Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba. İlk defa kombili bir evdeyiz. Soğuk bir ilçe. Ev 130 metrekare civarında. Isı yalıtımı var. Güneş almıyor ama. Petekler ve kombi yeni. Markası airfel. Petekler uzun. Sadece salonu yakmaya başladık 31 derecede. Ama ısıtmıyor pek. Bir petek daha açtık. Bu şartlarda fatura ne kadar gelir? Milletten uç rakamlar duyunca endişe ediyoruz.
Odalar arasında da yalıtım var o zaman sizin herhalde
Bizim odalar arası duvarlar çok ince o yüzden baya bir etkiliyorEvet doğru.Ondan fark edebilir.
Ama biz kapatınca gerçekten daha az geliyor.Yani kullanmadığımız odaları kapatıyoruz.Ve fark etti yani.
150 metre evim 3+1 büyük salonu ve bi bos odamı yakmadım yatak odası küçük oda mutfak arayı yaktım 500 gelince geven sene yatak odasını kapatıp küçük odaya geçtik 300 felan geldi bu sene küçük oda ve arayı yakıyorum bakalım nr kadar gelcek ama ev soğuk kalıyor ne yazıkki allah'tan korkmasam igdasta çalışan adam var 50 tl veriyorsun her ay fatura kesilmesinden bi kaç gün kala gelip saati sifirliyormus bütün odaları yakıyorlar kombi sonda 150 tl ödüyorlar ama kül hakkına girmekten korktum için oduyoruz paşa paşa
soba gıbı goruyorlar petegı halbukı peteklı evın bır anlamı bır amacı var ev ısınsın dıye :)Şu petek kapatmama olayını bizim millete anlatamadık bir türlü.
o rakam artık 3-4 gunluk yakıtınızı karsılar uzgunum200'e kadar gelse yeter bize de. normalde doğalgaz sobamız vardı. 80 liradan yukarı ödediğimizi hatırlamıyorum. bu rakamlar tuhaf geliyor
bu sahısı sıkayet ettıgınız tabıkı degıl mı ?150 metre evim 3+1 büyük salonu ve bi bos odamı yakmadım yatak odası küçük oda mutfak arayı yaktım 500 gelince geven sene yatak odasını kapatıp küçük odaya geçtik 300 felan geldi bu sene küçük oda ve arayı yakıyorum bakalım nr kadar gelcek ama ev soğuk kalıyor ne yazıkki allah'tan korkmasam igdasta çalışan adam var 50 tl veriyorsun her ay fatura kesilmesinden bi kaç gün kala gelip saati sifirliyormus bütün odaları yakıyorlar kombi sonda 150 tl ödüyorlar ama kül hakkına girmekten korktum için oduyoruz paşa paşa
O kafalar düzelirse belki bizden birsey olur babama anlatamadım bunu ödesin fazladan para bananeŞu petek kapatmama olayını bizim millete anlatamadık bir türlü.
1 aydır hiç kapatmadan çalıştırıyorum kombiyi. Güneşli günlerde 30 a düşürüyorum. Normalde hep 40 ta çalışıyor. Güneydoğu Anadolu da yasiyorum. Faturamiz bu gün geldi. 367 TL. Ev 160 m2 bütün odalarda petekler çalışır durumda.