Yardım lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

Allahımm ben sonra gördüm çok saçma bir davraniş.Adam resmen benim hareketlerimden anladıda gitti.

Aynen hiç hoş değil,ben çıldırırım ya evlenemem son şeye gelse bile bırakır atarım yüzükleri .Daha aileler tanışmıyor annemde pek isteiyor zaten.

Ben ilk önce onla açıkca konuşmak istiyorum.Ama nasıl konuşucam bilmiyorum.

Sevgilin maddi konulara çok takık bence senin babanın durumunu bildiğinden altında ezildiğini hissediyor ve bu şekilde bastırıyor
Her ne olursa olsun paranın lafını eden erkekten soğur insan

Aslında şunu da eklemek istiyorum.

Şehir dışına gitmeden önceki akşam dışardaydık.Beraber güzel sohbet ettik vakit geçirdik.Hani sarılmak istiyor,yanamdan falan öpüyor sevdiğine eminim hareketlerinden de belli .Öpmek de istiyordu.Utanıyorum ya bunları yazarken ama demem lazım.
Bu hareketlerı gösteriyor edıyor ,sahıpleniyor.Ertesi gün böle şeyler diyince ben şaşıp kaldım zaten ,şok geçirdim ,inanamadım.

Bu devirde kızın durumu iyi diye, parasını yemeye heveslenen çakal çoooook...

Aslında bizim durumumuz onlardan iyi değil ki babamın gönlü bol.Onların evine iki maaş giriyor.Arabaları var .Kendi evleri .Ama pintiler sanırsam.Ailesindekileri yansıtır gibi geliyor bazen.Çocuk ailenin aynasıdır ya :/

Sevgilin maddi konulara çok takık bence senin babanın durumunu bildiğinden altında ezildiğini hissediyor ve bu şekilde bastırıyor
Her ne olursa olsun paranın lafını eden erkekten soğur insan

Bence de takık.Bazı hareketlerı sacma sapan ablamlarla tatıle gıtmıstım enıstemın meslegını soruyor edıyor durumları ıyı bıraz.Bılıyor.Arabasının resmini çek yolla demişti bi kez.Bende kızmıstım napıcaksın cekemem suan dıye.

Babasının parasını yiyemeyen adam senin babanın parasını yemeye heveslenmiş. Bırak sen onu canım benim. Bundan sonra da, ilgi duyduğun erkeklere karşı böyle eli bol, gönlü zengin olduğunu belli etme...

Evet canım.Ben yapamam böle insanlarla ilerisini düşününce çıldırack gıbı oluyor ınsan.Konusucam onunla ama fayda edıcenı sanmıyorum.
Arkadaşlarım bile hep önüne bi sorun cıkıyor Allah gösteriyor bunları sana düşün diyorlar.

Aman aman, bunlarla ne ilerisi... Sana özel mesaj attım, bir ara bakarsın canım

Çok itici bi adam, hep o ödemesin tamam da böyle küçük hesaplar filan ıyy.

Borcu falan olabilir mi? Belki kalmıyodur parası. Gerçi kiminin kanında var ablam biriyle görüşcekti ilk buluşma adamın bmwsi filan var işi, durumu baya iyi yani, gittikleri yerde menüye bakarken bi çay üç lira olur mu abi yaaa demiş, ablam bidaha suratına bakmadı. 😄😄😄😄😄

Bu nasıl adammış ya? kibarlık olsun diye bile ödemeye çalışsa anlıycamda açık açık pintiyim ben diye bağırmış ben hala eşimle ortak öderim hesabı hep erkek öder diye bir düşüncem yok ama öderkende hesabı bana ödettin falan demesi çok itici garip bir davranış kız arkadaşım bile olsa bunu yapan araya mesafe koyarım ,soğurum açıkcası bence iyi düşünün çok pinti bir adammış gibi geldi bana

Ozur dilerim de adam sizi sevmiyor.cimriligi de hat safhada. Baska biri olsa sapigin agzini burnunu dagitmisti. Saf olmayin bu kadar.kendinizi kandiriyosunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Borcu yok sadece kart borcu oluyor az bırde kucuk bı amelıyat olmustu onu oduyor her ay.Parası var da yanında 20 tl ile gelmiş.
Soğdum iyi davranamıyrm küsüyor hemen.Beni sevmiyorsun diyo şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…