- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen nöbetçi eczaneden Ben Gay isimli merhemi temin edin yarım saatte boynunuz eski haline dönüyor.
yarın alırım bengay, nöb. ecz. uzak gidemiyorum![]()
Gönderebileceğiniz bir cocuk filan yokmu
Sıcak havlu veya saç kurutma makinesi çok işe yarıyor... Bende cuma sabahı sırtım ve boynum tutulmuş olarak kalktım o gün işe gitmek ve toplantıya girmek zorundaydım. 2 adet kas gevşetici merhem agrı kesici ile idare ettim hala tam olarak geçmiş değil sopa yutmuş gibi geziyorum allahtan yamuk değil düz tutulmuşta insan içine cıkabiliyorum kimse sormuyor . Muscal muscoril tarzı kaş gevşeticiler işe yarar
arkadaşlar ters hareket sonucu boynum tutuldu, hiç çeviremiyorum çok ağrıyor. pazar eczaneler kapalı, nöb. ecz. uzakta, 2 majezik içtim işe yaramadı bide minoset var. ne yapmalıyım geçsin. 2 küçük çocuğum var ağrıdan ilgilenemiyorum bile[/QUOT
Benim cok basima gelir boyun tutulmasi en buyuk sebebi stres birde islak saclar.
B12 vitamini beni cok rahatlatiyor,bana doktor sicak degil tam tersi buz ile tedavi verdi bence mutlaka doktora gitmelisin.