Okuduysan problem yok tatlım, okuman yeterli
Ozur dilerim de adam sizi sevmiyor.cimriligi de hat safhada. Baska biri olsa sapigin agzini burnunu dagitmisti. Saf olmayin bu kadar.kendinizi kandiriyosunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de takık.Bazı hareketlerı sacma sapan ablamlarla tatıle gıtmıstım enıstemın meslegını soruyor edıyor durumları ıyı bıraz.Bılıyor.Arabasının resmini çek yolla demişti bi kez.Bende kızmıstım napıcaksın cekemem suan dıye.
Sevgilin cimri vede çok görgüsüz. Arabasının fotoğrafını ne yapacakmış ne saçma. Aşağılık kompleksimi var acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sordunda napcaksın demiştim yollayamam resmı demıstım.
Şimdi aklıma geldii çimlerin orda otururken telefonumda resimlere bakıyorduk.Eniştemlerle tatile gittimizde resmi çekmiştim arabanın resmıde vardı baktı resme o bu cok pahalıdır falan dedı.Niye istanbul plakası kullanıyor.(Başka şehirde yaşıyor eniştemler).Onun kasko mu bi vergimi bilmiyorum hiç onu öderken daha pahalı oluyormuş .Başka sehırde baska ilin plakasını kullandıgı ıcın .Öyle dedi yine kaldım .Gerçekten çokkk pintii herşeyi para olmuşşş.:84::84::105:
bence 3 tlyi geri verin...aa borç almıştım unutmuşum kusura bakma diyin...oda dönüşte sizden aldığı parayı hatırlar belki.bence sizin maddi durumunuzu baya büyütmüş gözünde...erkek erkek gibi davranmalı ben sürekli yetmiyo bu ay sıkıştım diye duyuru yapanlara sinir oluyorum sanki benden bişey bekleme dermiş gibi....
bence 3 tlyi geri verin...aa borç almıştım unutmuşum kusura bakma diyin...oda dönüşte sizden aldığı parayı hatırlar belki.bence sizin maddi durumunuzu baya büyütmüş gözünde...erkek erkek gibi davranmalı ben sürekli yetmiyo bu ay sıkıştım diye duyuru yapanlara sinir oluyorum sanki benden bişey bekleme dermiş gibi....
Başımın gözümün sadakası olsun vermesin istemem zaten.Ama kendi değerini küçülttü gözümde.Hiç samimi değilim ona karşı içimden gelmiyor hiç bişey.
peki nasıl açmayı düşünüyorsunuz konuyu...
İşte onu bilmiyorum.Ödesinde istemem sadece o yaptıklarını nasıl dıcem bilemyorum.Sizin dedniz gibi desem, ödedim parayı vermesini istiyorum diye anlar mı?
parayı verip yine bana ödettin dedin zoruma gitti diyebilirsin.sonrası gelir zaten
son bir yıldır sevgilinizin çalışıyor olduğundan bahsetmişsiniz
ve ailesinin okul döneminde çok yardımcı olmadığından...
eline ilk defa iyi bir para geçtiği için belki de bu kadar kıymetlidir parası..
şaşırmıştır ne yapacağını,
nasıl harcanır, ne olur bilemiyordur..
onun size 3 lirayı bana ödettin diye gülerek şakaları varmış ya,
ee sizde arada sırada o şakalardan yapın.
ne cimrisin diyerek..
sonuçta şakalaşıyorsunuz.. tıpkı kendisi gibi...
ve bırakın sonrasını o düşünsün, hakikaten şaka mı yaptınız yoksa ciddi mi söylediniz..
hoş erkeklerin de bizler gibi ince düşüneceğini de sanmıyorum ama boşverin yani..
bu kadar kendinizi kasmaya ne gerek var ki?
o sizin yanınızda kasıyor mu kendisini, hayır...
öyleyse sizde kasmayın bu kadar..
Aslında konuşmak istiyorum bir yandan bir yndan da böyle mi yapsam..Çok güzel demişşsinz :) ama
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum,saolun.Hepininzin sorularını burdan yanıtlamaya çalısıcam.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ben sapık gıttıkten sonra niye adama birşey demiyorsun kız bişeyler de gitsin, dibimize girmis. O da ne dıyım ,desem sen git dese ne diyim diyor.
Bende öğretmenlik okuyorumama elim yerine göre sıkı olur ama bu kadar da değil .Sevgilim ailesiyle yaşıyor ve bıraz borcu var .Gözlerini çizdirdi falan birazda kredi kartı borcu var .Geri kalanıda köşesine atıyor.Gittiğimizde şehir dışına bana vardır sende para ,sen zenginsnz gibi şakayla karışık laflar diyor.Hatta önceki günlerde dediği olmuştu.Benle dalga geçiyordu babamın ismi X olsun diyelim.Sen fabrikatör X beyin kızısın diyorr .Bende o zmnlar gülüp geçiyordum şaka yapıyor sanıyordum.Demek ki hepsi gerçek.Babam eli açık bir insandır parası olmasa bile istesen bulur eder verir.
Bir keresinde dışardaydık.Bankamatikten para çekicem dedi bekliyorum.20 tl cekti.Gerçekten pinti.Yaşadıklarımdan anlıyordum bunu ama en son olay pes dedirtti.
Daha polis olalı bir sene oldu.Önceden okuyordu.Kendi diyordu bazen babası para kıt kanat gönderiyor az yolluyordu.Son dakikalarda yolluyormuş.Söylenmez böyle şeyler ama ben kendi biriktirdiklerimden yolluyordum ona.
