Yardım lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Seviodur ams bazi insanlar yapi geregi cok cimri oluo bunun disinda sen ogrencisin ve o calisio sen zaten o halinle hesaplarin bi cogunu odeyerek bile birseuler yapiosun cogu insan sen ogrencisin ben calisiorum askim ben oderim dio onu geciorum ben esimle cikarken ikimizde calismamiza ragmen bana hesap odetmezdi o biraz sizden gecinio cok iticiii onun adi zaten arkadaslarinin arasinda pintiye cikmistirda sen bilmiondur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozur dilerim de adam sizi sevmiyor.cimriligi de hat safhada. Baska biri olsa sapigin agzini burnunu dagitmisti. Saf olmayin bu kadar.kendinizi kandiriyosunuz.

Canım sapık adam biraz önümüzde yüz üstü uzanmıştı çimlere ama ben rahatsız oldum sankı gözlerıyle bı garıp bakıodu ya.bende kalktm dıger tarafa gectım seslı sınırlı konusnca rahatsız oldu anladı galba kalktı gıttı.Dönerkende baska insanların yakınında duruyordu .Sevdiğini biliyorum ama aması vr işte.yaptkları iyi şeyler değil.

Sevgilin cimri vede çok görgüsüz. Arabasının fotoğrafını ne yapacakmış ne saçma. Aşağılık kompleksimi var acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilin cimri vede çok görgüsüz. Arabasının fotoğrafını ne yapacakmış ne saçma. Aşağılık kompleksimi var acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende sordunda napcaksın demiştim yollayamam resmı demıstım.
Şimdi aklıma geldii çimlerin orda otururken telefonumda resimlere bakıyorduk.Eniştemlerle tatile gittimizde resmi çekmiştim arabanın resmıde vardı baktı resme o bu cok pahalıdır falan dedı.Niye istanbul plakası kullanıyor.(Başka şehirde yaşıyor eniştemler).Onun kasko mu bi vergimi bilmiyorum hiç onu öderken daha pahalı oluyormuş .Başka sehırde baska ilin plakasını kullandıgı ıcın .Öyle dedi yine kaldım .Gerçekten çokkk pintii herşeyi para olmuşşş.
:84::84::105:

bence 3 tlyi geri verin...aa borç almıştım unutmuşum kusura bakma diyin...oda dönüşte sizden aldığı parayı hatırlar belki.bence sizin maddi durumunuzu baya büyütmüş gözünde...erkek erkek gibi davranmalı ben sürekli yetmiyo bu ay sıkıştım diye duyuru yapanlara sinir oluyorum sanki benden bişey bekleme dermiş gibi....

Başımın gözümün sadakası olsun vermesin istemem zaten.Ama kendi değerini küçülttü gözümde.Hiç samimi değilim ona karşı içimden gelmiyor hiç bişey.

Bencede büyütmüş durumumu gözünde.Ya of gercekten sinir bozucu .Domino taşları aklıma geliyor tüm şeyler.Birine dokununca hepsi düşüyor :26:

Şimdi böyle ufak hesaplar peşinde koşan adam evlenince senin kazandığın paraya el koyar. Yol yakınken iyi düşün derim canım, yazdıklarından aklı başında bir insan olduğun anlaşılıyor üzülmeni istemem..

son bir yıldır sevgilinizin çalışıyor olduğundan bahsetmişsiniz
ve ailesinin okul döneminde çok yardımcı olmadığından...

eline ilk defa iyi bir para geçtiği için belki de bu kadar kıymetlidir parası..
şaşırmıştır ne yapacağını,
nasıl harcanır, ne olur bilemiyordur..

onun size 3 lirayı bana ödettin diye gülerek şakaları varmış ya,
ee sizde arada sırada o şakalardan yapın.
ne cimrisin diyerek..

sonuçta şakalaşıyorsunuz.. tıpkı kendisi gibi...

ve bırakın sonrasını o düşünsün, hakikaten şaka mı yaptınız yoksa ciddi mi söylediniz..

hoş erkeklerin de bizler gibi ince düşüneceğini de sanmıyorum ama boşverin yani..
bu kadar kendinizi kasmaya ne gerek var ki?

o sizin yanınızda kasıyor mu kendisini, hayır...
öyleyse sizde kasmayın bu kadar..

Aslında konuşmak istiyorum bir yandan bir yndan da böyle mi yapsam..Çok güzel demişşsinz :) ama

Bizim de eşimle flört DöneminiZ benim öğrencilik onun memurluk dönemine denk gelmişti. Farklı şehirlerde olduğumuz için görüşme meseleleri masraflı olurdu. Öğrenciyim demezdim birşekilde ortak olurdum. Biletini alırdım. Ne bileyim yemek hesabını öderdim. Hatta ona verirdim o öderdi. Ama böyle birşey ne duydum ne gördüm pes dedim yani... Çekilecek gibi değil yahu bu?

Cnm.evlendikten sonra bole seyler yasarsin ..hemde daha beterini.ama geri donusu olmaz.simdi birak yol ver gitsin...bir kez sagumadinmi bole bir erkektenn.ben olsam sagurdummm...seni hak etmiyor.ve yuzune vur bunlari.tek tek.maddeler halinde.erkekmi ne.

Ben ilk önce onla açıkca konuşmak istiyorum.Ama nasıl konuşucam bilmiyorum.

Canım zaten paranın böyle mesele yapılması insana çok itici geliyor. Bence de konuşmalısın. Buluşmadan önce seninle bir konuda konuşmak istiyorum gibisinden konunun ciddiyetiyle alakalı bir ön hazırlık yapabilirsin. Buluşunca da diyebilirsin ki, son zamanlarda maddi konularda yaşadığımız olaylar benim sende fark etmediğim yönleri fark etmeme yol açtı. Görüyorum ki şöyle şöyle hesaplar yapıyorsun. Bu konularda şaka ile de olsa bu şekilde hesaplar yapılmasından hoşlanmıyorum. Çünkü şakası bile beni rahatsız ediyor. Altında gerçek sebepler olduğu ima edilmiş oluyor.

Böyle böyle konuşabilirsin. Sen konuyu açmasan da zaten sana neden aramıza soğukluk girdi diye soracaktır. Dolayısıyla konu dönüp dolaşıp buraya gelecek gibi görünüyor... Ama anlattıklarından da gözümde pek iç açıcı bir şahsiyet uyanamadı maalesef. Hani biz sadece senin yazdıkların kadarıyla düşünebiliriz, o çerçevede diyorum. Ama adam elindeki parayı harcamaya kıyamıyor gibi...

Son deneme olarak borç isteyebilirsin, bakalım ne tepki veriyor... Yine istemediğin tepkiler verirse, ben seni denemek için yapmıştım, tam da tahmin ettiğim gibi çıktı dersin.

Evlenmeden, yüzük takmadan önce karşımızdaki insanları ufak tefek denemek lazım kızlar... Beklemediği zamanlarda ne tepkiler verdiğini ölçmek lazım diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı olsun, bazen karşımıza doğru insan çıkmadan önce, onda ne aradığımızı bize fark ettirmek için, aradığımızı bulamadığımız adamlar çıkabiliyor... Önemli olan fark edebilmek canım

İkinizin burcunu çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…