• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen bakarmısınız....

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Merhaba bayanlar ben rahimde yara dolayısıyla yara dondurtma işlemi yaptırdım.Bunun sonrasında biokadin fitil ve furacin pomat kullanıyorum.Fitiliin üzerine furacini sürüp hazneye yerleştiriyorsunuz.Fakat bugün adet oldum.Şİmdi devam etmeli miyim sizce?Bu fitili kullananlar yardımcı olabilir mi?Prospektüsünde regl döneminde kullanılabilir diyor ama ben bunu furacinle kullandığım için tereddütte kaldım.Yrdımcı olur musunuz bana?

fitillerin regl döneminde kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem,bence doktoruna bi danış,çünkü seninki farklı olabilr..

fitillerin regl döneminde kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem,bence doktoruna bi danış,çünkü seninki farklı olabilr..

Canım bende öyle biliyorum ama bu fitilin prospektüsünde regl döneminde kullanılır diyor.Doktorumu arayamıyorum doktorum yurt dışında kongrede.Karar veremedim ne yapcağıma.

canım en iyisi doktoruna danışmak ama. ADETLIYKEN KULLANMA BENCE ZATEN KANAMA OLDUGU ıÇıN FıTıLıB BI YARARI OLMAZKI

Kızlar sizlerden yardım istemiştim.Görüpte ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Doktorumla konuştum.Adet olduğum ilk günler kullanmadım.Furacinle birlikte kullanıldığı için.Adetim azalmaya başladığı zaman kullandım.Benim gibi yardım arayan arkadaşlara duyrulur.

Back