Ama bu dediği laflar çok itici.Çok sinir oldum ve üzüldüm.
Ben ilk önce onla açıkca konuşmak istiyorum.Ama nasıl konuşucam bilmiyorum.
Kızlar merhaba.Yeni üye oldum .
Uzun zamandır takip ediyordum..)
Neyse derdim içimi kemiriyor.Nasıl başlasam bilmiyorum.
Sevgilimle çıkalı 2 sene oldu.Bu zamana kadar çoğu şeyde tek onun ödemesine müsade etmezdim .Bende her zaman yardım ederdım.Ben okuyorum onun meslegı var.Ama sankı pinti.
Erkek dedğin sevgilisine ödetmez hadi bi kac kez odese bile bazen yok sen ödeme bile demiyordu.
Gocunmuyorum ödedim cunku ıcımden gelio tek odesın ıstemıyordum ama bu son olan çok garibime gitti.
Yatay geçiş yapmak için şehir dışına gidicektim.Onunda tatil gününe denk geldi .Beraber gidelim dedik.Beraber hem vakit geçirmiş olucaktık.
Ve gitmeden önceki akşam bana biletlerin fiyatını sordu ne kadar falan dıye sankı kendı alcakmıs gıbı konustu.
Bende tam bilmiyrdm neyse otogara gıttımızde baktım cuzdanından 20 tl çıkardı bende bu kadar bozuk var dedi.Bende tam para vardı ,ben çıkardım ödedim.Şaştım kaldım.(Dün gece ne kadar die soruyordu).
Dönüşü ben öderim dedi.Bankamatıkten çekip.Neyse gittik hallettık işimizi.O da kahvaltı yapmamıs bıseler yedık o ödedi hayret.
Sonra dönücez bilet alıcaz tekrar .Bankamatik bulamadık bana sen ver ben döndümüzde çekip veririm dedi.Bende bişe demedim.Neyse geri döndümüzde bankamatiğe uğradık parasını çekti.
Sahile indik orda çimlere oturduk.Sapıkmıdır nedirbi adam dibimize kadar gelip saçma sapan hareketler yapıyor.Sapık ben rahatsız oldum.O sırada benı ablam aradı kalktım teli kapayınca sapığın açısında olmayan bir tarafa oturdum
Sonra gidelm hadi acıktım dedim.Gerçektende acıkmıstım o kadar yoldan geldık.Sonra sapık anladı gitti önümüzden.Sonra bana kızmaya başlıo biliyorum hemen kalkmak için acıktım diyorsun.Ben bilerek gitmiyorum adam gidicekti .svgılımde delice hareketler yapıodu ayakkabısını bılerek çıkarıyor adam gitsin dıye dibimizde cunku resmen.
Kızarak ,Bak gidelim dersen halen kalkar giderim vs dedi sapık gıttıktn sonra.
Beni hiç anlamadını düşünüyorum.Beni hiç anlamıyor.Neyse tamam kalkalım dedı gidiyoruz surat beş karış.Gerçekten açıktım ,yalan atmıyrm fln dedim.Sinirli bir şekilde tamam gel al acıktıysan bekliyorum dıy rda birkez daha kırıldım.
İnanmiyor acıktıysan al ye dio resmen.İstemiyorum gidelimdedim .dönüşte iç çamasırcıdan kendıne bişeler aldı.sonra gittik.Ve şunu demeyi unutmayım : Gittiğimiz yerde Bana şakayla karışık sen çağrıyorsun yol paralarını sen ödüceksn,ödemelisin gibi şakayla karışık bişeler dedi.
Otobüse bindik eve doğru gidiyorduk otobusde benım gonlumu almaa calısıo belımden tutmaya calısıyor,omzumu çimdikliyor .Çok kırıldım .Parasını ödedim diye gocunmuyorum öncedende yardım edıyordum ödüyordum yani çoğu seyde tek onun ödemesini istemiyordum ama herşeyin bir sınırı olmalı.Yaptığı hareketler cok agrıma gıttı
Otobusten ınınce markete girdik bişeler alcaktım benle indi hemen biliyor beni üzdüğünü sert çıktı dıye sanırsam .
Şımarık şımarık bana eti puf all dıyor verıor elime .Neyse aldım kasada şuana kadar kimseye yapmadımı yaptım aşırı sinir oldum ve şok oldum hareketlerine.
Bende bozuk kalmamış sende varmı dedim .Gerçektende yoktu bozuk .Son kalan param vardı.Kontor almaya bıle yetmıyordu.
mecbur verdi sonra cıktık marketten bana ödettin falan diyor şakayla karışık.Tutan parada 3 tl yani .Gülüyem mi ağlayım mı bilemedim.Güle güle dedim ve gittim yanından.
Ama eve geldim aşırı üzüldüm ya nasıl bi insan bu anlamadım.
Çok uzun yazmışım arkadaşlar içim o kadar dolmuş ki.
Bu kadar da pintilik olur mu.Bide ben hesabımı bilen biriyim herzaman param olur köşede.Birikim yaparım öğrenci halimle.
O 3 bin alıo resmen ve böle yapması çok değişik.
Mesaj atıyor hiç bişe yokmus gibi ben de suan bişey demiyorum içimden gelmiyor iyi konuşmak canım bile demek demiyorumda.normal konusuyorum.Akıl almak ıstedım napsam ,nasıl davransam ya.
Bundan önce olan olaylar da var küçük gibi ama ilerisi için büyük ip uçları veren.
Yardım edın akıl verın nolur .Başınızı ağrıttığım için şimdiden özür dilerim kızlar :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?