- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
Canım zaten paranın böyle mesele yapılması insana çok itici geliyor. Bence de konuşmalısın. Buluşmadan önce seninle bir konuda konuşmak istiyorum gibisinden konunun ciddiyetiyle alakalı bir ön hazırlık yapabilirsin. Buluşunca da diyebilirsin ki, son zamanlarda maddi konularda yaşadığımız olaylar benim sende fark etmediğim yönleri fark etmeme yol açtı. Görüyorum ki şöyle şöyle hesaplar yapıyorsun. Bu konularda şaka ile de olsa bu şekilde hesaplar yapılmasından hoşlanmıyorum. Çünkü şakası bile beni rahatsız ediyor. Altında gerçek sebepler olduğu ima edilmiş oluyor.
Böyle böyle konuşabilirsin. Sen konuyu açmasan da zaten sana neden aramıza soğukluk girdi diye soracaktır. Dolayısıyla konu dönüp dolaşıp buraya gelecek gibi görünüyor... Ama anlattıklarından da gözümde pek iç açıcı bir şahsiyet uyanamadı maalesef. Hani biz sadece senin yazdıkların kadarıyla düşünebiliriz, o çerçevede diyorum. Ama adam elindeki parayı harcamaya kıyamıyor gibi...
Son deneme olarak borç isteyebilirsin, bakalım ne tepki veriyor... Yine istemediğin tepkiler verirse, ben seni denemek için yapmıştım, tam da tahmin ettiğim gibi çıktı dersin.
Evlenmeden, yüzük takmadan önce karşımızdaki insanları ufak tefek denemek lazım kızlar... Beklemediği zamanlarda ne tepkiler verdiğini ölçmek lazım diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, bazen karşımıza doğru insan çıkmadan önce, onda ne aradığımızı bize fark ettirmek için, aradığımızı bulamadığımız adamlar çıkabiliyor... Önemli olan fark edebilmek canım
Teşekkür ederim canım yorumun için bende en kısa zamanda yuz yuze bulusup konusmak ıstıyorum.Bugun dışarda işim vardı cafede oturuyordum tek .Telefonla aradı başka biyerde oldugunu soyledı .Bes dakka sonra yanıma geldi süpriz yaptı bana.Cok oturamadık ben gidicektim ve onuda kuzeni bekliyormus yakın bır yerde .Kuzenıyle gelmısler.Beni görmek için gelmiş yanıma.Beni yolculadı duraga kadar sonra gitti.
Kısa olduğu için görüşme konusamadım bile.Konuyu Açsam yarım kalsın istemedim.Ama en kısa zamanda konuşucam.