Yardım lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

sapık adama bişey dememesi mesleğiyle ilgili değil karakteriymiş belliki.yalnız olsa hadi neyse.dibinize kadar başka erkek yada kadın gelse bile rahatsız olup kalkar insan yani size onun demesi lazım kalkalım burdan diye.para mevzusu da gerçekten çirkin davranışlar olmuş.hele sen çağırdın parayı sen ödeyeceksin demesi

Bayağı sabırlıymışsın şekerim. KOskoca 2 yıl bu adam nasıl dayandın???

Tek ödemesine müsade etmem hiç birzaman öderim.Ona bırakmak istemem tek.Ama yaptıgı ve dediği laflar çok üzdü beni.Şaştım kaldım.Ama o kendi parasının hesabını yapıyor bana bır arkadasım aracıgla hediye alıyordu arkadasım yardım edıyordu ona.Ve arkadaşım br kolye göstermişti 100 lire mi neymiş.Ucuzuna kaçmaya çalışıyormuş.Başka seyler gösteriyormuş.Satıcı adam bile ciddi düşünmüyorusun falan demiş ucuzuna kaçmaya calısınca.

Çok öncedende kavgalarımız olmuştu bana senin paran benim param hesabı olsun istemyorum diyordu evlendimizde .Ya bu son olay kafam alaakk bullak etti.Seviyorum ama ben böle yapamam gibi geliyor.

Tabii ki oyle diyecek.. Ama ben icraat goremedim bu adamda, evlendigimizde olmasin diyen adam evlenmeden once de gosterir o dusuncesini.. Zaten zamanla o sevginin de eriyip gittigini goreceksin. Bence karsina al, bu dusunduklerini acik acik konus. Duzelme ihtimali varsa o konusmada ve konusmayi izleyen birkac haftada gorursun zaten. Olmazsa da ayril, kurtul..

PES ARTIK

BİR BANKACI OLARAK SÖYLEYEBİLİRİM Kİ
ÖĞRETMENLER 1
POLİSLER 2
cimriliklerinin haddi hesabı yok

ama hadi bize yapıyorlardır diye düşünüyordum
insan sevgilisine yapmaz ki böyle
şoklardayım

adam evli filan olmasın yada ağır bir sorumluluğu olmasın
3.000 tl maaşla 3 tl nin hesabını yapması çok anormal

tabiki asıl problem

bir polisin
mesleği icabı ahlak ve kamu düzeni koruyuculuğu yapan bir adamın
sevgilisini rahatsız eden bir sapığa
2 çift laf etmeyip
ayak kokusuna maruz bırakmak kaydıyla kaçırmaya çalışması

biber gazı yerine bumu kullanılıyor acaba artık
:26:

ya sana hiç değer vermiyor
yada hödüğün teki
her iki şekildede
bu adamla ileri dönük düşülmez

Hayır önceden hiç açmadım.Yeni üye oldum.Haklısın canım .Beni de bu hareketleri sinir etti.Giderken güle güle deyip gittim.İçimden gelmedi hiç bişey.

Tabiki her zaman ödememeli bende bırakmam zaten.Ama yaptıgı davranıslar ve dedikleri çok itici.

canım kaç kurtul bu evlenince senin maaş kartına el koyar istediği gibi yer içer ailesine eşine dostuna yedirir ama sana gelince 5 kurusu olmaz.kaç kurtul böyleleri kan emer

Konunu okudum. Açık açık konuş bence. İnsanın içi rahat etmeden hiçbir şey yaşanmaz.
Senin bilmediğin bir borcu olabilir mi? Kredi vs.? Ya da ailesine mi yardım ediyor? Yani belki parasını bir şekilde başka yere harcamıştı, kendisine pek fazla kalmamıştı da sana mı söyleyemedi?
Ne zaman para kazanmaya başladı? Yani ilk çalışmaya başladığından beri böyle mi, yoksa son zamanlarda mı gözüne batmaya başladı?

Bu soruların cevabını düşünürsen belki yardımcı olabilir sana.

Biz eşimle uzun süre Alman usulü ödedik. Ya da şöyle diyeyim ayrı şehirlerde olduğumuz için geldiğine gün boyu geziyorduk. Hesapları sıra sıra öderdik. Ben öğrenciydim o ise parasını kazanıyordu. Bir iki haftada bir gelirdi ve ben o süre boyunca para biriktirirdim. Ve birbirimize itici gelecek para muhabbeti hiç yaptığımızı düşünmüyorum. Ben gezmelerimiz için para biriktirirken o bana para kazanmasına rağmen sürekli param yok veya sürekli hesap esprisi yapsaydı, bana da itici gelebilirdi.

