paraya degilde yanınızda dibinizde duran sapıga laf dememesine daha cok kızdım...
ilginc biri
Kendisi polis de birşey sanıyor kendini.Bilerek ayakkabılarını cıkarmıs ,gitmesi için.
Kızlar merhaba.Yeni üye oldum .
Uzun zamandır takip ediyordum..)
Neyse derdim içimi kemiriyor.Nasıl başlasam bilmiyorum.
Sevgilimle çıkalı 2 sene oldu.Bu zamana kadar çoğu şeyde tek onun ödemesine müsade etmezdim .Bende her zaman yardım ederdım.Ben okuyorum onun meslegı var.Ama sankı pinti.
Erkek dedğin sevgilisine ödetmez hadi bi kac kez odese bile bazen yok sen ödeme bile demiyordu.
Gocunmuyorum ödedim cunku ıcımden gelio tek odesın ıstemıyordum ama bu son olan çok garibime gitti.
Yatay geçiş yapmak için şehir dışına gidicektim.Onunda tatil gününe denk geldi .Beraber gidelim dedik.Beraber hem vakit geçirmiş olucaktık.
Ve gitmeden önceki akşam bana biletlerin fiyatını sordu ne kadar falan dıye sankı kendı alcakmıs gıbı konustu.
Bende tam bilmiyrdm neyse otogara gıttımızde baktım cuzdanından 20 tl çıkardı bende bu kadar bozuk var dedi.Bende tam para vardı ,ben çıkardım ödedim.Şaştım kaldım.(Dün gece ne kadar die soruyordu).
Dönüşü ben öderim dedi.Bankamatıkten çekip.Neyse gittik hallettık işimizi.O da kahvaltı yapmamıs bıseler yedık o ödedi hayret.
Sonra dönücez bilet alıcaz tekrar .Bankamatik bulamadık bana sen ver ben döndümüzde çekip veririm dedi.Bende bişe demedim.Neyse geri döndümüzde bankamatiğe uğradık parasını çekti.
Sahile indik orda çimlere oturduk.Sapıkmıdır nedirbi adam dibimize kadar gelip saçma sapan hareketler yapıyor.Sapık ben rahatsız oldum.O sırada benı ablam aradı kalktım teli kapayınca sapığın açısında olmayan bir tarafa oturdum
Sonra gidelm hadi acıktım dedim.Gerçektende acıkmıstım o kadar yoldan geldık.Sonra sapık anladı gitti önümüzden.Sonra bana kızmaya başlıo biliyorum hemen kalkmak için acıktım diyorsun.Ben bilerek gitmiyorum adam gidicekti .svgılımde delice hareketler yapıodu ayakkabısını bılerek çıkarıyor adam gitsin dıye dibimizde cunku resmen.
Kızarak ,Bak gidelim dersen halen kalkar giderim vs dedi sapık gıttıktn sonra.
Beni hiç anlamadını düşünüyorum.Beni hiç anlamıyor.Neyse tamam kalkalım dedı gidiyoruz surat beş karış.Gerçekten açıktım ,yalan atmıyrm fln dedim.Sinirli bir şekilde tamam gel al acıktıysan bekliyorum dıy rda birkez daha kırıldım.
İnanmiyor acıktıysan al ye dio resmen.İstemiyorum gidelimdedim .dönüşte iç çamasırcıdan kendıne bişeler aldı.sonra gittik.Ve şunu demeyi unutmayım : Gittiğimiz yerde Bana şakayla karışık sen çağrıyorsun yol paralarını sen ödüceksn,ödemelisin gibi şakayla karışık bişeler dedi.
Otobüse bindik eve doğru gidiyorduk otobusde benım gonlumu almaa calısıo belımden tutmaya calısıyor,omzumu çimdikliyor .Çok kırıldım .Parasını ödedim diye gocunmuyorum öncedende yardım edıyordum ödüyordum yani çoğu seyde tek onun ödemesini istemiyordum ama herşeyin bir sınırı olmalı.Yaptığı hareketler cok agrıma gıttı
Otobusten ınınce markete girdik bişeler alcaktım benle indi hemen biliyor beni üzdüğünü sert çıktı dıye sanırsam .
Şımarık şımarık bana eti puf all dıyor verıor elime .Neyse aldım kasada şuana kadar kimseye yapmadımı yaptım aşırı sinir oldum ve şok oldum hareketlerine.
Bende bozuk kalmamış sende varmı dedim .Gerçektende yoktu bozuk .Son kalan param vardı.Kontor almaya bıle yetmıyordu.
mecbur verdi sonra cıktık marketten bana ödettin falan diyor şakayla karışık.Tutan parada 3 tl yani .Gülüyem mi ağlayım mı bilemedim.Güle güle dedim ve gittim yanından.
Ama eve geldim aşırı üzüldüm ya nasıl bi insan bu anlamadım.
Çok uzun yazmışım arkadaşlar içim o kadar dolmuş ki.
Bu kadar da pintilik olur mu.Bide ben hesabımı bilen biriyim herzaman param olur köşede.Birikim yaparım öğrenci halimle.
O 3 bin alıo resmen ve böle yapması çok değişik.
Mesaj atıyor hiç bişe yokmus gibi ben de suan bişey demiyorum içimden gelmiyor iyi konuşmak canım bile demek demiyorumda.normal konusuyorum.Akıl almak ıstedım napsam ,nasıl davransam ya.
Bundan önce olan olaylar da var küçük gibi ama ilerisi için büyük ip uçları veren.
Yardım edın akıl verın nolur .Başınızı ağrıttığım için şimdiden özür dilerim kızlar :*
Sapiga laf dememesi ayri, para durumu cok baska ayri yani.. Boyle sacma bir cumleyi kurdurabildi bana bu yazi, o derece uyuz oldum.
Hani iliskiye yeni baslarsiniz, cok yakinlasmamissinizdir, o samimiyet yoktur o zaman para konu edilir, bir sey diyemem. Ama 2 sene gecmis, isinde gucunde adam, sen ogrencisin, konusulan konulara edilen laflara bak.
Canim o sevgilinin "saka yollu" soyledigi her sey gercek dusuncesi. Hepsi ama. Tutan 3 lira icin soyledigi bile gercek dusuncesi. Ve sanirim kusura bakma da biraz ruh hastaligi da sezdim, nerdeyse ikinizin hesabini bile sen daha cok oderken o bir de "yine bana odettin" diyorsa ohooo.. Valla ben boyle bir adamin yaninda bir dakika bile duramam, bir dakika bile. Belki d sozlumden tam tersi sekilde gordugum icin oyle dusunuyorumdur, ama bu adam ilerde evlensen de senin paran benim param muhabbeti yapar, adim gibi eminim. Hal tavir yapmacik geldi bana.
Sen bu adami gercekten seviyor musun?
hal ve hareketler cok itici..para mevzusunu cok kafaya takıyor bellıkı..
ömür boyu 3 kurusun hesabını yapar durur böylesi..
hayat sartları zor,para zor kazanılıyor ama bı ogrencı kızın cebındekı parasını yıyebılen erkek,ayak bagı olup hıc gıtmese daha ıyıydı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?