yardım lütfen, boynum tutuldu

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.938
698
arkadaşlar ters hareket sonucu boynum tutuldu, hiç çeviremiyorum çok ağrıyor. pazar eczaneler kapalı, nöb. ecz. uzakta, 2 majezik içtim işe yaramadı bide minoset var. ne yapmalıyım geçsin. 2 küçük çocuğum var ağrıdan ilgilenemiyorum bile

Geçmiş olsun.
Pek çaresi yok maalesef.
1 hafta çekiliyor bu çile.
Sıcak suya havluyu batırıp sıkın. Sıcak sıcak susuz boynunuza dolayın biraz rahatlatıyor.

sıcak bi duş alsanız işe yarar belkiii? :44: özellikle boynunuza sıcak su tutsanız.
yada bi havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp boynunuza sarabilirsiniz yumşar biraz.
geçmiş olsuuun.

Su şişesine sıcak su doldurup havluya sarın ve boynunuza tutun biraz alacaktır ağrısını Geçmiş olsun bu arada...Kas gevşetici varsa oda iyi gelir ilk etapta...

teekkürler hepinize sıcak işe yarıyorsa deniyim, tereddütte kalmıştım.

Hemen nöbetçi eczaneden Ben Gay isimli merhemi temin edin yarım saatte boynunuz eski haline dönüyor.

ay felaket bir sey gecmis olsun bende olmustum
ilik dus birde evde yaki bandi varsa yapistir cok ise yariyor inan
birde boynunu salla sar sicak ise yariyor

ütüyü aldım yanıbaşıma ısıtıp ısıtıp koyuyorum havluyu,
annem de sıcak ta işe yaramaz, ben zamanında ütüyle yaktım bile kendimi de hiç işe yaramadı çekiceksin diyor

Sıcak havlu veya saç kurutma makinesi çok işe yarıyor... Bende cuma sabahı sırtım ve boynum tutulmuş olarak kalktım o gün işe gitmek ve toplantıya girmek zorundaydım. 2 adet kas gevşetici merhem agrı kesici ile idare ettim hala tam olarak geçmiş değil sopa yutmuş gibi geziyorum allahtan yamuk değil düz tutulmuşta insan içine cıkabiliyorum kimse sormuyor . Muscal muscoril tarzı kaş gevşeticiler işe yarar

teekkür ederim bengay aldırdım şimdi, o işe yaramazsa bide muscal denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…