarihte yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım ama sanki hamile gibi de hissediyorum 10 15 gündür devam eden gögüs agrım hassasiyetim var normale göre şişler sabahları migde bulantım oluyo iştahım fazlasıyla açıldı sanki karnımda hafif büyüdü sanki bana da öyle geliyo olabilir :) çok istediğimizden yalancı hamilelik belirtileri gibi geliyo herseyin hayırlısı
Bu arada adet tarihim 29 haziran 3 gün var halaMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da benim de bayağı kafam karışık bir haftadır sabah uyandığımda midem bulanıyor ama kusmuyorum, arada basım dönüyor ve gözüm kararıyor süt beyazı gibi akıntım var ve 2 haftadır hem ishalim hemde arada gaz sıkışması oluyor pazartesi günü test yaptım negatif çıktı bir kaç gündür sol kasık ağrım var bugün alt karnım ve tekrar sağ ve sol bacağım ağrıdı adet oluyorum dedim lavaboya gittim fındık büyüklüğünde su gibi pembe lekeler vardı sonra iki damla kahverengi akıntı geldi durdu gelmedi halen de yok sadece lavaboya gittiğimde pedime değmiyor ykanınca elime geliyor hala sol kasigim ağrıyor arada alt karnım da ağrıyor yerleşme kanaması mı bu yoksa adet mi anlamadım test yapmalı mıyım başına gelmis olan yardımcı olan var mı kızlarrr
Ben pozitif çıktı.Kac gün sürdü acaba sizin bende 6gun geçti ve 6gunun aksamihafif kahverengi kanama sonrasında iki gün daha bugün bitti .acaba düşük olabilirmi.Merhaba bende adetim 8 gün geçiktikten sonra lekelenmeler geldi kahverengi şeklinde oturup ağlamıştım genemi olmadı diye sonra baktım devamı gelmedi somra tekrar lekelenme oldu ardından internete yazdım neden olabilir diye yerleşme kanaması yazıyordu hemen gidip test almıştım pozitiff çıkmıştı
Peki kasık ağrınız oldu mu benimde 3 günüm var ve kasık agrimla birlikte kahverengi lekelenmem varAdetten 3 gün önce oldu benim 3 gün sürdü açık kahverengi