- 8 Haziran 2013
- 56.266
- 149.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2
250 300 tl aylık doğalgaz ücreti fazla değil ki, kömürle ısınmak isteseniz aylık 400-450 liraya geliyor. 2 ton kömür 2700 tl civarı.Hem de ocak içinde ayrıca tüp parasını eklersen doğalgaz daha ekonomik. Ben kombili evde oturdum 5 yıl , şu anda kömürlü evdeyim. Kesinlikle doğalgazdan yanayım.
Merhaba, ben ilk kombili eve çıkınca işimi şansa bırakmayıp sayacı kontrol etmiştim. 1 günlük ücreti hesaplayıp faturayı tahmin ederek hareket etmiştim hiç süpriz fatura gelmedi.Kızlar merhaba. İlk defa kombili bir evdeyiz. Soğuk bir ilçe. Ev 130 metrekare civarında. Isı yalıtımı var. Güneş almıyor ama. Petekler ve kombi yeni. Markası airfel. Petekler uzun. Sadece salonu yakmaya başladık 31 derecede. Ama ısıtmıyor pek. Bir petek daha açtık. Bu şartlarda fatura ne kadar gelir? Milletten uç rakamlar duyunca endişe ediyoruz.
Ayyy benim altım boş üstüm gelirleri iyi olduğu halde geçen sene yakmadılar bebeğim var 80 de yaktım mecburi. Yeni bebekleri oldu. Biz kombiyi açmadan açtılar. Biz havalar soğuyunca açtık. Dün gördüm dedi ki 'iyi ki açtınız kombiyi biz kıstık sayenizde' şok oldum böyle kaldım. Parayı nereye götüreceksiniz kefenin cebi yok deseydim keşke.Tüm apartman düzgün yaksa düzgün ısınıcaz .Alt üst benim 4 te birim fatura ödüyor .
30-40 gördüğüm oldu geçen yıl .Benim yazlık faturam o .
Gidecem evden açıcam pencereleri donsun üsttekiler yiter yaaaa.
Mesaj tekrarıTüm apartman düzgün yaksa düzgün ısınıcaz .Alt üst benim 4 te birim fatura ödüyor .
30-40 gördüğüm oldu geçen yıl .Benim yazlık faturam o .
Gidecem evden açıcam pencereleri donsun üsttekiler yiter yaaaa.
Elektirik sobası aldık aslında ama nedendir bilmem inanılmaz baş agrısı yaptı bende bu yüzden dogal gaz kullanıyoruzNeden doğalgaz yakıyorsunuz o zaman elektrik sobası yakın daha kolay zaten o kadar elektrik anca yakar :)
Soba çıkışı yok malesef bizim binadaDoğalgaz konfordur, siz tam tersi hayat kalitenizi iyice düşürmüşsünüz. Böyle yaşayacağıma şerefimle soba yakarım daha iyi. En azından iliklerime kadar ısınırım.
Mutfağim kucuk zaten yemek yaparken ocağı yaktigim zaman bile orası ısıniyorEvin diğer bölümlerini kullanmıyor musunuz? Mesela 1saatiniz mutfakta geçer atiyorum 1 saat yatak odasına gider ütü yaparsınız. Gunduz hep aynı odada nasi duruyosunuz
Kullandığınız faturayı ödüyor olmanız sizi dürüst insan yapmaz ve Allahtan korkmasam diye övünülecek bir şey yok.Diğerleri hırsız o ayrı. Haram zehir zıkkım olsun inşallah çaldıkları her metreküp150 metre evim 3+1 büyük salonu ve bi bos odamı yakmadım yatak odası küçük oda mutfak arayı yaktım 500 gelince geven sene yatak odasını kapatıp küçük odaya geçtik 300 felan geldi bu sene küçük oda ve arayı yakıyorum bakalım nr kadar gelcek ama ev soğuk kalıyor ne yazıkki allah'tan korkmasam igdasta çalışan adam var 50 tl veriyorsun her ay fatura kesilmesinden bi kaç gün kala gelip saati sifirliyormus bütün odaları yakıyorlar kombi sonda 150 tl ödüyorlar ama kül hakkına girmekten korktum için oduyoruz paşa paşa
Ben anadoluda çok soğuk bi ilde kuzey cephedeyim hiç güneş almıyor evim. 100 metrekare tüm kış boyu hemen hemen 40 da yakıyorum 250 geliyordu şimdi zamlı 300 gelir gibi bence sizde petek kapatmak yerine hepsini açın orta ayarda gitsin öbür türlü ısınamazsınız kombi sürekli yakar ve daha çok ödersiniz. Isınamamanızda cabası.Kızlar merhaba. İlk defa kombili bir evdeyiz. Soğuk bir ilçe. Ev 130 metrekare civarında. Isı yalıtımı var. Güneş almıyor ama. Petekler ve kombi yeni. Markası airfel. Petekler uzun. Sadece salonu yakmaya başladık 31 derecede. Ama ısıtmıyor pek. Bir petek daha açtık. Bu şartlarda fatura ne kadar gelir? Milletten uç rakamlar duyunca endişe ediyoruz.
Sayacınızdan 1 günde ne kadar yaktığıniza bakıp tahmini 30 gün ne gelir hesaplayın. Yada sürekli bakarak faturanızı kontrol altında tutabilirsiniz.Kızlar merhaba. İlk defa kombili bir evdeyiz. Soğuk bir ilçe. Ev 130 metrekare civarında. Isı yalıtımı var. Güneş almıyor ama. Petekler ve kombi yeni. Markası airfel. Petekler uzun. Sadece salonu yakmaya başladık 31 derecede. Ama ısıtmıyor pek. Bir petek daha açtık. Bu şartlarda fatura ne kadar gelir? Milletten uç rakamlar duyunca endişe ediyoruz.