• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lütfen

Masalyuzlusevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
709
657
33
Arkadaslar dogru yeremi konu actim bilmiyorum ama yardiminiz lazim. En yakin arkadasim evleniyor ve taki zamani ona süpriz yapmak istiyorum, ne yapiyim bir fikrim yok bana fikir verirseniz sevinirim. semsiye icinde bebek esyasi ve resimlerden klip haric lütfen.

şemsiye içinde bebek eşyası ne alaka bilemedim, ilk kez böyle birşey duyuyorum.
evlenecek biri olarak söylüyorum, bana en güzel gelecek takı sürprizi, beklediğimden büyük takı takılması olur. (beklentim çeyrekse yarım takılması gibi)

şemsiye içinde bebek eşyası ne alaka bilemedim, ilk kez böyle birşey duyuyorum.
evlenecek biri olarak söylüyorum, bana en güzel gelecek takı sürprizi, beklediğimden büyük takı takılması olur. (beklentim çeyrekse yarım takılması gibi)
Yeni evlenenlere ayvadı bebek esyalarıdı kücük süprizler yapılır arkadaslar kardesler olarak, yanı hersey takı degil biraz eglence diye. Takımda zaten ona süpriz olcak kalın burmalar cıkmıs onu istiyordu hep haberi olmadan aldım takıcam onunda üstüne cıkcak halim yok ama eglence amaclı bir süpriz arıyorum gösteris olarak degil

Back