Bana kalırsa evlenirseniz maaşını da alır veya tüm ev giderlerini sana yükler bu kafayla :) işin zor. Ya otur adam akıllı konuş, bize anlattığın gibi şu şu davranışların beni rahatsız ediyor de kendine çeki düzen versin.

Tabiki her zaman ödememeli bende bırakmam zaten.Ama yaptıgı davranıslar ve dedikleri çok itici.

Itici oldugu konusunda katiliyorum... kolay gelsin arkadasim. Konusup cozersiniz belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En sinir olduğum erkek tipi sürekli para lafı edendir. 3 tl bin bile lafını ediyormuş bırak bu adamı ne hali varsa görsün. Sapığıda ayakkabısını çıkararak kaçırması beni benden aldı yalnız. Sen de kaçarsın diye korkmadımı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakın bu kendisini sizden soğutmak için de olabilir.

ilk sevgilimle bir gün cafeye gittik. canım da bir şey istemiyordu yemek. çay istedim ama o ısrar etti bişeyler daha söyledi. neyse hesabı ödemeye gelince elini cebine attı gülerek "aaa ben cüzdanımı unutmuşum sende varsa sen öde" dedi. ama dalga geçer gibi resmen... bu tip de beni başından beri biriyle aldatıyormuş, düşün.

bana pek normal gelmedi yani. hoş değil tavırları, parayı laf etmesi falan.

kkesıınlıkle arkadasa katılıyorum.. bu adamdan bi cacık olmaz.. kac kurtar kendini.. itici bi davranıs..yarın obur gun tek tasını bile kendın alırsın ..sana odetir..demedi deme

cömert kişi allah'a çok yakındır, cennete çok yakındır, insanlara çok yakındır, cehennemden çok uzaktır.
cimri kişi allah'dan çok uzaktır, cennetten çok uzaktır,insanlardan çok uzaktır ve cehenneme çok uzaktır. elbette cömert bir cahil, allah'a, cimri bir abid'den daha sevgilidir." hz. muhammed.(tirmizi,birr:40) . En sevmediğim insan tipidir cimri insan. Daha bekarken bile harcayamıyorsa evlenince daha beter olur kesinlikle. Kaç kurtar kendini bence

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum,saolun.Hepininzin sorularını burdan yanıtlamaya çalısıcam.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ben sapık gıttıkten sonra niye adama birşey demiyorsun kız bişeyler de gitsin, dibimize girmis. O da ne dıyım ,desem sen git dese ne diyim diyor.
Bende öğretmenlik okuyorum ama elim yerine göre sıkı olur ama bu kadar da değil .Sevgilim ailesiyle yaşıyor ve bıraz borcu var .Gözlerini çizdirdi falan birazda kredi kartı borcu var .Geri kalanıda köşesine atıyor.Gittiğimizde şehir dışına bana vardır sende para ,sen zenginsnz gibi şakayla karışık laflar diyor.Hatta önceki günlerde dediği olmuştu.Benle dalga geçiyordu babamın ismi X olsun diyelim.Sen fabrikatör X beyin kızısın diyorr .Bende o zmnlar gülüp geçiyordum şaka yapıyor sanıyordum.Demek ki hepsi gerçek.Babam eli açık bir insandır parası olmasa bile istesen bulur eder verir.
Bir keresinde dışardaydık.Bankamatikten para çekicem dedi bekliyorum.20 tl cekti.Gerçekten pinti.Yaşadıklarımdan anlıyordum bunu ama en son olay pes dedirtti.
Daha polis olalı bir sene oldu.Önceden okuyordu.Kendi diyordu bazen babası para kıt kanat gönderiyor az yolluyordu.Son dakikalarda yolluyormuş.Söylenmez böyle şeyler ama ben kendi biriktirdiklerimden yolluyordum ona.
Ama bu dediği laflar çok itici.Çok sinir oldum ve üzüldüm.

şaka yollu söylediği şeyleri benim o sevgili de söylüyordu hattım turkcell diye siz zenginsiniz vaay falan yapıyordu.

ben bundan bir şey anlamadım, sizden de para almaya alışmış zaten. bundan olmaz gibi geldi ama siz bilirsiniz en iyisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…