Yerleşme kanaması nasıl oluyor ?? Yardım lütfennn :)

Kızlar bu konuda hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun reglime 5 gün var bugün çok açık pembe hafif akıntılarım oldu eşlik eden hafif hafif kramplarım da var sizce hamile olabilir miyim böyle durum yaşayıp hamile olan var mı ? Yerleşme kanaması mı ? Yardımcı olun lütfenn :)
Merhabalar ben normalde cok duzenli adet oluyorum gectigimiz hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 cikti tum belirtiler var bu sabah kanamam oldu 10 gundur geciyor adetim adetmi oluyorum yerlesme kanamasimi acaba bir fikri olan varsa cevap verebilirmi

Merhabalar ben normalde cok duzenli adet oluyorum gectigimiz hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 cikti tum belirtiler var bu sabah kanamam oldu 10 gundur geciyor adetim adetmi oluyorum yerlesme kanamasimi acaba bir fikri olan varsa cevap verebilirmi
Degeriniz iyi artmamis yuksek ihtimalle kimyasal gebelik geciriyosunuz ama betanin 0 oldugunu gorun takip edin derim. Adetle beraber sonlaniyor genelde baska bir tedavi gerektirmiyo

Sizde yasadinizmi oyle bir durum
Evet yasadim aslinda bir cok kadin yasiyor ve fark etmiyo bile cocuk dusununce insan erkenden yakaliyor tabi. Kimyasal gebelikte adetle sonlaniyor sagliksiz bir gebelik materyali oldugu icin. Korunmaniza veya herhangi birsey yapmaniza gerek yok. Sadece adet surenizi gecer lekelenmeniz devamli olursa bi muayene olun dis gebelim ihtimalini elemek adina.

Evet yasadim aslinda bir cok kadin yasiyor ve fark etmiyo bile cocuk dusununce insan erkenden yakaliyor tabi. Kimyasal gebelikte adetle sonlaniyor sagliksiz bir gebelik materyali oldugu icin. Korunmaniza veya herhangi birsey yapmaniza gerek yok. Sadece adet surenizi gecer lekelenmeniz devamli olursa bi muayene olun dis gebelim ihtimalini elemek adina.
Tamam cok tesekkur ederim bilginiz icin

Doktora geldim kimyasal gebelikmis benimde

Kızlar bu konuda hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun reglime 5 gün var bugün çok açık pembe hafif akıntılarım oldu eşlik eden hafif hafif kramplarım da var sizce hamile olabilir miyim böyle durum yaşayıp hamile olan var mı ? Yerleşme kanaması mı ? Yardımcı olun lütfenn :)
Sanırım evet :) benim de böyle olmuştu yerleşme kanaması hemen progesteron iğne verdi doktor, tüp bebek olduğu için zaten fitil kullanıyordum.

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da benim de bayağı kafam karışık bir haftadır sabah uyandığımda midem bulanıyor ama kusmuyorum, arada basım dönüyor ve gözüm kararıyor süt beyazı gibi akıntım var ve 2 haftadır hem ishalim hemde arada gaz sıkışması oluyor pazartesi günü test yaptım negatif çıktı bir kaç gündür sol kasık ağrım var bugün alt karnım ve tekrar sağ ve sol bacağım ağrıdı adet oluyorum dedim lavaboya gittim fındık büyüklüğünde su gibi pembe lekeler vardı sonra iki damla kahverengi akıntı geldi durdu gelmedi halen de yok sadece lavaboya gittiğimde pedime değmiyor ykanınca elime geliyor hala sol kasigim ağrıyor arada alt karnım da ağrıyor yerleşme kanaması mı bu yoksa adet mi anlamadım test yapmalı mıyım başına gelmis olan yardımcı olan var mı kızlarrr
Aynı şekilde durumlarım vardı. Doktora gittim yumurtalıklarım temiz,rahim temiz, pco var bende o da çok küçük ve genetik zaten kadınlarda oluyor ama problemsiz dedi. Bu yaşadığım kanama olayınında aşırı kilo alıp vermeden, mevsimsel vs gibi durumlarda olabilir devam ederse gel yine bakarız dedi bakalım

Bende adetime beş gün kala wc de iki damla pembe kan geldi adet oluyorum dedim galiba ped koydum ama devamı gelmedi ve sonuç bu
Merhaba gebelik testini sabah ilk idrarlamı yaptınız acaba? Adetim 5 gün gecikti bu sabah pembe lekenlenmem oldu ped koydum ama devamı gelmedi erken gebelik testim var akşama yapsam olur mu sabahı bekleyemiycem :)

Merhaba gebelik testini sabah ilk idrarlamı yaptınız acaba? Adetim 5 gün gecikti bu sabah pembe lekenlenmem oldu ped koydum ama devamı gelmedi erken gebelik testim var akşama yapsam olur mu sabahı bekleyemiycem :)
Merhaba
Mesajınızı yeni okudum şuan durumunuz nedir inşaallah hamilesinizdir

Merhaba
Mesajınızı yeni okudum şuan durumunuz nedir inşaallah hamilesinizdir
Merhaba canım maalesef hamile değilim 16 aralık cumartesi sabahı lekelenmem oldu 17 aralık saat 16:00'a kadar birdaha bir şey gelmedi ama 16:30'a doğru adetim geldi 5- 6 gün gecikmişti lekelenme gibi gelince yerleşme kanaması sanmıştım ama değilmiş bir zamanı var demekki rabbim ne zaman nasip ederse 🙏

Merhaba canım maalesef hamile değilim 16 aralık cumartesi sabahı lekelenmem oldu 17 aralık saat 16:00'a kadar birdaha bir şey gelmedi ama 16:30'a doğru adetim geldi 5- 6 gün gecikmişti lekelenme gibi gelince yerleşme kanaması sanmıştım ama değilmiş bir zamanı var demekki rabbim ne zaman nasip ederse 🙏
Hayırlısı olsun canım aynen öyle ben 15 sene sonra aldım kucağıma senin nasibin ne zaman bakalım

X