adam ya cimri
yada 3 bin tl filan almıyor
3 lirayı verecek kadar işsiz olur insan ama yüzsüz bir şekilde kendinden çıkınca bana ödettirdin demez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam ya cimri
yada 3 bin tl filan almıyor
Seni öğrencisin sürekli sana bişeyler ödetmesi olmaz. Ama bu demek değildir kız elini cebine hiç atmasın. Ben sevgilime gel maaş aldım sana yemek ismarlayayım diyorum o da en pahalısını isticem diyor mesela gülüp geçiyoruz. Bazen benim param olmuyor ondan istiyorum ama neden bunun lafı edilsinki.
Ayrıca sapık meselesinide anlamadım biraz garip geldi sevgilin. 2 yıl olmuş hep mi böyleydi bu adam
Çok öncedende kavgalarımız olmuştu bana senin paran benim param hesabı olsun istemyorum diyordu evlendimizde .Ya bu son olay kafam alaakk bullak etti.Seviyorum ama ben böle yapamam gibi geliyor.
Bu konuyu daha önce açmış mıydınız. Hatırlıyor gibiyim de. Yaklaşımını hiç beğenmedim erkek arkadaşınızın tabiki her yerde o ödemeyecek ama verdiği iki kuruşunda hesabını yapacaksa işiniz var sizin bu insanla. Yeri geliyor hiç tanımadığımız insanlara veriyoruz bu paraları. Şakayla karışık da olsa yüzünüze vurması hiç hoş bir davranış değil.
Ben tam anlamadim, yol parasini geri odemedi mi size ? Yani adam calisiyorsa arada bir bi hosluk yapabilir yemek ismarlayarak falan ama dusunceniz garip geldi bana. Erkek diye maddi ihtiyaclarinizi o karsilayacak degil, sonucta cikmaya baslarken maddi acidan ona guvenmediniz degil mi ? Zaten normal olan herkesin yedigini ictigini kendisinin odemesi. Yaptiginiz ekstra bir durum degil yani, kendi paranizi oduyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki her zaman ödememeli bende bırakmam zaten.Ama yaptıgı davranıslar ve dedikleri çok itici.
Belli ki senin öğrenci halinle maddi durumun da daha iyi, elin de daha açık. Tabii evlendiğimizde senin paran, benim param olsun istemiyorum der. Adamın derdi zaten senin paranı kendi parası gibi harcayabilmek. Kaç kurtar kendini kuzum, böyle aç gözlü, sinsi adamdan bir zıkkım olmaz.
Benim erkek arkadaşım yabancı olmasına rağmen, market alışverişini filan ben ödemeye kalkınca bozuluyor, olmaz böyle diye. Seninkisi maşallah çok geniş mezheplilerdenmiş.
sana hediye falan alıyor mu hiç?
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum,saolun.Hepininzin sorularını burdan yanıtlamaya çalısıcam.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ben sapık gıttıkten sonra niye adama birşey demiyorsun kız bişeyler de gitsin, dibimize girmis. O da ne dıyım ,desem sen git dese ne diyim diyor.
Bende öğretmenlik okuyorum ama elim yerine göre sıkı olur ama bu kadar da değil .Sevgilim ailesiyle yaşıyor ve bıraz borcu var .Gözlerini çizdirdi falan birazda kredi kartı borcu var .Geri kalanıda köşesine atıyor.Gittiğimizde şehir dışına bana vardır sende para ,sen zenginsnz gibi şakayla karışık laflar diyor.Hatta önceki günlerde dediği olmuştu.Benle dalga geçiyordu babamın ismi X olsun diyelim.Sen fabrikatör X beyin kızısın diyorr .Bende o zmnlar gülüp geçiyordum şaka yapıyor sanıyordum.Demek ki hepsi gerçek.Babam eli açık bir insandır parası olmasa bile istesen bulur eder verir.
Bir keresinde dışardaydık.Bankamatikten para çekicem dedi bekliyorum.20 tl cekti.Gerçekten pinti.Yaşadıklarımdan anlıyordum bunu ama en son olay pes dedirtti.
Daha polis olalı bir sene oldu.Önceden okuyordu.Kendi diyordu bazen babası para kıt kanat gönderiyor az yolluyordu.Son dakikalarda yolluyormuş.Söylenmez böyle şeyler ama ben kendi biriktirdiklerimden yolluyordum ona.
Ama bu dediği laflar çok itici.Çok sinir oldum ve üzüldüm.