Bebek Beslenmesi Yardım lutfen yatıs pozısyonu hakkında !!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
63
0
86
Almanya
arkadaslar oglum 7 ayini bitirdu hep sirt ustu yatardi son gunlerde yan yatmaya basladi kendiliginden yan donuyor bu durum sakincali olabilirmi ? doktora danismadan size bi sorayim dedim tecrubeli annelerden bilgi almak istedim tesekkurler

Hayır canım büyümüş artık istediği gibi yatar. Benim oğlum da bi bakıyorum sırtüstü bi bakıyorum yüzükoyun. Yatağın başucu tarafına yatırıyorum 1-2 saat sonra ayak ucundan topluyorum:)

ne gibi bir sakıncası olabilirki bernim oğlum nerdeyse ayakları havada uyucak artık oldukça hareketlilier yatakda deli gibi dönüyolar hangi yatış şekli rahatsa o şekilde uyuyorlar yan yatmak normal bir yatış pozisyonu canım bişi olmaz gayet normal :)

canım maşallah büyümüş bebeğin.sen istediğin gibi yatır o yinede kendi rahatına göre yatacaktır.
bende ilk zamanlar dönüyor rahatsız yatıyor diye hep ikide bir düzeltirdim yatışını
ama artık önemsemiyorum kendi nasıl istiyorsa yatıyor bazen yan bazen yüzüstü sırt üstü..
bazen yatağının köşesine gidiyor yan korumalığın içine kafasını elini sokuyor ayaklarını havaya kaldırıyor
bazen eşimle birlikte gece uyanıp onu izliyoruz.
eğri büğrü oluyor düzeltince uyanıyor ağlıyor o yüzden artık ellemiyorum
sadece üstündeki pikesini düzeltiyorum geceleri o kadar
sağlıklı büyüsünlerde varsın deli gibi yatsınlar

Son düzenleme:
Arkadaslar verdiginiz cevaplara tesekkür ederim ...bir sorum daha olcak son haftalarda yan dönmesi haricinde boynunu yukari dogru gerdirerek uyumaya calisiyor buda normal mi ?

elbette sakıncası yok.artık bebıs ıstedıgı pozısyonda uyuyabılır,yanı nasıl rahat ederse,bırak kendı karar versın.zamanla yuzustu de yatıcak.sen sadece onlemını al,eger kendı yatagında yatırıyorsan dıkkat et dusmesın

benim bebegim 4 aylık, uyku tulumuyla yatırıyorum.

uyku tulumu olmadığında gece yanına gittiğimde onu yan yan ve yatağın bilimum uçlarında buluyodum. uyku tulumu tutuyo biraz. ilerlemiyo yatakta yani. ama sizin bebişler biraz daha büyük galiba. Bizimki büyüyünce uyku tulumu dinlemez yine garip garip pozisyonlar alır mı bilmem yatarken....

bi ayaklar havada uyuyo bazen çok komik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…