Yardım lütfen, bu koşullarda fatura ne kadar gelir?

faturanız ne kadar geliyorrr
Faturalı değil bizimki kartlı. Ara ara alıp yüklüyoruz tam bitmesini beklemiyoruz, o yüzden tam ne kadar yakıyoruz bilemiyorum. Bu sene daha yeni başladık sayılır zaten. Geçen sene soğuklarda 500 civarı yakıyoruzdur tahminim

200'e kadar gelse yeter bize de. normalde doğalgaz sobamız vardı. 80 liradan yukarı ödediğimizi hatırlamıyorum. bu rakamlar tuhaf geliyor :KK70:

Doğalgaz sobasıyla tek oda ısıtıyordunuz, kombi bütün evi ısıtıyor ama.

Aylık en az 250-300 gözden çıkaracaksınız biraz totımuz ısınsın derseniz, rahat rahat ısınalım derseniz 350-400. Hele ki soğuk bir ildeyseniz.

Doguta batıya göre daha az geliyor biz dogudayız 4 petek var yaktıgmz 45 de yada 40 da yaktık bi ay boyunca toplam 283 lira geldi
Yanlış değerlendirme doğuda yaşarken 6oo'leri görmüşlüğüm var. 3+1 evde 45 derecede ve bu %40 zam gelmeden önceydi.

Doğalgaz sobasıyla tek oda ısıtıyordunuz, kombi bütün evi ısıtıyor ama.

Aylık en az 250-300 gözden çıkaracaksınız biraz totımuz ısınsın derseniz, rahat rahat ısınalım derseniz 350-400. Hele ki soğuk bir ildeyseniz.

sıcak odada yatmayı pek sevmiyoruz alışkanlık gereği, buranın da ilginç şekilde mutfağı ve banyosu sıcak oluyor. ama geri kalanı buz. salonu ısıtsa kafi de :KK70: istanbuldayız ama soğuk bir ilçesinde

3+1 evim 140 m2 ve butun petekler acik, kışın basinda acip baharda kapatanlardanim, geçen kış max 300 geldi, ortalama 200-250 geliyordu, bu sene ne gelecek meraklardayim.

Boşuna kombiyi çalıştırmayı 31 derece bu soğuklarda ısıtmaz ki. 40 45 yakın. Bebek yoksa. Biz bugün 55 e çıkardık 😂 Ben kullanmadığım odaların kapısını kapıyorum peteğini de yakmıyorum. Faturada epey farkediyor herkes tam tersini söylüyor ama bneşm tecrübem bu şekilde.

Ya arkadaş ben uzaydamı yaşıyorum acaba 200'ler 300'ler miss gibi 😂
1 aydır sadece sıcak suyu kullanıyorum oda evde tekim haftada 2 kez duş başka bişey yok. 25 TL fatura geldi. Dedim kombiyi açarsam herhalde bir 1000 gelir bu sene 😎

200'e kadar gelse yeter bize de. normalde doğalgaz sobamız vardı. 80 liradan yukarı ödediğimizi hatırlamıyorum. bu rakamlar tuhaf geliyor :KK70:

Doğalgaz sobası kendi olduğu odaya göre alev alıyordu. Kombi evin merkezi ısıtma sistemidir.

Ha doğalgaz sobası ha elektrikli soba ikisi aynı. Sadece enerji farklı..

Aynı koşullarda bir evde yaşıyoruz. evdeki tüm petekler açık kombi 37 derecede, ilk iki hafta sadece sıcak su ve ocak kullandık yaklaşık 2 haftadır da petekleri açtık. İlk fatura 107 tl geldi. ama bazen gün içinde kapattığım da oluyordu.

Geçen ay 1 hafta geceleri yandı sadece 80 lira geldi
Bu ay 4 petek 45 derecede sürekli yanıyor faturayı ben de merak ediyorum

sıcak odada yatmayı pek sevmiyoruz alışkanlık gereği, buranın da ilginç şekilde mutfağı ve banyosu sıcak oluyor. ama geri kalanı buz. salonu ısıtsa kafi de :KK70: istanbuldayız ama soğuk bir ilçesinde

Sıcak odada yatmak sağlıklı değil zaten. Gece kısabilirsiniz. Ama kullanım şekliniz tasarruflu değil maalesef. Gereksiz yere ısınmadan fatura ödersiniz

X