• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Kızlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi dirim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
merhaba kızlar benimki çok büyük bi sorun değil,ancak yardıma ihtiyacım var.3 hafta sonra düğünüm var kısmetse.Reglim %90 düğüne rastlayacak.sormak istediğim erken regl olabilmek için içilen bitkisel çaylar var mı?geciktirici kullanmak istemiyorum.zararlı değilmi?siz naptınız yada geciktiriciyi ne zaman içmeye başlıcam?bide bende iltihap var.ilaç(Akredolmu neydi) kullandım.tekrar başladı.napıcam ben ya

kızlar ya yok mu bilginiz

canım sen bu stresle gidersen kendiliginden gecikecek senin bişey yapmana gerek yok benimkide öyle olmuştu stresten tam 1 hafta gecikmişti.çok fazla bi bilgim yok ama arkadaşlar HAYIT ın çok işe yaradıgını söylüyolar adet söktürücü bi özelligi varmış.herşey gönlünce olsun canım.

gebelikten korunmayı düşünmüyormusun?

eğer düşünüyorsan ve doğum kontrol hapı kullanıyorsan ...ona göre yazayım

erken regl olmaktansa belki geciktirici kullanabilirsin.Bir ilaç var onunla ilgili.Eczanelerden sorabilirsin.ilacı bırakınca da kanama başlıo.

Doktora gitmelisin bence,sana en iyi cevabı o verecektir canım...

canım dr gitmelisin

hem iltihap var diyorsun hemde ilaç içmek istemiyorsun

hem denk gelsin ne farkederki rahat rahat yatıp dinlenirsin

malum aylardan beri ceyiz hazırlıkları vs yorgunluğunu atarsın

canım doğum kontrol hapı kullanmadım hiç.kullanmıcam yani.zaten geciktirici ile sakıncalıymış sanırım.adaçayı evde var eve gidince içmeye başlayayım en iyisi:utangac:
iltihap içinde doktora gittimde ilaç verdi hiç ilgilenmiyorlar ki,bide bişey sorcam reglim 6 gün sürüyor.düğüne 7 gün kala baktım olmadı,geciktirici mi kullanmaya başlayayım mı?geciktiriciyi ne zaman almam gerekiyor.19-20 si gibi regl olmam gerekiyor.düğünde 26sında bittim ben...........
geciktirici için doktora mı gideyim?

canim neden bitiyosun olsun birde ne onemi varki bence kendini kasma
hic olmadi en iyi cozum geciktirici bir kereden birsey olmaz

canim neden bitiyosun olsun birde ne onemi varki bence kendini kasma
hic olmadi en iyi cozum geciktirici bir kereden birsey olmaz

canım geciktiriciyi ne zaman kullanıcamki.
gelinlik tek parça lavaboya taşınmak istemiyorum.

canım benim de reglim düğün tarihime denk geliyordu. Düğün 29 unda iken bana 25 inden itibaren bir sabah bir tane de akşam içmemi önermişti. ilacın adı da yanılmıyorsam duphastondu. Ama yine de doktora gitmende fayda var.

Canım sen doktora mı gittin?Sürekli izin alıpta doktora gitmekten usandım ya,
son bi soru yan etkisi felan varmı?kilo aldırıyormu?yada vücut şişiyor mu?kullanırsam 20 sinde başlamam gerekir,6 gün sürüyor.6-7 gün kullanmam gerekecek.bide tatil var of

kızlar ya bu ilacı benim hastalığıma yakın mı yoksa hasta olacağım gün mü almam gerekiyoy?:1shok:

yani böyle bir durumu bu kadar kafaya takacak ne var anlamıyorum.. sanki adam kaçıyo.. en fazla 3-5 gün beklersiniz sarılıpuyursunuz olur biter.. ne saçma bir endişe... yok çay yok geciktirici... boş boş işler. vucudun biyolojik dengesini bozmanın ne anlamı var. 5 gün geç çiftleşin ...

Back